Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

ozzy56 : ale mel clovece .... to auto se nesesunulo proto ze by ten hever podklouzl, proste uz ty zuby asi mely dost nebo nevim .... Sem asi nehodim foto jak to dopadlo ale proste hever je jakoby zkriveny na jednu stranu no a sice funguje nicmene vertikalne nahoru uz to auto nezvedne :)

Odesláno

Ty hevery jsou pěkný žvýkačky...mě se strhl závit při výměně kola. Naštěstí to kolo bylo ještě na dvou šroubech,protože to spadlo úplně dolů. Teď mám jinej problém a to sehnat stejnej hever :D

Odesláno

jo takhle ... no popd stranu auto vzdycky dam prave sundanou pneu a na ni treba jeste nejakou drevenou desku .. kdyz jsem delal ramena pak na druhe strane a potreboval jsem hever to auto jsem na to podlozeni normalne opatrne spustil a hever vyndal

Odesláno

chlapi, už jsem tu dával asi čtyři odkazy z Novinek, kdy na lidi spadlo auto z těchto zvedáků, jsou to opravdu mrdky k ničemu:( (jen aby se splnil předpis o povinné výbavě)

Odesláno

ozzy: já pod práh dávám kolo, které sundavám, to je jasné ... kdyby to náhodou spadlo z heveru, ale samotný hever jsem neodlehčil, jako že bych to pustil třeba na cihly ...

Odesláno

Tak jako ozzy to je nam vsem jasny uz jen z toho jak to vypada :) ... Ja popremyslim na to moje kutilstvi o necem bytelnejsim, ale zas je to otazka financi no. A do auta na ty nouzovy pripady zkusim sehnat zas to co tam bylo .. Ale to jen proto aby se to dalo dat do ty vyhrazeny jamky, hehe

Odesláno
Tak jako ozzy to je nam vsem jasny uz jen z toho jak to vypada :) ... Ja popremyslim na to moje kutilstvi o necem bytelnejsim, ale zas je to otazka financi no. A do auta na ty nouzovy pripady zkusim sehnat zas to co tam bylo .. Ale to jen proto aby se to dalo dat do ty vyhrazeny jamky, hehe

já to píšu jen proto, že musí být strašné, když na mě leží spadnuté auto, okolo nikdo není, já nemůžu zavolat o pomoc a ani se nadechnout--možná z toho dělám kovbojku, ale tyto případy se stávají dnes a denně...,a přitom celkem dobrý zvedák stojí pětikilo :cool:

Odesláno
Hmmm ale ty mas jinej motor, u 1,4 kdyz tam das plech a na to ty podlozky tak kdyz chces pak nasadit viko neprojde jeho tesneni vzadu a plech se musi krapet naklonit ...

Dělal jsem tu u starého, takže taky 1.4 a šlo to ;) Spíš se mi jedou povedlo utrhnout ten šroub :D

Odesláno

Ja uz to delat teda doufam nebudu ... Mam co jsem chtel, viko je napatlany barvou a pekne to smrdi ... a ja jsem si vyzkousel jak se nemaj veci delat. Ale co se vymeny vzduchace tyka to posefuju sam beda jim jak mi na to budou v servisu sahat zas mi tam daj nejakyho ultrasmuckovyho Filtrooooona :blicismajlik

Odesláno

Výměny už si dělám sám, takže si koupím co chci :) Jen sundat olejový filtr u 1.8 16V je trochu prekérka :D Už mám ale i klíč. A co se týká vzducháče, tak na příští výměnu mám v plánu objednat K&N :)

Odesláno

Presne tak taky posilhavam po K&N uz jsem ho nekde zmercil za litr to docela jde :) A mel bych na X tisic km klid hi hi. Olejovej u 1,4 vyndat neumim Milan rikal ze je na to jakasi utahovaci paska a ten vrsek vypada jak na klic (devatenact nebo 20) ale je to plastovy nevim zda bych to tim klicem neurval. No a do palivovyho filtru nevim zda se budu poustet teda ... Kazdopadne ted az se prekulime s Pezotkem pres 180.000km pojedem do servisu kdyz uz ne kvuli necemu jinemu tak urcite kvuli rozvodum; za predpokladu, ze bych filtry mel vymenene a olej taky tak by nic jineho nebylo potreba :)

Odesláno

Já jsem našel K&N na můj motor za cca 1.600,-Kč :myslim Uvidím, jestli nebude někde levněji. U 1.4 je k olejovému naprosto skvělý přístup, takže povolit se dá a utahuju na fest rukou ;) U 1.8 je to podstatně horší :roll A palivový je taky v pohodě. Jen musíš rychle :D

Odesláno

taky myslím,že u 1.4 jde víko filtru povolit lehce, vem Golu a je to:), potom vyměn gumku na víku, pomaž ji olejem,at klouže a s citem dotáhni...

Odesláno

Stibto

asi mám kritický den:mad:, splet jsem se v typu olej filtru--myslel jsem,že máš vložku,ale ty máš plechový...,tak si kup v AK klíč na filtry, stojí to pakatel...,a pak utahovat jen rukama, to stačí

normálně se to řeší tak, že filtr probodneš větším šroubovákem a povolíš...;)

Odesláno

Jj vsiml jsem si ze tam nemaj oddeleny 8V 74kW a 16V 81kW mno ...

Odesláno
Stibto

asi mám kritický den:mad:, splet jsem se v typu olej filtru--myslel jsem,že máš vložku,ale ty máš plechový...,tak si kup v AK klíč na filtry, stojí to pakatel...,a pak utahovat jen rukama, to stačí

normálně se to řeší tak, že filtr probodneš větším šroubovákem a povolíš...;)

Nejsi sam ozzy taky jsem dnes \"vstal levou nohou napred\" :( ... probodnout filtr ??! Wow ..

Odesláno

jo a ten klic na filtry nemuzu najit nemohl bys poslat link pls ? ... (sem do vlakna)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...