GRiMx Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Tak mi přestalo svítit jedno ze světel v angelech ....Myslel jsem, že je prasklá žárovka, sundal jsem na zadní části světel tu ochranou gumu a zarazilo mě, že hlavní konektor je černo/zelený Chtěl jsem ho odpojit ale jakmile jsem se ho dotknul tak se mi doslova rozpadl v ruce:nevim guma, kabel i kovové části se rozpadli jako by byli z písku Druhé světlo je naprosto OK, jak nové. Nenapadá co to může způsobit ? Přitom druhý kabel vedle je naprosto OK.. Vlhkost, vyhoření ....? 1. foto: tohle mi zůstalo v ruce Citovat
GRiMx Odesláno 1. září 2010 Autor Odesláno 1. září 2010 a takhle vypadá kabel jako kdyby to schnilo:myslim Citovat
F.I.K Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Asi se ti tam dostalo vlhko a čínskej kabel se rozpad... Normálně bych je vyměnil za jiný. Citovat
Andreww Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Stalo se mi to samé. Ten origo faston povolí a jak to nemá pořádný kontakt, tak se spálí. Ustřihat a nacvakat nové. Od té doby co jsem to udělal nemám problém:super Citovat
mattoni1425 Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 A jaký si tam měl žárovky klasiku 55W nebo silnější 100W? pokud dáš silnější tak se vyškvaří a jelepší dát koncovku keramickou kterou mám já. Citovat
Andreww Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Tohle to udělá s obyč 55W žárovkou. Je to prostě těmi volnými fastony. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.