Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový problém vždy když déle prší a jezdím začnou mi samovolně spínat sahary. Jedna zůstane seplá i při vypnutí motoru. Někdy se i rozsvítí kontrolka STOP na palubní desce ta ale pokaždé zhruba po minutě vypne. Teplota vody není přehřáta (určuji dle teploty hadic). Mám podezření na vlhkost v relátcích sahar nebo v nějakém z konektoru, nemá s tím někdo nějaké zkušenosti.

Odesláno

Moc díky, nemáš náhodou nějakou fotku jak přesně vypadá nebo náhled ze serviceboxu kde je v podběhu umístěna. Páč ten dekl nad relátkama pod maskou je úplně suchý.

[upravil dne 1/9/10 Cinci]

Odesláno

vicemene podobne umisteni jako u 306 (viz ) ale u 406 je svisle. Jinak se jedna uplne o stejnou krabicku.

Kdyby byla KO, mam asi 3 funkcni na prodej

Odesláno

dle serviceboxu tam ta ridici jednotka je, i kdyz nemas klimu, tak se zkus podivat na aute. Jeste takhle, pokud je na vytlaku vody z hlavy motoru cidlo s hnedym konektorem (pobliz bude jeste cidlo s konektorem modrym), pak mas 100% i tu RJ sahar

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zapomněl jsem napsat jak jsem to vyřešil. Odpojil všecka relátka byla nějaká zoxidovaná očistil dal zpět, pohýbal konektorem bitronu, vyndal hnědé čidlo u palivového filtru, očistil dal zpět a bez problému.

Odesláno

Zdarec,možná jsem trochu :xvul ,ale chtěl bych se zeptat. Už jsem vyměnil termostat i čidlo teploty chlad.kapaliny a neustále mám při jízdě tepolotu lehce pod 80 st. C. Jakmile ale déle stojím,není problém letět přes 90 st.C. Když se to ale blíží 100 st.C rozeběhnou se obě sahary,jedna se mi nikdy samotná netočí...

Chci se tedy zeptat. Kde se nachází bitron už vím...Ale kde jsou ta relátka???Kde je najdu? Anebo mám zkusit ještě něco? Metoda pokusu/omylu už mě stála 500Kč... Díky za tipy:papa

Jedná se o 1.9 td s klimou

[upravil dne 25/9/10 od švícko87]

• O 3 týdny později...
Odesláno

a ještě dotaz,protože mě se sahary točí jak steklý a po vyndání dvou relátek stojí.čtu tady někde,že to může být i čidlo teploty a tak se ptám kde ho najdu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...