Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi mam dilemu :myslim

Mam skarede sedacky a neviem sa rozhodnut, ci kupit kvalitne potahy, alebo druhe sedacky. Cenovo by to vyslo asi rovnako. Ake mate skusenosti s potahmi vy? Myslim kvalitne potahy.

Odesláno

no a ja zas daruji sedacky za napivo nebo nejakou dobrou flasu no proste za cokoli neprosezene, nevyhrivane a vyskove nenastavitelne ze sedanu kdyby jste meli zajem jsou vase

Odesláno

to Qcko: Modre potahy do mojho cerveneho auta asi nie

fo Bendy: Ja mam break, takze tiez nic, ale mam na ruke ze vraj v super stave za 100€, takze asi do toho pojdem

Odesláno
Původně zaslal: Bendy_-

no a ja zas daruji sedacky za napivo nebo nejakou dobrou flasu no proste za cokoli neprosezene, nevyhrivane a vyskove nenastavitelne ze sedanu kdyby jste meli zajem jsou vase

a maju tie sedadla aj laktove opierky?

Odesláno

Naše poťahy stály cca 105 eur,a krčia sa v korite,a vysia na sedačkách!Teraz by som radšej vymenil sedačky!!!

[upravil dne 31/8/10 zolco]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Chlapi, tak doniesol som domov sedacky, ale zadne mi nepasuju. Operadla su opacne rozdelene. Ja mam za soferom 1/3 a tieto maju 2/3. Mate s tym niekto skusenosti? Cím to je?

1. ja mam stary model, sedacky su z noveho

2. mam break, ze by boli zo sedana?

3. anglican?

A este, mate niekdo aj na breaku laktovu opierku v zadu?

Odesláno

Mam starý model, rozdělený to mam tak, jak píšeš. A mam ošklivej sedák u řidiče (propálenej) a chtěl bych ho vyměnit, ale nemůžu sehnat ten hadr ze sedačky se stejnym vzorem.

Nemáte ho někdo? Stačí mi fakt jenom ta látka na spodek sedačky.

post-24097-14109614320955_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...