Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

nn Milane o víkendu jsem byl lyžovat ve Špindlu :) nakonec to bylo v poho i na letních gumách, sníh už je jen na sjezdovkách :D ..

[upravil dne 3/4/11 20:14 Stibto]

post-28514-14109616469078_thumb.jpg

Odesláno

Fotka na prd ... auto vypadá, jako by bylo černé ... zkusil bych možná lépe nafotit. Nicméně stříška je tmavá, tak proč ne, klidně bych ji nechal černou. Ale já znám tebe lakýrníka ... :D stejně ti to nedá :D

Odesláno

OK, sis aspon užil hory ... Na medvědíně se dá ještě běžkovat ;) ... přítelkyně tam zrovna je :D

Sorry, já jsem svůj předchozí příspěvek vymazal, protože když jsem ho odeslal, tak tam naskočila stříška, nechtěl jsem ti kazit vlákno.

[upravil dne 3/4/11 20:16 MilanF1]

Odesláno

V pohodě ;) Stříšku jsem stříknul už v týdnu ale k tomu abych sem dal foto jsem se dostal až teď ..

Odesláno

Fotka toho moc neřekla, ale myslím, že k téhle barvě může být klidně černá... P.S. já mám na obou v barvě :D

[upravil dne 3/4/11 21:46 Andreww]

Odesláno

já vím zkusím udělat lepší foto byly asi blbý popdmínky světelný .. každopádně se děsím toho že bych to tam dal a po nějaké době zjistil že to chci do barvy... dá se to PU lepidlo (tmel) vůbec oddělat ?

Odesláno

Takze mam problem ... minimalne na zadni kola precejen budopu muset prijit podlozky .. vcera jsem se pidil po zdroji podivneho zvuku zezadu, sundal jsem jedno kolo a zjistil jsem, ze mi gumy drhnou o plastove podbehy. Naprava do \"A\" + ET 25 = zjevne neprekonatelny problem :grr Takze asi pujdu do 10mm podlozek z Reviloshopu na snizeni ET na 15 + vezmu delsi srouby. Predek asi zatim necham, jak je.

Odesláno
ET 25 je holt dost :roll Já mám ET 15 a není problém ;)

Ja vim ale predek mi nikde nedrhne apson jsem si toho nevsiml .. to by nemelo vadit ne kdyz dozadu podlozky dam a dopredu ne ? :myslim

Odesláno

Právě jsem se vrátil z firmy kde mi namíchali do spreje autolak podle kódu z výroby (raději jsme to ale ještě přímo na autě ověřovali přiložením barevné šablony) takže taky konečně vím, že mám KNCB - bleu amiral :) Takže pokud bude o víkendu hezky přední nárazník přijde sundat, přebrousit, do plniče a když to zmáknu tak v neděli i do finálního laku :) To jsem na to zvědav, hehe

Odesláno
hm,jen abys nepřišel nato žes to dělal nah...o, protože jako stříkat něco venku je fakt nesmysl

Proč ?

Odesláno

ferarri & Andreww : no jako zajimavy je,ze mi to drhne o podbeh jen na jedny strane :) ..

Odesláno
Ale veď origo majú ET24 :myslim

Může být unavená zadní náprava. Ale i kdyby to nedrhlo, tak kola s takovým ET jsou až nepěkně utopené v podbězích :bojim

Odesláno
A nemáš neja posunutý ten plast?

Dnesk to sundám a kouknu na to detailně je možné (radil mi to MilanF1) že za tím je bahno ... :) Mno stejně už na mě na poště čekají 10mm podložky na zadní kola takže bude ET 15 a konec starostí :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...