Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hm...dal jsem je SAVA...a pravý zadní drhlo...tam jak je ten bazmek z nádrže v podběhu.....ovšem jen o tu sponu, kterou je chycena hadíce na tu rouru z nádrže.Sponu jsem otočil, ale ty nervy, když se rozjedeš, a ono to drhne a 5 litrů v hajzlu:D

Odesláno

Taky jsem dal dal zimní větší oproti původním 145/80x13 a byly tam 145/70x13 je to nějaký centimetr navíc ale cena byla nižžší k...a nižžší. Apropos v techničáku jsou 175/70x14 to se někomu nechtělo při přihlašování hledat v tabulkách hodnoty tak tam plácnul toto. (kdyby se někdo divil že tam jsou takové žiletky tak to je 106 XN litrový motorek)

Odesláno

ja mam na zimu 155/70 R13 :papa

poradne se prorezavaj snehem a jeste nikdy me nezklamali, a nedrhneto, i kdyz mam plny auto a zadni kolecka se nalezla skoro cela v zadnim podbehu:D:D

Odesláno

Chci se zeptat, vcera jsem mrkal na letni pneu a zjistil jsem, ze pneu ktere jsem mel na prednich kolech v lete je na obou krajich kazde pneu vice ojete nez na pneu ktere jsem mel v lete na zadnich kolech. Je to tim, ze se s nimi zataci a mam je priste zamenit a dat je na zadni?

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

Chci se zeptat, vcera jsem mrkal na letni pneu a zjistil jsem, ze pneu ktere jsem mel na prednich kolech v lete je na obou krajich kazde pneu vice ojete nez na pneu ktere jsem mel v lete na zadnich kolech. Je to tim, ze se s nimi zataci a mam je priste zamenit a dat je na zadni?

Když sou sjeté po krajích běhounu, tak je to GEO, když trochu boky pneumatik, tak jezdíš jako já a musíš si vyzkoušet jaký tlak použít a koupit pevnější gumy. :D

Dát dozadu sjetější gumy se dělá poměrně, často, bohužel to není až tak dobrý nápad jak se může zdát. ale to člověk většinou pozná až , když mu uletí v zatáčce prdel. Jestli jsou sjeté na kraji pod 1,5-2 mm a skoro nezáleží v jaké ploše , tak je dej maximálně na rezervu. stejně, jako jestli je to velký rozdíl v hloubce.

Odesláno

:(:(:( tak jsem dal na mazlika Good Yearky 155/70 R13 a nemuzu to udrzet na ceste :( je to jak splaseny a na mirne zasnezene silnici bez sance. Asi je to tim,ze se zmensil prumer. Asi pujdu na predepsany 165/70 nebo 80, aby to trochu zlenivelo a sklidnilo.

Holt sou ty kaminka pri zaberu hodne neposlusny, no ;)

Odesláno
Napsán autorem Sirael

:(:(:( tak jsem dal na mazlika Good Yearky 155/70 R13 a nemuzu to udrzet na ceste :( je to jak splaseny a na mirne zasnezene silnici bez sance. Asi je to tim,ze se zmensil prumer. Asi pujdu na predepsany 165/70 nebo 80, aby to trochu zlenivelo a sklidnilo.

Holt sou ty kaminka pri zaberu hodne neposlusny, no ;)

http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s=165&sr=65&r=13&ry=&v=&tp=o&se=z&id=ku_kw17&ce=&u=

http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s=165&sr=65&r=13&ry=&v=&tp=o&se=z&id=yo_wintert&ce=&u=

Tohle by tě mělo udržet na silnici.

Pro nevej Diesel je ještě rozměr 155/70 R 13, ale do toho bych se asi nepouštěl.

Starší maj pak

165/70 R 13 a 155/70 R 13

Nosnost 74 index T

Good Luck

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Á hoši, průser.Naložil jsem 4 lidi do auta a průser..kola drhnou.Takže 165/70/13 na 106/93 nee.:bojim

to mas zajimavy, ten stejny rozmer, 5 lidi a bagaz v kufru a ani si nedrhly, 106/95:papa:D

Odesláno

Mám tlumiče asi v hajzlu.....to je fakt, ale, stejně, tohle mně nenapadlo.Snížený..no nevím...přede mnou to měl pán 48 ročník...že by?Ale ono to drhne jen když jsou tam dva, s jedním ne, jen někdy do zatáček.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Uz jsem to sice do nejakeho prispevku psal, ale zkusil jsem 155/70 R13 a zadny sunty- Good Year 6-tkovou radu na zimu a neudrzel jsem to na ceste. Bylo to jak utrzenyu z retezu a kola prokluzovala i na mokru a pri sebemensim zaberu.

Tak jsem to prezul na zimu na 175/70 R13.

Maj o nekolik centimetru vetsi prumer a je to klidnejsi ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...