Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

jooo, byl to boj. Pocasi jak v pradelne.

Kubik:ty se neprojevuj, az pochopis ze vyraz mobilni telefon znamena, ze ho muzes mit porad u sebe:p tak pak nam muzes radit:p:D

Odesláno

Moby89 : :D :D :D však on se ale Kuba pak ozval tak jsem mu hned nadával že nás jeho nezvedání tydlifonu stálo asi hodinu a půl práce navíc (jak to má bejt poskládané nakonec po telefonu poradil milanrejpid)

cechic : Ale já už to níž měl, od loňska :) Akorát to nebyl stavák, no ... rány to dělá u nás si holt člověk nevybere a zrovna 306 nemá myslím bůhvíjak komfortní tlumení nerovností ani v origo stavu...

Odesláno

Nj nj asi se mi to musí říct 2x :) tohle jsem si prostě nějak nezapamatoval...

Odesláno

tak to bud rad ze nezijes v Praze :) to bys zase honem kroutil nahoru...

Odesláno

ano a tomu bych se rád vyhnul výfuk byl jak víš nedávno měněn :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mám za sebou dva neúspěšné pokusy o to nechat si dopsat 15\" alu s gumami 195/55R15 do technicaku :(

Nejdriv jsem zamiril na dopravni magistrat pobocka Praha 9. Papir ze Slovenskeho Peugeotu zarizeny Gabrielem307 mi hodili na hlavu, ze je ze zahranici nic nezajima a k typovemu listu od RONAL meli vyhrady ze to musi byt original a navic jeste s jakymsi KBA SRN jako prilohou ....

Tak jsem to vyrazil zkusit na Jarov, dopravni magistrat pobocka Praha 3. Ochotna pani se sla s dokumenty v ruce zeptat technika, zda by to slo. Prisla s tim, ze papir ze Slovenskeho Peugeotu vubec nepotrebuje, typovy list je OK ale potrebuju k nemu jeste jakysi Navod k montazi :myslim

Suma sumarum asi dve hodiny zabiteho casu, kolek na pokladne 50,-Kc neresim ... ach jo asi chodim na spatne magistraty.

Odesláno

jj to bych musel do Čáslavi no .... nevim ... se na to asi vyseru :myslim

Odesláno

No však tohle by bylo v obou případech taky normálně, s prohlídkou od technika atd. Jen k ní jaksi ani nedošlo. Bych se z toho...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...