Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno
Tie osramy svietia na zlto ako klasiky alebo do biela ? Alebo preco su take super ? :) ...

kdyby jsi se podival asi o stranku driv je tam i fotka .. sviti to vic a imituje to xenony belejsi barvou nez \"obyc\" W5W / H1 / H7 ..

Odesláno
V mlhovkách (h1) je lepší teplejší světlo ;)

hm to je mozne nicmene byl by to peknej humac pro me mit bily normalni svetla a mlhovky k tomu dozluta .. sem estet musim to mit sladeny :D

Odesláno

jasný, chápu, že chceš mít všechno stejné. Já mlhy mám dost žluté a za mlhy je to dobrý ;)

V Praze většinou mlha není, tak není co řešit :D

Odesláno
jasný, chápu, že chceš mít všechno stejné. Já mlhy mám dost žluté a za mlhy je to dobrý ;)

V Praze většinou mlha není, tak není co řešit :D

V Praze ne ale ted se zda ze budu docela casto jezdit trasu Praha-Kladno a zpet tak treba to vyuziju :aut

Odesláno

konečně spodní kryt motoru ... musím zde udělat malou reklamičku firmě Agauto.cz - kryt padl jak prdel na hrnec, žádné úpravy, rovnou přišroubovat a jedem :)

post-28514-14109617452404_thumb.jpg

Odesláno
Pěkný ... ale nárazník zase dole ... ty ho máš častěji mimo auto :D

jj to už bylo od zač. roku asi popáté, tentokrát jsem zjistil že je urvaná jedna ze tří plastových nožiček držících mlhovku na straně spolujezdce tak jsem to potřeboval trošku zflikovat .. plus ještě ta samá mlhovka netěsnila, rosilo se to, takže jsem krycí sklíčko paraboly musel obtáhnout Chemoprénem (nic lepšího nebylo po ruce)

Odesláno

hmm já stažené plastovou stahovací páskou :) ale jen tu jednu .. zbytek je OK

Odesláno
konečně spodní kryt motoru ... musím zde udělat malou reklamičku firmě Agauto.cz - kryt padl jak prdel na hrnec, žádné úpravy, rovnou přišroubovat a jedem :)

No a to mi teraz vysvetli, ako si to tam tak jednoducho prišróboval...ale sranda, mne to teda ako prdel na šerbel nepadlo, ešte tam musím trošku doladiť zadnú časť, bo támi tam nejak nesedí (čosik zavadzia)...

Odesláno

ja Ti nevim :) ... vpredu na tom ramu 3 srouby .. presne otvory padly .... pak 2x po stranach u kol a dvakrat vzadu .... fakt to bylo presny ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak zase malý update - včera mi přišly 4 rozšiřovací podložky z Reviloshop tloušťka 5mm tak jsem si hned dal sraz s 306-Kubik-S16 a vzal ode mě moje 10mm co jsem měl vzadu. Teď mám na všech 4 kolech ET20, použity origo Peugeot šrouby a spokojenost :) A ještě větší bude až se konečně dostanu k tomu abych se domluvil s Hejdou na repasi zadku - v plánu je i menší snížení :aut

Odesláno

jo a málem bych zapomněl - malá úprava designu (ti,co byli na srazu vědí :) )

samolepkapc.jpg

[upravil dne 2/6/11 09:39 Stibto]

[upravil dne 2/6/11 09:39 Stibto]

Odesláno
ja Ti nevim :) ... vpredu na tom ramu 3 srouby .. presne otvory padly .... pak 2x po stranach u kol a dvakrat vzadu .... fakt to bylo presny ...

No mň aby ešte toto zaujímalo: ja tam všade mám iba montážne diery, nikde závit, ani nič podobné...ty si tam mal už nejaké závity?

Odesláno
No mň aby ešte toto zaujímalo: ja tam všade mám iba montážne diery, nikde závit, ani nič podobné...ty si tam mal už nejaké závity?

No já taky jen díry .. Schrastil jsem nějaké šrouby a k tomu vždy podložka + matka a montáž v poho .. teda ... jak bych to řekl .. ještě mi to neupadlo :D

Odesláno
Hehe, a ti ematice si tam dával ako? Si to dával sám? Či?

jojo sám ... jako blbě se to tam dávalo no když ležíš pod tim máš tam zeshora tím prostrčené šrouby a matice se blbě utahují tím že se nahoru nad to ničím pak už nedostaneš .. takže jsem matice našrouboval jen trochu rukou, pak jsem konec šroubu chytl do kombinaček a matici dotáhl co to šlo ..

Odesláno
Achááá...takže teraz už jááásno...len Boh s Tebou, ke´d ti to prihrdzavie a bude chcieť dať kryt dole.

To nesmí no :) ... ale tak nenapadlo mě jak jinak to přidělat hele ..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...