Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

nelíbí ? no co nadělám :) nevím co je špatně s kotoučema ale byly stejně jako destičky měněny před cca 27.000 kilometry a brzdí v pohodě .. když jsem lakoval brzdiče kontroloval jsem že jak kotouče tak destičky to ještě \"za sebou\" nemají

Odesláno

mno jo ja bych asi taky radeji cyclony ale holt TP pravil jinak :) ..

Odesláno

no podle me na ceske cesty je to idealni rozmer,sice na me je to male :) aspon 15\" by to chtelo ale na druhou stranu ty kola sou fakt spica takze je to krasne vyrovnane,ale jak rikam ja mam trebas 15\" v technicaku s rozmerem 195/50 r15.

Odesláno

Já právě pouze 185/65R14 (jak už tady na fóru poněkolikáté a do zblbnutí opakuji :) ) .. já jsem s těmito koly docela spokojen jak tu někdo poznamenal je to krapet retro a 306tce by asi víc slušely designově jiná kola .. ale kdo ví .. třeba na to jednou také dojde .. :) Časem bych ještě mohl zkusit přestříknout tyhle kola do jiné barevné kombinace nejlépe světlejší přecejen tmavá je ještě více opticky zmenšuje. Ale času dost ..

Odesláno

mě se to taky nelíbí Stibto, promin.... hlavně, že se to líbí tobě... jinak auto jé moc pěkný, možná by chtělo níž :) a řadička z 307 je suprová... mám jí taky a parádně sedne do ruky...

Odesláno

No neviem,ale tie pavučiny ani mne nesedia:((vedel by som si ich predstaviť na nejakom BMW E30), ale proti gustu žiaden dišputát, ak sa tebe páčia tak je potom všetko OK

Odesláno

Ja sa tiež hlásim do klubu tých, ktorým sa to nepáči :myslim jednak sú malé a jednak sa naozaj na toto autí nehodia (ako som už pídal, hodili by sa na nejakú tmavšiu 205ku)...no ale hlavne, aby sa to páčilo tebe, veď to je predsa najdôležitejšie...

Páni, a radičku z 307 ste kde zohnali? A ide to jednoducho vymeniť?

[upravil dne 27.3.2011 21:24 ferrari]

Odesláno
mě se to taky nelíbí Stibto, promin.... hlavně, že se to líbí tobě... jinak auto jé moc pěkný, možná by chtělo níž :) a řadička z 307 je suprová... mám jí taky a parádně sedne do ruky...

Nevadí nemůže se líbit každému to by ani nebylo normální :D Mě se to líbí a o to víc že vím, co s tím bylo práce a co to stálo tak teď když je tam konečně mám jsem těžce nekritickej :bacha:D Jo,na řadičku se těším, už je to jen otázka času kdy to bude zkompletované

Odesláno

No doo hájee .. :D tak ještě i zástěrky jsou špatně ? já nevím mě to přijde jak detail .. Jo jo stříška bude o zatmavení oken neuvažuji

ferrari : měl jsem tu poptávku v Inzerci a byl jsem kontaktován :) Takže mám komplet hlavici i s manžetou (tu ale nevyužiju ten spodek má úplně jiný tvar než v 306) :papa

Odesláno

a ja nerekl ze se me to nelibi,jen jsem rekl ze vetsi kola by byly lepsi,kola jsou krasne me se trebas velice libi i na te 306,jen kdyby byly vetsi ,;)nizsi profil gumy a bylo by vymalovano :)

Odesláno
a ja nerekl ze se me to nelibi,jen jsem rekl ze vetsi kola by byly lepsi,kola jsou krasne me se trebas velice libi i na te 306,jen kdyby byly vetsi ,;)nizsi profil gumy a bylo by vymalovano :)

a jak pokračuješ ty ? :) detailing se předpokládám také týká Tvého autíčka ? :)

Odesláno

no jasan,uz probehly nejake pokusy,az ho o vikendu nalestim poslu fota :) ale jsem hodne spokojeny,kdyz je to nalestene a sviti slunko boli z te zlute oci :)

Odesláno

Já nemám problém s kolama ;) Jen se mi prostě nelíbí zástěrky. Ale abych Tě uklidnil, tak se mi nelíbí na skoro žádném autě :D

silvar: Nejezdíš náhodou občas ráno od Valmezu? Mám pocit, že jsem tě párkrát potkal. Kolem čtvrt na sedm? :myslim

[upravil dne 28/3/11 11:51 Andreww]

Odesláno
no jasan,uz probehly nejake pokusy,az ho o vikendu nalestim poslu fota :) ale jsem hodne spokojeny,kdyz je to nalestene a sviti slunko boli z te zlute oci :)

si hod link na svy vlakno do podpisu at to nemusi clovek hledat ;)

Odesláno
Já nemám problém s kolama ;) Jen se mi prostě nelíbí zástěrky. Ale abych Tě uklidnil, tak se mi nelíbí na skoro žádném autě :D

Tím se mnoho vysvětluje :) Btw můžeš mi pls ještě jednou poslat link na to polyuretanové lepidlo kterým jsi lepil svou stříšku ??

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...