greg Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Zdravím, chci se přeptat na spojku. Zlobí mě tím, že jde špatně dávkovat. Auto se buďto rozjíždí pomalu a nebo cuká. Mezi polohou pedálu kdy je spojka nesešlápnutá a polohou kdy je sešlápnutá, je hrozně malý rozdíl. viz nákres. Červená plocha je plocha, kde se dá s třením manipulovat, jinde je buďto vyšápnutá a nebo sevřená. 306 1.4i 1997, je toto normální? Asi když dělat spojku tak koupit komplet sadu, že? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 spojka nezabírá po celé dráze pedálu, ale asi tak,jak jsi to nakreslil--v celé dráze musí být zajištěno jak rozepnutí spojky, tak sepnutí s nezbytným \'\'mrtvým chodem\'\' když už to rozebereš (není to práce na \'\'hodinku\'\'), je blbost měnit jen lamelu nebo ložisko--navíc ta sada je většinou levnější,než když díly spojky kupuješ zvlášť... Citovat
abio Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: greg Zdravím, chci se přeptat na spojku. Zlobí mě tím, že jde špatně dávkovat. Auto se buďto rozjíždí pomalu a nebo cuká. Mezi polohou pedálu kdy je spojka nesešlápnutá a polohou kdy je sešlápnutá, je hrozně malý rozdíl. viz nákres. Červená plocha je plocha, kde se dá s třením manipulovat, jinde je buďto vyšápnutá a nebo sevřená. 306 1.4i 1997, je toto normální? Asi když dělat spojku tak koupit komplet sadu, že? pozoruji podobny problem, tak az to vyresis tak mi muzes poradit.. Jak co jsi delal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.