Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Ti asi padla do oka i nějaká muška že se Ti ty kola líbí;):D

Ale proti gustu :)

Ale je fakt že moc pěkných kol k sehnání není, designeři asi ztratili cit pro krásu:(

Odesláno

Těch jsem právě našel dost, asi je to nová móda, ale čistě stříbrných moc není. Ale líbí se mě třeba ty co má Pe.Tr. na C8 , jen je škoda že nejsou v 18\":)

Aspoň myslím:myslim

Odesláno

to ladi. chromovane fakt vypadi dobre... jen jak jse je takhle testoval \"na aute\" zdaji se mi ty paprsky uzke a ten chrom tak nevynikne.... Jenze vice chromu, vice penauzi znaci:D... tak to jeste zvazuji... kdyby polak vykoulel 16, a ne 18ctky, tak je beru hned.

Odesláno

ahojte, som tu novy :) . Pozeram ze riesite asi to iste co som riesil aj ja. Mam Bielu 5oo8 1.6hDi takze jediny rozmer co mam v TP je 215/55/16. Mam tam obute orig. elektrony ktore budem mat na zimu a objednall som si Dunlop 3D winter sport. Na leto som si objednal tieto http://www.elektrony.estranky.sk/archiv/ifile/662.jpg , pre ktore idem v utorok. Napisal som to pre inspiraciu ;)

som tu ale maturujem ze AKO a CO :D

[upravil dne 24/10/10 od Speedy5008]

Odesláno

zajtra musim nafotit .. zistil som ze aj ked ho mam uz od maja, tak mam min. pouzitelnych fotiek .. na zaciatku ma zarazila spotreba 6,7 l ;) .. teraz mam asi 14oookm a spotreba klesla na 5,7 . jazdim vela dialnicu a mesto, takze parada. prestal som ale pouzivat 6ku. davam ju az nad 100km/h. nikde som nenasiel optimalne otacky s najnizsou spotrebou. zatial mi vyslo ze pri 2.7oo otc. to najmenej zerie, len uz je vo vozidle dost hluk, takze stale len maturujem :roker

Odesláno

na SK bola startovacia edicia PlayStation zaciatkom roku 2010. ja som ho objednal vo february a prisiel mi az v maji. vybava je zmiesana ale mam tam napr. 2 obrazovky + playStation2 + 1 hra + prevodnik z 12v na 220v, hand Up bez vzdialenosti, 4 ele. okna, skenena strecha, blueThoot a prehrava aj mp3 z mobilu, alarm + ultraz. snimace, chromovane doplky ( ja som kupil chromovane krytky pod SPZ ), boli tam tmavsie skla vzadu ( dal som este foelie, lebo boli vidiet tie monitory v opierkach ) 6 airbag, 6 repro, 2zonova dig. klima .. hmm .. uz ma nic na rychlo nenapada :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...