Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim..dnes som robil celkovy test cez pp2000. Vyhodilo mi chybu: \"TRVALA ZAVADA.SNIMAC UHLU VOLANTU,SIGNAL\"

zaujimave je ze nemam ESP a ziadna kontrolka mi nesvieti, ked meriam parametre serva tak stale ukazuje ze volantom je tocene vpravo.

Kde najdem snimac uhlu volantu?

vopred vdaka

[upravil dne 7/9/10 shark734]

Odesláno

na elektrocerpadle je ta chyba a v COMe nehalsi nic:nevim

predtym mi to tu chybu nehlasilo, ale je pravda ze som COM rozoberal koli paske airbagu a nic take co by snimalo to natocenie som si nevsimol

Odesláno

Nevím, jak je to u 307my bez ESP, ale na 407mě, pokud byla chyba ESP způsobena snímačem úhlu volantu, tak byla i chyba na elektročerpadle. Po výměně COMu to zmizelo. Ovšem je to u aut s ESP a elektročerpadlem. Zkus schválně, pokud to půjde snímač zkalibrovat.

Odesláno

Teď jsem kouknul podle VINu do charakteristik a tam máš posilovač řízení s proměnlivým účinkem. Možná za tohoto stavu funkuje bez proměnlivého účinku.

Odesláno

aj sa mi zda ze do ostrych zakrut na 3ke sa tazsie toci volantom ale myslel som is ze mi odchadza servo, lebo posledny rok ma vypadky tak na pol sekundy chvilu po nastartovani(tie vypadky sa stanu tak raz za 2 tyzdne)

zajtra sa na ten COM pozrem:bacha a zreferujem

Odesláno

modry konektor tam je len 2pinovy

:xvul prosim ta pozrel by si mi cez ktory konektor sa ovladaju stretavacie svetla? ide mi o to ze by som cez rele spravil zapinanie stretavacich svetiel po nastartovani a pri zotmeni by mi zvysok osvetlenia zapol svetelny snimac....ked cez dia zapnem denne svetla tak mi BSI ignoruje svetelny senzor

Odesláno

tieto schemy mam ale z nich moc nevycitam :D...ked uz budem ten COM rozoberat tak rozoberem rovno aj tu packu na zapinanie svetiel ak to pojde a tam uz nejaky kontakt bude a k nemu by som naspajkoval kable ktore by sa spinali relatkom, len otazka je ako to spracuje BSI ked nebudu zapnute obrisove svetla :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...