saroskaluksa Odesláno 20. říjen 2007 Odesláno 20. říjen 2007 měl jsem hodně dlouhou dobu Elystara 125 EFI ABS a prostě supr, mělo to i palubní počítač (sice jednouduchý) ale mělo bylo na co koukat.. jel taky supr.. mělo to prostě vše a do ted jsem zas přesedlal od elystara tak 9motorek pač je něják tak vozím, ale jen pro svou a rodinou potřebu. (spotřebu) A peugeotek mi utkvěl v paměti hrozně moc.. prostě nej skůtry jsou peugeoti, ale zase jak něco odejde není třeba nad majesty v tomto segmentu.. ale super Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 No ja som mal vselijake 50 tkove skutre, ale najlepsie s toho vysiel simson Mal sem simson skuter, rv. 1990, 4 rychlosny, komplet aj z drziakom... Sluzil mi krasne 4 roky. Dodnes den lutujem ze som ho predal. Po malych upravach jel 75 - 80km/h, a to bola len 50 tka. Mal som tam champion sviecku, ladeny vyfuk a upravenej karbik. Tankoval som SHELL W - Power To bol stroj. Priemerna spotreba 2l/100 km, maximalne som mal 2,5. Na jednotke som to dal na zadne kedykolvek, plna nadrz ma stala 200 Sk A malo tu super perovanie, nove motorky sa skutre sa mozu strcit Vzadu ste si nastavili tvrdost tlmicov, predne boli uzasne. Kludne som mohl prejet retardery 60 km/h a nic strasniho sem necitil Skutr mal dost vyhod oproti enduru. Mal lepsi tachometr aj s kontrolkami (neutral, blinkre a dalove svetla), mal nadrz schovanu pod uzamikatelnou sedackou (to enduro nemalo, a hocijaky curak ty mohl nadrz otvorit), mal takisto hadicku s palivoveho kohutu schovanu, enduro nie (kamaradovi raz tu hadicku niekto odpojil a otocil kohutikom na rezervu a nechal mu to vsetko vytiect). Pod sedacku sa toho mestilo viacej, dalo sa s tym jazdit bez ospliechania veci aj ked bolo mokro, aj po mlakach a ked si na tom padol tak si vyklepal plechy , zastriekal, vygitoval a bolo... Citovat
Driver Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 To jo, pro holky ideální, ale nenechal bych na tom buchtu jezdit a ani sám bych na tom nejezdil. Už cestování autem mi připadá nebezpečný, a skútr/motorka ještě víc... A že to říkáš zrovna ty \"překvapení\" Citovat
filas1 Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Marcel505 To jo, pro holky ideální, ale nenechal bych na tom buchtu jezdit a ani sám bych na tom nejezdil. Už cestování autem mi připadá nebezpečný, a skútr/motorka ještě víc... A že to říkáš zrovna ty \"překvapení\" Cestování je sice nebezpečnější, ale v přecpaném městě (Praha) je takový skůtr nenahraditelný, všude s ním prokličkujete i v té největší zácpě, takže to za to nebezpečí stojí. Citovat
pavex Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Kazdy by si mal uvedomit na co potrebuje auto-motorku-skuter. Ak to mas do roboty alebo do skoly 2-5 km tak skuter je nenahraditelny. Automat je automat. No nie je tento Elystar krasny? peugeot elystar Citovat
tomik1987 Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 no ja chcem tiež raz skutra kupovať. ale chcem ho kusom porobiť. kamarát má skutra 50 nejaký ani neviem aký to je . má ho porobený a to riadne ťahá. Citovat
OldasII Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Je to tady sice mrtvy ale pridam svuj prispevek. Vcera jsem jezdil na peugeotu geopolis 500. Neuveritelna designovka. A o motor vlastnostech a ovladatelnosti ani nemluvim. Tahle rada se jim povedla. Citovat
lukaro Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Vorelul: mě to jako pořádná motorka nepřipadá Citovat
OldasII Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Vorelul: mě to jako pořádná motorka nepřipadá Neni to motorka. Je to skutr. Citovat
klausik Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Vorelul: mě to jako pořádná motorka nepřipadá Neni to motorka. Je to skutr. Je to sice skůtr, ale je to moc povedený. Koupil jsem si čerstvě Geopolise 400 a je to fakt moc fajnové svezení...a dělat v těchto kubatůrách nějaké velké rozdíly mezi motorkou? Chce to se na něčem podobném svést. Motorka je asi víc adrenalinová a je na víkendové bláznění, ale na dojíždění z předměstí Prahy do práce s pocitem, že se netáhnu jak hnůj, že můžu letět po dálnici 150, že na mě tak nefouká a déšť mě taky nezmáčí...to mašina nedá. A ten Geopolis nejenom krásně vypadá, ale díky velkým kolům, vysoké stabilitě a výkonnému motoru je volba víc než dobrá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.