Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mozno odveci tema,

ale zaujima ma aky mate privesok na kluce od Vasho Peugeota. Tie co vidim v ponuke na i-nete tak su na jedno kopyto posobiace lacnym dojmom. Skuste sa pochvalit a inspirovat ma aky si kupit. Cim masivnejsi a robustnejsi tym lepsie :)

Priamy kontakt kde kupit ten ci onen potesi.

Odesláno

Ja som si kúpil rovnaké na oba kľúče a o jede v predajni autosúčiastok nakoľko mali posledný a ten druhý v kľúčovej službe.

Prikladám foto.:papa

[upravil dne 28/8/10 Judes]

post-0-14109612496687_thumb.jpg

Odesláno

Foto sice nikde nevidim, ale zato som si pozrel tvoju galerku auta. Auti mas velmi pekne ale na jednu vec ta musim upozornit, ze v kufri mas dazdnik v smere jazdy, urcite si ho daj vodorovne so sedackami, nakolko ked ta nedajboze niekto zozadu nabere tak ten co bude pred dazdnikom sediet na zadnom sedadle ma po chlebe :bojim.

Pozor na to :)

A tie foto priveskov ? :)

Odesláno

To s tím dáždnikom je už OK, mal som ho tak uložený ešte keď som auto kupoval už je usporiadanie v kufri iné.

Čo sa týka toho foto o prívesku bolo vložené spolu s príspevkom ale potom dakde zmizol ako väčšina obrázkov tu na fóre. Upravil som príspevok a vložil foto ešte raz, ak by zmizlo tak som ho vložil aj do môjho fotoalbumu (odkaz dolu).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...