Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

měl jsem hodně dlouhou dobu Elystara 125 EFI ABS a prostě supr, mělo to i palubní počítač (sice jednouduchý) ale mělo :super bylo na co koukat.. jel taky supr.. mělo to prostě vše a do ted jsem zas přesedlal od elystara tak 9motorek pač je něják tak vozím, ale jen pro svou a rodinou potřebu. (spotřebu) A peugeotek mi utkvěl v paměti hrozně moc.. prostě nej skůtry jsou peugeoti, ale zase jak něco odejde není třeba nad majesty v tomto segmentu.. ale super :super:mrk

• O 7 měsíců později...
Odesláno

No ja som mal vselijake 50 tkove skutre, ale najlepsie s toho vysiel simson :) Mal sem simson skuter, rv. 1990, 4 rychlosny, komplet aj z drziakom...

Sluzil mi krasne 4 roky. Dodnes den lutujem ze som ho predal. Po malych upravach jel 75 - 80km/h, a to bola len 50 tka. Mal som tam champion sviecku, ladeny vyfuk a upravenej karbik. Tankoval som SHELL W - Power :)

To bol stroj. Priemerna spotreba 2l/100 km, maximalne som mal 2,5. Na jednotke som to dal na zadne kedykolvek, plna nadrz ma stala 200 Sk :) A malo tu super perovanie, nove motorky sa skutre sa mozu strcit :) Vzadu ste si nastavili tvrdost tlmicov, predne boli uzasne. Kludne som mohl prejet retardery 60 km/h a nic strasniho sem necitil :)

Skutr mal dost vyhod oproti enduru. Mal lepsi tachometr aj s kontrolkami (neutral, blinkre a dalove svetla), mal nadrz schovanu pod uzamikatelnou sedackou (to enduro nemalo, a hocijaky curak ty mohl nadrz otvorit), mal takisto hadicku s palivoveho kohutu schovanu, enduro nie (kamaradovi raz tu hadicku niekto odpojil a otocil kohutikom na rezervu a nechal mu to vsetko vytiect).

Pod sedacku sa toho mestilo viacej, dalo sa s tym jazdit bez ospliechania veci aj ked bolo mokro, aj po mlakach a ked si na tom padol tak si vyklepal plechy , zastriekal, vygitoval a bolo...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

To jo, pro holky ideální, ale nenechal bych na tom buchtu jezdit a ani sám bych na tom nejezdil. Už cestování autem mi připadá nebezpečný, a skútr/motorka ještě víc...

A že to říkáš zrovna ty \"překvapení\" :D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: Marcel505

To jo, pro holky ideální, ale nenechal bych na tom buchtu jezdit a ani sám bych na tom nejezdil. Už cestování autem mi připadá nebezpečný, a skútr/motorka ještě víc...

A že to říkáš zrovna ty \"překvapení\" :D

Cestování je sice nebezpečnější, ale v přecpaném městě (Praha) je takový skůtr nenahraditelný, všude s ním prokličkujete i v té největší zácpě, takže to za to nebezpečí stojí.

• O 1 rok později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

Je to tady sice mrtvy ale pridam svuj prispevek. Vcera jsem jezdil na peugeotu geopolis 500. Neuveritelna designovka. A o motor vlastnostech a ovladatelnosti ani nemluvim. Tahle rada se jim povedla.

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Vorelul: mě to jako pořádná motorka nepřipadá :myslim

Neni to motorka. Je to skutr.

Je to sice skůtr, ale je to moc povedený. Koupil jsem si čerstvě Geopolise 400 a je to fakt moc fajnové svezení...a dělat v těchto kubatůrách nějaké velké rozdíly mezi motorkou? Chce to se na něčem podobném svést. Motorka je asi víc adrenalinová a je na víkendové bláznění, ale na dojíždění z předměstí Prahy do práce s pocitem, že se netáhnu jak hnůj, že můžu letět po dálnici 150, že na mě tak nefouká a déšť mě taky nezmáčí...to mašina nedá. A ten Geopolis nejenom krásně vypadá, ale díky velkým kolům, vysoké stabilitě a výkonnému motoru je volba víc než dobrá.

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...