h4wk3y Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Ahoj... zajima me, zda-li PP2000 umoznuje prehravani map v ridici jednotce motoru? A popripade, jakou priponu musi mit ten soubor, ktery PP2000 do ECU posle? Diky [upravil dne 5/9/10 h4wk3y] Citovat
shark734 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 umoznuje...ak niesu mapy na disku tak sa stiahnu z netu ale ak mas cinu tak by som to neriskoval Citovat
jofo Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 No cina necina. Je pravda ze moze byt menej kvalitna teda trieda pouzitych suciastok, ale ked som porovnaval original a cinu tak je tam pouzite vsetko navlas rovnake. Obvody, tranzistory, relatka, kondiky, atd. Otazne je aky soft je v mikroprocesore. Ze? Tam uz moze byt nejaka zaludnost co sa mrznutia tyka atd. Citovat
peugeot09 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Nevěděl by někdo, kde ty mapy na netu stáhnout? Díval jsem se všude možně, ale nikde nic jsem nenašel. Citovat
h4wk3y Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 diky.. chipoval jsem gallettem, vse OK, ale mapa se neosvedcila a nyni jednotka gallettem nejde prepsat :-/... takze druha moznost je zkusit prepsat pomoci PP2000.... pote prepajeni naprogramovaneho cipu v ECU.. Citovat
straki007 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: h4wk3y diky.. chipoval jsem gallettem, vse OK, ale mapa se neosvedcila a nyni jednotka gallettem nejde prepsat :-/... takze druha moznost je zkusit prepsat pomoci PP2000.... pote prepajeni naprogramovaneho cipu v ECU.. Borec nakonec. Jednotka v prdeli.....Auto startuje??? Citovat
straki007 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: peugeot09 Nevěděl by někdo, kde ty mapy na netu stáhnout? Díval jsem se všude možně, ale nikde nic jsem nenašel. www.ulozto.cz nebo www.stahujmapydoecu.ru [upravil dne 5.9.2010 straki007] Citovat
h4wk3y Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 nene... moje auto jezdi super... tak to chtel i kamos, tak jsme koupili mapu , nahrali a super... ale asi za 2 hodk mi volal, ze kdyz tomu hodne nalozi, tak ze se vypne motor - diagnostika - nizky tlak nafty... tak ten borec mi upravil mapu, ale uz tam nejde nahrat.... vubec se jednotka nenacte... ale auto jezdi... nevedel bys co s tim? docetl jsem se, ze pres PP2000 by se mohla vzpamatovat... dik Citovat
straki007 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Kdyz nemas origo tak ne. Ten borec ti nenastavil v mape limiter pro tlak nafty. Zkus normalne pres PPS dat programovani ECU no myslim ze ti to nepujde protoze stare EDC15 moc nejdou. POZOR NA PADNUTI(vetsinou interface china) Jake mas Galletto??? Citovat
pp205 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 zapomen na to ze si do pocitace ulozis mapu a nacpes ji tam pres planeta.... ja osobne galeto delam jen edc16ky jen c edc15 delam pres jinej kabel a 16ky sidy a novejsi BDM a jestli ti nekdo posle mapu a ty ji tam napalis a nevis co tam je ....... zkus jinej kabel pokud ne vyndej flash Citovat
straki007 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: pp205 zapomen na to ze si do pocitace ulozis mapu a nacpes ji tam pres planeta.... ja osobne galeto delam jen edc16ky jen c edc15 delam pres jinej kabel a 16ky sidy a novejsi BDM a jestli ti nekdo posle mapu a ty ji tam napalis a nevis co tam je ....... zkus jinej kabel pokud ne vyndej flash Vidis,to mne ani nenapadlo ze on to chce dat do PPS.... [upravil dne 5.9.2010 straki007] Citovat
h4wk3y Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 Galletto mam samozrejme cinu - 1260.... mapa je koupena od cloveka, co ma na chipovani firmu - takze ne neco, co mi nekdo poslal z galletto DVD kolekce A dany clovek to se mnou resi, ale je z daleka, ale pokud nebude zbyti, tak k nemu pojedu na vymenu flashe, no... proc to tam pres Planeta nedostanu? zalohu origo mapy pres galletto mam... to to Planet nezchroupe? Do planeta bych chtel dat origo mapy vytahnutou pres galletto... Jinak prave mel jsem 2 upravy - s vice nafty a s mene nafty - zkusil jsem s vice a takhle to zlobilo, tak by stacilo tam nahodit to s mene nafty... ale nikdo nepocital s tim, ze si ECU takhle postavi hlavu, kdyz na mem aute to slo bez problemu... [upravil dne 5/9/10 h4wk3y] Citovat
straki007 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: h4wk3y Galletto mam samozrejme cinu - 1260.... mapa je koupena od cloveka, co ma na chipovani firmu - takze ne neco, co mi nekdo poslal z galletto DVD kolekce A dany clovek to se mnou resi, ale je z daleka, ale pokud nebude zbyti, tak k nemu pojedu na vymenu flashe, no... proc to tam pres Planeta nedostanu? zalohu origo mapy pres galletto mam... to to Planet nezchroupe? Do planeta bych chtel dat origo mapy vytahnutou pres galletto... Jinak prave mel jsem 2 upravy - s vice nafty a s mene nafty - zkusil jsem s vice a takhle to zlobilo, tak by stacilo tam nahodit to s mene nafty... ale nikdo nepocital s tim, ze si ECU takhle postavi hlavu, kdyz na mem aute to slo bez problemu... [upravil dne 5/9/10 h4wk3y] Pochop ze PPS neni urcena pro chipovani. To proste nejde. Citovat
pp205 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 hod mi sem cislo jednotky kouknu jestli mam zalohu Citovat
h4wk3y Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 noco, ale prehravat SW v ECU umi, ne? Tak by tam mel jit nanrat aspon ten original co jsme vytahnul z auta pres galletto, ne?... Sry za blby dotazy, ale PPS jsem v zivote nevidel, tak nevim... a i presto, ze jsem kamosovi rikal, ze nevim co to udela a ze mu to delam bez jakokelov zaruky a on to presto chtel, tak ja mu to chci dat dokupy... alespon do puvodniho stavu.... Takze diky za rady a napady... Citovat
pp205 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 jinak samo ze jde origo prehrat ale jen ten co ma pps ofiko, a z 99% pokud tam mas mapu z buhvi ceho, tak to ani tak nepujde protoze origo dia ji neidentifikuje Citovat
h4wk3y Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 chapu.. njn.. a nedaj se ty origo mapy pro PPS sehnat? Citovat
straki007 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Nejde. Nebo jde?Tot otazka.Urcite jo. Ale do PPS to nedas ani s tim nic neudelas dohromady. Citovat
pp205 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 kdyz mi das cislo jednotky 0 281 xxx xxx tak se podivam, na 406 mam 99% map Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.