Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar borci,

vcera vecer na dialnici pri plynulej jazde (140 tempomatovych) mi vyskocila hlaska \"Antpollution fault\". autu nic nie je ale nemam rad ked mi vresti palubny pocitac taketo somariny. na diagnostiku sa chystam dnes po obede tak uvidim co sa stalo.

iank som natankoval som po velmi dlhej dobe Agip DieselTech, pre tym stale Shell. moze byt s tymto problem?

Odesláno

Mám taky 2.0 HDi a udělalo mi to taky. Změnil jsem Shell za Benzinu. Napsalo to to samý a byl zaseklý EGR ventil. Přešel jsem zpět na Shell a je klid.

Odesláno

a ti ho nejako precistili alebo co sa robilo s EGR ventilom?

inak ma dost zaujima ako ho moze zaseknut po zmene paliva. to je principilane dost blbost. chapla by som keby ze tam vlejes cervenu naftu

Odesláno

Mám ten sám motor. Poprvé mi ho v servise na diagnostice hlášku vynulovali. Že mám vypálit FAP, to jsem jel 5 min 130 na 5ku. Pak byl cca 150 km klid a když jsem jel na dovču asi po 30 km to v noci vyhodilo stejnou hlášku. Vyjel jsem nádrž a tankoval v Chorv. celou nádrž. Po 7 km hláška zhasla sama. Od té doby je víc jak rok klid. Zkus vypustit nádrž a natankovat třeba 10 l Shell a mělo by to zhasnout samo. Vypuštěnou naftu po částech pak zpět nalít do více nádrží. Když ne tak servis.

Odesláno

Zdravim

Mam 307 HDI 16V 100KW a prehrival se mi motor s hlasenim Antpollution fault, chyba byla ve vadnem cidlu nasavaneho vzduchu tesne pred sanim u hlavy. Cidlo davalo spatne udaje. Oprava je prepajini termistoru TNC 10K ohm za 7.50Kc :-) origo stoji 850,- a nahrada 370,- .

Jeste mam dotaz ohledne 2.0 HDI 100KW. V rozmezi otacek 2000-3700 motor taha jako prerusovane. Je citit takove prerusovane tahani do sedacky treba na 3,4,5 prevodovy stupen, nekdy to dela i 6ka. Mam tam sportovni filtr, takze je trochu slyset vzduch co de do turba. Zvuk se meni v zavislosti na prerusovanem zatahu. Jen mi zajima, jestli je to vlastnost motoru, nebo je to filtrem, nebo vam to taha normalne. Dik za jakoukoliv odpoved ;)

Odesláno

Jedna jedina odpoved.

Kup tam veci ktere tam maji byt,a dej tam origo airbox....

Takove pokusy a setreni na par kackach nestoji za to....

Ale neni to moje auto takze ......:xvul

Odesláno
Zdravim

Jeste mam dotaz ohledne 2.0 HDI 100KW. V rozmezi otacek 2000-3700 motor taha jako prerusovane. Je citit takove prerusovane tahani do sedacky treba na 3,4,5 prevodovy stupen, nekdy to dela i 6ka. Mam tam sportovni filtr, takze je trochu slyset vzduch co de do turba. Zvuk se meni v zavislosti na prerusovanem zatahu. Jen mi zajima, jestli je to vlastnost motoru, nebo je to filtrem, nebo vam to taha normalne. Dik za jakoukoliv odpoved ;)

ja mam ten isty motor a s \"normalnym\" seriovym filtrom a od cca 1800 otacok je to neriadena strela, takze u teba by som zvazoval minimalne na odskusanie bezny filter lebo vizualne \"sportova\" uprava nemusi mat ziadany efekt. odkial si mas svoj filter???

Odesláno

OK diky za info. Auto sem koupil bourane. Nebyl tam zadny airbox, protoze to neprezil. Asi 5000 za novej se mi davat nechtelo a na vrakarnach ho nemaji. Hribek stal 300,- . Casem az budou, tak tam dam origos airbox a bude ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...