Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam je tam taky a je tovelka vyhoda, ze neni spolecna , jako u jinych aut stejne ci vyssi kategorie. Vikla se taky, ale jen kdyz neni sklopena, asi to ma i tak byt, vzdyt je to pazout:mad:

Odesláno

Halo hovorite o dvoch inych veciach jedna original peugeot opierky ktore su na sedackach a potom domontovana stredova opierka spolocna namonotvana na stredovy tunel ale 3,5 tis no tak to je vazne dost

Odesláno

Míla to řešil neoriginal opěrkou a za menší peníze. Má tam ten typ společné opěrky pro řidiče a spolujezdce i s malým, úložným prostorem a stálo ho to mám pocit mín. Třeba sem on sám přihodí nějakou fotku a cenu. Vím, že si jí jen sám potahoval látkou, aby mu lépe pasovala barevně do interieru jeho 307.

[Editován dne 21/11/04 destiny]

Odesláno

Maila téměř na každého člena se dá najít v členech, kde pod typem auta vyhledáš podle jména, nebo podle přezdívky patřičnou osobu a vpravo červeně podtržené rozklikneš ajeto.:o:o:o:D

[Editován dne 25/11/04 Bohumil]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

:superDyk jsou dva druhy jedna je přímo ze sedadla z boku já jsem to vyřešil koupil jsem si tu i s úložným prostorem www.hobbycar.cz v Praze Záběhlicích 84 maj je od 599 až do 1.700,.....černý ve dřevě nebo v carbonu ...mne stačila ta černá za 599 a normoš mne ji půjčili před krám abych si ji vyzkoušel........takže hůůůž se opírám:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...