Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Este jeden hloupej dotaz.Ten muj kocar je 1.9 nafta a zda se mi, ze mi to pri 2000 otackach a vys jakoby cvrdlika vic, nez normalne.Ted mi delali vymenu rozvodaku a kladky.Nemuze to s tim souviset?Do 2 tisic otacek je to v pohode a dela to samo az po zahratem motoru.Jinak pri studenym je to jak flasinet, nez se vohreje.Ale to je snad u diezla normalni.Trona

Odesláno

Závadu typu : něco mi tam jakoby cvrdliká může fakt řešit jedině zkušený mechanik s cvičeným uchem. A protože nemám zvukovou kartu a ke svému dotazu nemáš přiložený cokoli, kde by ten motor byl slyšet, tak se asi s větším množstvím rozumných odpovědí rozluč. S takovou závadou je dobré fakt zajet do servisu (třeba do toho, co tu má furt reklamu) a tam a? si to kluci poslechnou - tam pak poečítej s kvalifikovanou reakcí.

[Editován dne 11/18/Thu, 18 Nov 2004 18:03:02 +0000Thu, 18 Nov 2004 18:03:02 +0000Thu, 18 Nov 2004 18:03:02 +0000Thu, 18 Nov 2004 18:03:02 +0000 Medvěd]

Odesláno

No ja nevim, jak to presne popsat.Ja vim, ze to je prave ten problem,ale zni to asi jako tukani ventilu, nebo neco podobnyho.Ale jak rikam, jen od asi 2 tisic votacek.Do 2 tisic je klid.Cetl sem tady neco v pedchozich prispevcich o spatne napnutym remenu, kladce a pod.Tak proto se ptam, esli se mam na to zamerit?? Dik Trona

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...