Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takovej papír ti udělá kde kdo a věř si čemu chceš,ale těch 144,ale nechci tě strašit, to nebude mít ani náhodou....ty si myslíš,že jsi stáhnul nějaké prašule dolů a on je rád,že auto prodal za dobře :D

Nezapomínej,že ,,autíčkáři,, jezděj většinou těm svejm a jsou tak trochu jedna ruka ;)

A jak je vidět tak to mělo náběh 50 000km/rok ikdyby to stálo půl roku někde tak tam těch 200 000km je, ale o tom můžem polemizovat,že :myslim

[upravil dne 31.8.2010 John_Ice]

Odesláno

jj jenze jedna vec je kdyz s autem jezdi cekej ridic a cizinec ataky cesty ceskej ridic je bud prase protoze on ma auto za 500 000 nebo lama co ho vytahne na svatky a vanoce me je jedno kolik auto ma ja ho mam na jezdeni a proto chci aby jezdilo a ne kourilo:mrk

Odesláno

Jenomže,já ti neříkal nic o tom,že je auto ve špatném stavu a jestli jezdil s tím řidič čecháček či ital(ty jsou větší prasata než češi,ale to je asi věc názoru) Já jsem jenom říkal,že FAP by to chtělo ven,že to bude mít hodně nalítáno a to už jedno kdo v tom jezdil a taky jsem říkal,že 300km nic není,já jsem si byl pro auto 750km

Odesláno

Tak asi už jsem přišel na celou věc ohledně kouření dnes po natankovani se na me rozkoukal cervenej vykricnik neco s FAP je to italsky ale je tam neco jako ze FAP je ko.

Jedna otazka nevim zda s tim muzu jezdit nebo radsi ne teda do doby nez ho dam ven protoze se to objedvi vzdy po nastartovani a pak to zhasne???

A zaroven jedna vec nebo rada mam ho teda nechat dat vem??

Odesláno

Hledej šmudlo hledej ;) o FAP je toho dost .... a jinak už todle vlákno ti napovídá, že ten FAP bude příčina a že ho máš vyndat(FAP hlavně trpí ve městě,tak si vem kde hlavně jezdíš a když ho vyndáš dáš nějaké prachy,ale máš pokoj-když dáš repasi,tak dáš větší prachy a bude tě to rozčilovat viz ty články...)....To ti má 1000lidí říct svůj názor,aby jsi konečně se rozhoupal? No u nás byla pouť,tam by jsi se určitě rozhoupal :D :D

Tak se dohodni se straki či s pp205 a máš klid

Odesláno

Uz sem objednanej na FAPOFF:super:super:super jinak v klidu auto mam 14 dni mel jsem teda stale mam AR 156 2,00 TS a kdyz se podivas na AR forum taky jsem vsem radil protoze to auto za dobu co ho mam mam prolezly od zhora dolu:mrk :mrk:mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...