Guest StibTo Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Jj to zahnuti je jak to jde nad napravnici .... no spis jsem myslel zda by nemelo cenu auto zvednout na kozy na jedne strane = napriklad ridicovu stranu do vzduchu Jamu holt nemame no
Neon Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Kdyby sis to náhodou rozmyslel a chtěli jste jen dát sraz bez montáže, tak 200m od baráku máš výfuky Tyll. Můžu ti poslat kontakt na mechanika a za 2-3 kila Ti to 100% vymění a máš to za 10 minut... (kdyžtak si písni do sz, nebo mobil) A můžete třeba jen leštit ty pražský frantíky, jak psal Charlie...
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Nad nápravnicí? Hmm, tam bude prostoru. Já bych hodil zadek na nájezdy a celý předek dal na kozičky - taky proto, aby to nebylo jenom na hydraulice = nebezpečí. Zvednul bych to nejvíce, třeba poté přizvednout za nápravnici, aby se kozičky daly na co nejlepší místo (na výztuhu). Nebo ty kozičky můžeme dát pod nápravnici (pod ramena, je to fuk). Máš doma nějaké sudy dřeva (kulány)? Já bych kdyžtak něco vzal, možná by to bylo lepší než kožičky, špalek má větší plochu a pod tou nápravnicí by byl asi lepší.
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Neone, to by bylo nejlepší ... kdyby byla jáma, je to za pár minut vyměněné. Ono zadní díl je taky hračka vyměnit, ale ten prostřední nad nápravnicí bude problém. Leštit frantíky? Jsem zvědavý,kdo to moje auto bude umývat, je jako svině. [upravil dne 4/4/14 10:47 od MilanF1]
Neon Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Já to tak posledně vyřešil ... a to beru vejfuk jako trivku, ale válet se pod autem se mi nechtělo a jámu jsem měl 30km a stejně musíš pořád nahoru a dolů a ve finále bych projel víc na naftě - uznávám teda, že jsem primárně potřeboval ještě navařit jeden úchyt, protože mi tataři poslali koncák omylem na sedana, takže jsem byl mj. donucen okolnostma, protže cé-óčko fakt nevlastním, ale už to tak budu řešit i příště (když to bude teda od svodů, nebo střed - pod koncovej si ještě vlezu) ...
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Já když měnil naposledy výfuk (střed, konec), taky mi to dělal servisák, to jsem u toho měl i spojku, rozvody - takže když to tam měl, vyměnil mi i výfuk - proč to dělat doma.
radim.1008 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 No kdo, ty. Přesně tohle místo jsem myslel. Měl jsem předek na nájezdech a přístup nic moc.
Guest StibTo Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Neon : A kde to je ? Na webu maji kontaktni mobil nicmene adresu a ja teda vubec o nicem nevim jedine co mam dve ste metru od baraku je ultrapredrazeny Skarda ...
Neon Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Ty jsi mi teda starousedlík ... Na Českobrodský na cca půl cesty mezi Domanskym a malym novym Sparem ... edit: Českobrodská 367 Dobře, beru zpět, bude to tak 500m ... [upravil dne 4/4/2014 13:12 od Neon]
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Do 18:00 bych rád znal výsledek, abych nenakládal nájezdy do auta zbytečně...
Guest StibTo Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Ty jsi mi teda starousedlík ... Na Českobrodský na cca půl cesty mezi Domanskym a malym novym Sparem ... edit: Českobrodská 367 Dobře, beru zpět, bude to tak 500m ... [upravil dne 4/4/2014 13:12 od Neon] Tam byl vzdycky akorat desnej bordel a nejaky stary zrezly kotle nebo co az to jednou nekdo uklidil ... no a ted tam montujou vejfuky, dobre no
306-Kubik-S16 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 byl jsem tam na montazi vyfuku a uz jsou tam leta
Guest StibTo Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Njn ale vyfuk mam jiz v dezolatnim stavu, vymenu potrebuje. Vim, ze to bude mozna voser, kazdopadne ja uz s tim pocitam a akce plati.
Guest StibTo Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Tak jsem se trochu připravil a zadní tlumič už je dole ... Myslím, že fotka je celkem vypovídací
Guest StibTo Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 jj 5 let provozu a 80.000 km ... btw se tu klidně přiznám - nový díl je zn. Starline
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 5 let, pff, mně tam vydržel 13 let a 290 tkm. Ale to jednoduché jsi udělal, to je hezký, nemám se tedy nač těšit Nechal jsi mi tam jenom práci. PS: Nájezdy naloženy, stejně tak pojízdný hever.
Guest StibTo Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 tak hever tu mam taky ale ono se to neztrati jinak sorry no ale byl jsem dnes v Kellyne pro ten koncak + montazni dily a pak jeste na poste pro stred co jsem bral z Aukra a ten koncak se mi na pohled nejak nezdal, mel jsem strach, ze to nebude pasovat .. tak jsem to radeji hned sel overit
Recommended Posts