Milhaus65 Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 Od Prahy je to hodně daleko na východ. Rád bych pomohl, ale určitě bys víc projel. Citovat
Xplod Odesláno 21. listopad 2004 Autor Odesláno 21. listopad 2004 OK, diky vsem za rady, sem zas o neco chytrejsí. Citovat
Milhaus65 Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 Pokud se potvdí, že máš v háji pásy a budeš je chtít vyměnit ,tak i s jednotkou, jinak je půjdeš shánět znovu. Citovat
David 106s16 Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Jednotka se da napravit, neni to sice koser, ale funguje to. No a i kdybys to tam dal a ta jednotka byla vystrelena, tak znova to ty pasy nevystreli. Jinak pasy i jednotku tady mam. Citovat
Milhaus65 Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Já s tím osobní zkušenost nemám, ale znám servis kde si na P 306 nevyměnili jednotku a objednávali znovu airbagy Jinak je to v technologii opravy. Citovat
Petr X Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Koukam, koukam, hned je clovek o neco chytrejsi :-) Myslite, ze kdyz mi kontrolka airbagu vubec nesviti (nikdy), ze je airbag uz pryc? Nijak jsem to zatim nezkoumal, jen vim, ze se mi kontrolka pri zapnuti klicku nerozsviti. Citovat
Xplod Odesláno 23. listopad 2004 Autor Odesláno 23. listopad 2004 Asi tak, ja sem tam zarovku taky nemel, a kdyz sem ji tam dal tak blikala. Myslel sem ze by to mohlo jit vyresit nejak jednoduse, ale neslo Citovat
Xplod Odesláno 23. listopad 2004 Autor Odesláno 23. listopad 2004 Dobrej napad, uvidim co rekne diagnostika a kolik by stala oprava. Ale zapojit kontrolku na ABS je asi ta nejlevnejsi oprava Uz pro ten pocit:D Citovat
Petr X Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 No ja to na volantu napsany taky mam, jen ta kontrolka nesviti. Dneska jsem koukal z druhy strany volantu, jsou tam videt srouby na křížovej sroubovak. A ty srouby by nemely bejt videt, ne? Ten volant je vcelku a na srouby se dostanes jen kdyz to na tom miste propichnes, ne? Aspon to tak vypada, jako by to bylo propichly. Jinak je mi uplne jedno, jestli kontrolka sviti nebo ne, jen by me zajimalo, jestli tam ten airgbag je nebo ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.