Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

silvar pokud chceš dávat někdy podvozek nebo pruziny, tak bych do predu podložky nedával... kolo je zároven z karoserii a nikde nedrhne ani při plnym rejdu... do předu max. 5mm... 15mm bych řekl, že bude moc, ale uvidíš... nejlepší je to u někoho dko podložky má vyzkoušet a zjiszit co a jak..

Odesláno

ze jo,ja jsme si s nim psal pres mail,a vsechno mi objasnil dokonce dela i barvu na ne,aby ten dural neoxidoval,za maly priplatek.mrkni na to

Odesláno

panove pekne mi to tu uz ale zasirate :D .... ne delam si srandu

Odesláno

Mizlerek007: A ty máš taky ET 28 jako silvar, nebo ET 20?

Stibto: Zrovna mě to taky napadlo :mad:

[upravil dne 14/4/11 14:07 Andreww]

Odesláno

no mě je to fuk viď apoň je moje vlákno ve výpisu (24h) furt nahoře :D ....

Odesláno

ma ET 28 jako ja,ja se nedavno bavil se Stiflerem a on tehdy resil ET31 a rikal ze dopredu 15 a do zadu 20,nevim rekl bych ze to nebude az takova herda...

Odesláno
Andreww : hod mi sem pls foto zadniho kola z nejakyho uhlu aby bylo videt jak mas ted kolo utopene :) (= nac se mam pripravit) diky :)

Fotku se pokusím nějakou udělat ;)

Odesláno

Dík :) ..btw ještě jsem se Tě dříve v tomto vláknu ptal zda to PU lepidlo co jsme oba použili na stříšku (já nakonec jiné než jsi mi doporučil) půjde případně nějak sundat (kdybych chtěl přestříkat nebo tak ..) ;) ?

Odesláno

Aha to jsem asi přehlídl :D ..... jde o to že jí časem budu muset ještě přestříknout na jednom místě je to nějaké omatlané i když fotky to skrejou. Ale tý kritiky na srazu se bojim :D (vtip)

Odesláno

Diky moc ! :) Mel jsem o vikendu jet na chatu za nasima ale padlo to tak se asi pustim do tech podlozek. Dam pak foto jak to dopadlo. Btw predek asi necham,jak je,nikde to nedrhne pouze by ty kola potrebovaly asi prevazit - pri intenzivnim brzdeni to krapet cuka s volantem - nastesti ale fakt jemne .. Jo a mam je do stribrne striknute ani ne tyden a uz jsou predni pekne zahnojene od brzd ..

[upravil dne 15/4/11 07:21 Stibto]

Odesláno

Andreww, nevím, co chceš měnit ... vypadá to dobře, já je mám více schované a neřeším to :D

Stibto, tak moc nebrzdi, budou pořád čisté :D

Odesláno

V pohodě ... hold nejsem detailista :D Dokud mi to nebude drhnout, tak s ním nic dělat nebudu :D Ale vím, že ty se s tím mazlíš ;)

Odesláno

S tím prášením brzd mám stejný problém :( Původní majitel dělal předek před prodejem a zřejmě použil to nejlevnější. Ale vyhazovat kvůli tomu skoro nové desky nebudu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...