Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

tak to je na prd. me to strika paradne, mnohem lepsi nez original, protoze ten strikal na dve mista a tohle krasne pokreje cele sklo, jeste trochu vaham jestli to co mam je z xsary nebo to bylo z nejake C3 nebo 207 nebo tak neco, tehdy jsem bral neco co meli skladem a sedelo to dobre

Odesláno

Tot otazka - ty moje jsem bral primo dle Service Boxu na 306. Clovek si asi musi vybrat - ty prvni strikaji jen dvoubodove za to dobre i pri jizde, ty druhe na cele sklo ale jen kdyz jedes pomalu :D

Jinak diky za procteni vlakna ;)

Odesláno

Pěkná fotečka díky Káťo :):papa

2s1su94.jpg

[upravil dne 26/8/13 23:30 od StibTo]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnes pri ceste na akci nasi kapely prekrocena hranice 220.000km :super

Nyni uz zbyva jen krucek ke krasnemu cislu o sesti dvojkach. No a jinak vyhled na pristi pulrok provozu - bude treba poresit komplet tlumice, na predku se s tim urcite jeste neco sveze jo a taky stredni a koncova cast vyfuku meneno v cervnu 09 uz ma to nejlepsi za sebou ... :myslim

Odesláno

Jo jo poslednich par mesicu to pribejva pomaleji, uz nejezdim denne do prace autem, jen tu a tam a navic jinam a bliz :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem za pomoci pritulky vymenil oba zadni tlumice, puvodni byly z vyroby, plynokapalinove a byly uz total KO - po vyndani nesly ani skoro stlacit. Nove jsem bral kapalinove od Auto Francie, znacka Tech France ... taky kvuli cene.

Vyhledove by to chtelo poresit to same jeste vepredu, otazka je, jak budou finance :nevim

Odesláno

Dekuji :) Kez by vymena prednich byla tak levna a snadna .... ale krasne ted zadek pruzi, predtim byl uplne tuhej, v interieru byla citit kazda nerovnost ...

Odesláno

Já byl už dříve na testu tlumičů a tam mi bylo řečeno, že zadní jsou OK a přední o dost horší. Taky přední mám vyměněné. Jen by mě zajímalo, jak poznám, že jsou KO :myslim A taky tu mám starší tlumiče a ty zas nevím, jak na tom jsou. Taky nevím, jak to poznat .:(

Odesláno

No ... ze jsou predni tlumice vytekle mi tvrdili komedianti v Praze ve SPEI servisu uz v cervnu 2009 .... :D Jezdim a nich dodnes a teprve letos po vymene pruzin za sportovni jsem tlumice dorazil, do te doby no problemo. Taky to asi nepoznam - ale u tech zadnich to bylo po vyjmuti docela evidentni - proste uz byly uplne zatuhle, mrtve ..

Odesláno

když byly ještě origo ... moje zadní mají určitě 70 tkm, to jsem na nich najel já, ale jak dlouho tam jsou, to nevím. Origo ale nemám. Ale přijde mi, že náprava pruží. Snad to nebudu muset řešit, ono těch výdajů bylo dost.

Doufám, že ty budeš mít brzy finance na přední tlumiče, a to už třeba kvůli pneumatikám.

Odesláno

Také doufám, nejpozději na jaře to musím pořešit :myslim

Odesláno

Hehe, docela jsem rad, ze jsem na litaky daval uzamykatelne cepicky... vcera nebo dnes se cepicky nejaka kurrrva pokusila ukrast nicmene vsechny drzely - az na jednu. Takze skore 3:1 pro auto :cool:

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes spolu se Štěpánem (SV24) a Kubou (306-Kubik-S16) vyměněn olej - nový je zase Total Quartz 7000 a olejový filtr MANN&HUMMEL :) Tímto děkuji kluci za pomoc :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak od včera opět winter set up = 14\" pavučinky s pneu SAVA Eskimo od loňska, snížený předek zůstává. Doufám, že se gumy moc neoskáčou od tlumičů. Jinak jsem samozřejmě vyměnil náplně (chladič, ostřikovač) + ještě doplnil motorový olej a olej do serva.

Příležitostně vyfotím ..

Odesláno

Nope ... Letní jsou OK. Tlumiče přijdou na řadu nejspíš na jaře, stejně jako střed+konec výfuku.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...