jardacek Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 nemáte někdo návod kde všude to drží?dík. Citovat
jardacek Odesláno 28. srpen 2010 Autor Odesláno 28. srpen 2010 Dík už jsem se s tím popral, docela pakárna pro toho kdo to nezná. Citovat
Přema Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 jen světla dole...jinak na tom nic není...... Citovat
jardacek Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 světla se sundavaj jak? jsou tam na každým světle 2 otáčecí příchytky tak jsem je pootočil a levé světlo vyndal,ale v pravo je changer a basák a s tou horní příchytkou jsem nemohl pootočit tak jsem to svetlo z ní vytrhnul a pak zase nacvak zpět,jak se vlastně mění žárovky v zadu vycvaknout nebo pootočit? protože s JBL je to tragedie. Citovat
Přema Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Ta křídlová matka se vyšroubuje a vycvakne světlo......žárovky - sundání světla ven..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.