Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chci se přeptat na spojku. Zlobí mě tím, že jde špatně dávkovat. Auto se buďto rozjíždí pomalu a nebo cuká. Mezi polohou pedálu kdy je spojka nesešlápnutá a polohou kdy je sešlápnutá, je hrozně malý rozdíl. viz nákres. Červená plocha je plocha, kde se dá s třením manipulovat, jinde je buďto vyšápnutá a nebo sevřená. 306 1.4i 1997, je toto normální? Asi když dělat spojku tak koupit komplet sadu, že?

261_spojka.jpg

Odesláno

spojka nezabírá po celé dráze pedálu, ale asi tak,jak jsi to nakreslil--v celé dráze musí být zajištěno jak rozepnutí spojky, tak sepnutí s nezbytným \'\'mrtvým chodem\'\'

když už to rozebereš (není to práce na \'\'hodinku\'\'), je blbost měnit jen lamelu nebo ložisko--navíc ta sada je většinou levnější,než když díly spojky kupuješ zvlášť...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: greg

Zdravím, chci se přeptat na spojku. Zlobí mě tím, že jde špatně dávkovat. Auto se buďto rozjíždí pomalu a nebo cuká. Mezi polohou pedálu kdy je spojka nesešlápnutá a polohou kdy je sešlápnutá, je hrozně malý rozdíl. viz nákres. Červená plocha je plocha, kde se dá s třením manipulovat, jinde je buďto vyšápnutá a nebo sevřená. 306 1.4i 1997, je toto normální? Asi když dělat spojku tak koupit komplet sadu, že?

261_spojka.jpg

pozoruji podobny problem, tak az to vyresis tak mi muzes poradit.. Jak co jsi delal...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...