lubaxu3 Odesláno 20. listopad 2004 Odesláno 20. listopad 2004 Čau kluci jaké mají míti rozměry repráků do předních dveří ? Nebo má někdo zkušenost, že dveře osazoval jinýma než originálama ? Předem dík:cool: Citovat
lubaxu3 Odesláno 28. listopad 2004 Autor Odesláno 28. listopad 2004 Dík za radu, já jsem jen chtěl předejít je vytahovat, ale budu to muset apslovat:papa Citovat
vector Odesláno 28. listopad 2004 Odesláno 28. listopad 2004 Napsán autorem lubaxu3 Čau kluci jaké mají míti rozměry repráků do předních dveří ? Nebo má někdo zkušenost, že dveře osazoval jinýma než originálama ? Předem dík:cool: Normální šestnáctky (nebo origo 16,5) CLARION SRX 1784 V zadnim platu budou takké buďto kulaté s potahem že nejsou vidět, nebo tam můžeš dát třeba SRX 6984 s tím, že každý uvidí co tam máš. Zase nevim jaký tam máš reidiou, ale Se zesilovačem se používají komponentní z HX serie SRS 1751HX a výškové SRH 291HX V obou případech můžeš doplnit SUB [Editován dne 28/11/04 vector] Citovat
lampa Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 ja jsem si xtel dat do dveri jine, ale ouha - magnet byl moc vysoky, takze jsem tam musel vrazit ty puvodni Neni problem ten reprak vytahnout a zkusit jestli tam pujde jiny (drzi to na 4 sroubech) Citovat
vector Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Napsán autorem lampa ja jsem si xtel dat do dveri jine, ale ouha - magnet byl moc vysoky, takze jsem tam musel vrazit ty puvodni Neni problem ten reprak vytahnout a zkusit jestli tam pujde jiny (drzi to na 4 sroubech) JJ musíš si změřit hloubku, hlubší dáš jenom do plata. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.