Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

No nejjednodušší je tam dát rovnou jinej nerozlámanej, opravovat to moc nejde, ta guma s toho nejde moc dolů. V Peugeotu za to chtěj asi 1600 za blbej kus drátu.... Je to stejný na všech TU co už jsou čtyřbod.

Odesláno

Uff ... Tak raději nejdřív zjistit (je-li jak) zda je to fakt v tom. Už mi to pije krev, takhle to auto blbne od listopadu. 

Odesláno (upraveno)

Je to tohle ??? :myslim

P306_1.thumb.png.3f44e5e550635b847d06487259214a76.png

s-l1600.thumb.jpg.882b31f2cfad702eb12700119cf98ec8.jpg

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno (upraveno)

jo to je ono,  já to opravil následovně: konektrory pro bosch vstřiky jsou stejný ve všech peugeotech. válela se mi tu elektrika z 1.8 16v tak jsem to ustřihal a ten svazek sem si udělal znova včetně jinýho konektoru na konci.

Upraveno uživatelem vinorak
Odesláno

Hmmm, na to si netroufnu :(  Skočím se zeptat k Domanskému, kolik za ten díl chtějí. V AutoKelly jsem to objevil za asi 5.000 :D

Odesláno (upraveno)

Ještě ne. Jdu se teď optat k Domanskemu zda to vůbec lze ještě sehnat.. 

Edit : Aha, tak na objednávku a cena 5.950,- :o

Upraveno uživatelem StibTo
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak tak. Navíc není jistý, že to je tímhle. I když všechno už bylo dělaný či kontrolovaný tak poslední asi 3 možnosti jsou : krokovej motorek, kabel vstřikovačů, vstřikovače. A propos včera ráno "novej level" - auto mi při rozjezdu z křižovatky chcíplo poté, co otáčky po zařazení *1* a puštění spojky samovolně klesly asi na 500. Vše při dávno zahřátém motoru. FML

Odesláno

co MAP senzor ?

jinak ten ctyr-konektor vstriku bych mel mit doma na hatchi, co je na dily, tak ti ho muzu pujcit na vyzkouseni, klidne i s MAP senzorem

Odesláno

Jsem ani nevěděl že to něco takového má ... kde to je vlastně ? :) Mno za ten konektor bych byl (BYCHOM BYLI) moc rád, ta metoda pokus-omyl už mě pěkně sere. I když vlastně třeba výměna svíček a vyčištění vzducháče a krokáče to asi nikdy není na škodu :)

Odesláno

kdyz rano nezapomenu a nebudu moc chvatat, zkusim to z auta vyndat a vezmu do prace do phy, muzem se pak pres den domluvit

Odesláno

Ježiš to bys byl zlatej hele ... Dělám na Andělu nicméně jsem relativně mobilní a kdyby cokoliv telefon 605 241 807 :papa

Odesláno

tak to mam v aute, ten muj svazek vstrikovacu ma zakonceni hnedym konektorem, ten na fotce vys, co jsi daval, je vyndanej z tvyho auta? ten ma koukam zelenou koncovku, tak nevim, jak moc kompatibilni budou. Koukal jsem i na MAP senzor,  ale u 1.6 je uplne jinej, je tam mimo motor, pripojenej hadickou, ale ty uz mas nasroubovanej v sani, tak ten bohuzel nemam

Odesláno

Nn to je fotka z netu ani poradne nevim kde to na aute je :)  Mel bys cas se nekde k veceru sejit nebo ze bych si pro to nekam sjel ? Jsem na Andelu v praci autem takze neni problem ... Akorat teda ne timhle problematickym autem.

Odesláno

ja pojedu cca kolem 5 na barrandov, tunelama z dejvic, tak to bych mohl na chvili pribrzdit

Odesláno

OK tak mi kdyztak zkus pls zavolat do 16:30 mam v kalendari neco pracovniho nicmene pak bych mel byt asi free

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...