Devr Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Zdravím , pátrám ale nějak se mi nedaří najít nějaká pěkná světla na coupe zadní , ale hlavně přední. Přední by se mi nejvíce líbily kombinovaná s denním svícením, která se dají koupit snad na všehcny auta , ale na coupe jsem je nenašel. Nevíte o něčem , nebo máte je někdo na coupe nějak šikovně dostavěná světla pro denní svícení? Dumal jsem místo mlhovek, ale to by se muselo nějak doladit. Citovat
jozefsv Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 mne pridu predne svetla origo dost vydarene.o inych neviem.bastlit na hociake auto denne svetla mi pride o nicom.nechapem to Citovat
Devr Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 Když jede nějaké auto a jsou tam ty ledky, nemyslím někde v nárazníku, ale přímo ve světle , tak to vypadá dobře. Jinak světla na coupe jsou v pohodě, ale asi jsem nakaženej těma ledkama co potkávám . No, uvidíme co na to ostatní. [upravil dne 29/8/10 Devr] Citovat
Chepp Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Ty ledky jsou otresny kdyz na ochcavce vidim svetla zbalastena z audiny... a vim ze je to mrdka china... jedno svetlo sviti vic jedno min... mno proste humus.. 406 je krasne auto samo o sobe a proto na nej zadny vyrobce zadne alternativni svetla nevyrabi... jenom ten silenej vopruz tech zadnich... jinak neni nic... kluci si tu upravovaly normalni svetla sedan/kombi ael coupe nikdo nepotreboval. Citovat
pug306 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 bolo by to uplne zbitocne pchat na predok take svetla keby sa aj take robili lebo by to nemalo ten \"audi efekt\" pac tie ledky by si musel mat zapnute aj so sretavackami jak su treba tie cunske na ochcavke jak sa tu spominalo inak by si riskoval technicak... Citovat
Dundee Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Na origo světla u coupe bych nešahal v žádnym případě Ty pseudoaudi světla jsou šílenost největšího kalibru:blicismajlik Citovat
Dave_k Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Musím se připojit s názorem k většině. Coupé žádné úpravy nepotřebuje. A co se týče těch audi LED světel, tak to vypadá dobře jen na pár autech a většinou je to origo, žádnej dodatečnej china bastl tuzing. Citovat
Devr Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 OK , beru Vás za slovo, potřeboval jsem si v tom udělat jasno. Díky za názory. Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Tak LEDky ste vyriesili nastastie A zadne tiez nedavaj ciru optiku [upravil dne 30.8.2010 Y2K] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.