Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno
:D :D hele ja bych neujel, to je pekna svinarna .... navic ruceni poctive platim takze ve vysledku slo jen o cca 45 minut meho casu, bonusy uz neresim, prisel jsem o ne uz minuly rok, tak co
Odesláno

Tak poprve ti zrusili bonus, tak ted aby ti nepeidali malus, to by docela nastvalo, pak mozna zmenit pojistovnu, tim bys ten malus nemel platit.. ;)

Odesláno

keby mi pridali malus, tak zmenim poistovnu.... a v inej budu vdacny za noveho klienta (osobna skusenost)

malusy uz davno nefunguju... kazdy klient je vdacne ciselko do rozpoctu.

poistovne su radi ze ta maju a nebudu ta terorizovat blbymi malusmi... to si moze dovolit len monopolna poistovna...

Odesláno

Marcel: ok, nevim presne jak to funguje.. zaprve ridim bez mesice dva roky a zadruhe jsem jeste nastesti nikoho nenaboural.. :) ale mas pravdu, kazda pojistovna chce mit svou \"ovecku\" u sebe, tak ji nebude sikanovat malusem.. asi to tak bude ;)

Odesláno

no tak zasirat mi to tu nemusite :D ... ale ja nemam tak velkou nehodovost,dve tuknuti mno... jedno vpredu druhe vzadu .... takze jeste obouchat pravej bok a levej bok a jsem spokojen :D (a pojistovna tez :D )

Odesláno

mozna by nekdo z mistnich vedel ? .... ja mam moznost v Praze nejlevnejc cca 2000/dil ...

Odesláno

zaleží jak moc chceš ušetřit/kvalita, můžu se poptat kámoše co mi dělal ten předek(pokud by byl jenom nárazník tak by se dal nalakovat v garáži, ne venku), nebo kup počítám dva spreje a budeme si hrát:roker

[upravil dne 18/1/12 17:39 od Moby89]

Odesláno

MOby89 : nechat si namichat barvu ve spreji a striknout to uz umim,to jsem loni delal takhle oba narazniky :) Je to tady v mem vlaknu nekde .... Spis mi MilanF1 naprosto spravne poznamenal ze kdyz uz bude uplne novej naraznik predni stalo by mozna za to popremyslet o profi laku :)

Odesláno

profi lak je jak řikáš 2t/díl,a to nevim jestli je v tom příprava a materiál. takhle si s tim můžeš vyhrát za cca 500. Záleží na tobě. a nebo varianta tři sehnat kopresor a fouknout to kompresorem(lepší a hezčí než sprejem)

Odesláno

já to dělal co nejpečlivěji sprejem, 3 vrstvy sprej a 2 vrstvy krycí bezbarvej a stejně pak stačilo potkat malej poletující šutřík a puf - dirka až na základ :( Malá - ale byla tam ..

Odesláno

to uz se tu resilo xkrat nicmene ja svuj dotaz spis myslel prave tak jestli nekdo treba MA strikaci pistoli a pomohl by mi s tim .... nebo vi o fakt levnem ale dobrem lakyrnikovi ... nakonec vlastne ty 2 tacy nejsou tak spatny,zbytek zmaknu sam (sundat stary naraznik,nandat nalakovany novy)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...