poldiss Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 no tak tos narazil na pěkný č... to jak píšeš s tím nepsaným pravidlem, tak pokud vím tak tohle se dělá na větších parkovištích snad všude, sám jsem hodněkrát takhle parkoval a ještě jsem nenarazil na \"řidiče\" co by nedokázal vyjet... hnus
Guest StibTo Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Ale to ja uz i narazil na takove ..... Parkuju tam pres 3 roky z 99% na jednom ze 3 zdarma parkovist. Jednou nekdo neumel vyjet tak mi to odrel vzadu (rozlestil jsem to) a jeste mi nechal za steracem listek \"priste vas necham odtahnout !\" Kdyz to neumim tak na to parkoviste nejezdim, ne ? Ja nikdy nemel za celych 3 a neco roku problem, ze bych nevyjel, nikdy jsem nemusel volat cajty nebo odtah auta co me blokuje. Tak kdyz to dovedu (vyjet) ja, dovedou to snad i ostatni, no ne ? Zrovna se chystam zajit na postu se dvema dopisy pro MP \"vymluva na osobu blizkou\" - a nazdar. [upravil dne 2/10/12 13:34 od Stibto]
poldiss Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 přesně tak.. parkovat je snad měli naučit v autoškole, když to neumim tak za to nelezu.. to je hnus co dokáže někdo udělat.. mě dneska ráno před vlastníma očima na parkovišti ženská omlátila dveřma zrcátko a jen se zasmála a pokrčila ramenama a odešla.. měl jsem sto chutí jí to vzít tyčí tak držim palce aby ti tu výmluvu vzali
poldiss Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 já akorát přicházel k autu tak jsem za ní jen z nasrání zařval ať dává bacha nebo by se tý její plechovce mohlo něco stát naštěstí to na tom zrcátku neni moc vidět, auto je celkově poškrábaný už od minulýho majitele takže to zatim moc neřešim, až se těch škrábanců zbavim tak sebou asi začnu vozit tyč nebo cihlu
poldiss Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 :D:D by šlo nejlepší by bylo prohodit cihlu oknem a vylejt kýbl na sedačky a když nad tim tak přemejšlim tak jsem jí měl aspoň upustit gumy
Guest StibTo Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Nebo az ji priste uvidis a pujde od auta pryc nalepit ji na sklo nalepku \"Parkuju jako debil\"
poldiss Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 už delší dobu přemejšlim že objednám pár samolepek z tohohle webu http://www.parkujesjakzmrd.cz/ protože to co potkávám poslední dobou jak v Praze, tak tady u nás je skoro neuvěřitelný
Marcel00 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 ...vymluva na osobu blizkou\" - a nazdar. to uz u nas neplati na sk... u nas automaticky zodpovedny majitel vozidla, alebo nahlasis kto udalost vykonal... prave preto to bolo uzakonene nakolko sa to takto zneuzivalo ako pises... otazka casu a bude to tak aj u vas... sa divim ze este neni...
poldiss Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 u nás to bude tušim od novýho roku podobně jako je u vás nevím jak přesně to bude ale takhle jednoduchý jako je to doteď to už nebude
Andreww Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Bude od 1.1.2013. Buď udáš, nebo zaplatíš sám a pak si to vyřešíš s dotyčným
Rejty Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 řekneš osobu blízkou..ta se odkáže také na osobu blízkou a sou kde??? v řiti:)
Guest StibTo Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Jj vim vo tom - 1/1/2013 s tim je smitec ...
Stifler Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Táák .. už jsem dlouho nic neřešil s našimi kamarády co mají pomáhat a chránit tak mi teď 2x v průběhu 7 dní dali lísteček za stěrač. Já čekal dle téhle věty, že půjde o kolegy ve státní \"zbroji\" a oni jsou to \"eMPíci\"... no, to je ještě dobře, že ti to rovnou neodtáhli. Parkování je na mnoha místech v republice značně problematické - není to jen věc Prahy, ale za to nemůže ani státní policie a ani \"eMPíci\". Ti se snaží jen zaplnit městskou kasu dle toho, jak někdo někde osadí značky a jiný zaparkuje.
Guest StibTo Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Prave to osazeni znacky nekym jinym bylo v tom prvnim pripade docela mimo misu - az na konci jednosmerky. Ale mel jsem si vsimnout te zlute cary, uz jsem tam parkoval potreti v tech mistech.
Stifler Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Tak to nikde neřikej nahlas, nebo ti přijde pokuta ještě za ty zbývající dva případy.
Guest StibTo Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Zimní gumy Sava Eskimo S3+ jsou DOMA !!! Sada za 4.380,- v AutoKelly, můj zatím nejdražší nákup tuším.
tigertec Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Taky jsem dneska pořídil ty samé gumy:) Tak doufám,že budou dobře sloužit
Recommended Posts