Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mam dotaz :) predem rikam ze se v tom vubec nevyznam.. :D

chtel bych si do auta koupit tuhle tubu http://www.autoradiashop.cz/autoradia/detail.aspx?id=4533 , ma ji kamaraduv kamos a rikal ze hraje dobre jako svin.. a ja se chci zeptat jestli v tehle cenove katehorii okolo 2500 se da sehnat neco lepsiho.. a taky jsem se chtel zeptat jestli to musi jit pres zesik, ten clovek to prej pres zesik nema a hraje to jako svin... ale myslim ze tohle uz by melo pres zesik jit ne?? a jaky kdyztak k tomu poridit?? monoblok?? nebo nejakej 2-4kanal?? zesik by mi stacil asi obyc taky nejaky do 3 tisic... nebo jestli by se vyplatil tenhle set?? http://www.autoradiashop.cz/autoradia/detail.aspx?id=4654 ... dekuju za rady :)

[upravil dne 26/8/10 Jimmy106]

Odesláno

Bez zesilovače by mě nenapadlo ani to zapojovat. Pokud chceš zesíkem napájet jenom tubu, tak klidně stačí monoblok. Jinak co se kvalit výše uvedeného sortimentu týká, nemohu sloužit, počkej si na člena Peugeot09 :aut nebo mu rovnou napiš :super

Odesláno

cez zesik ta tuba musi isť lebo je to len pasivny subwoofer tak to určite musi isť cez zosilovač....stači k tomu monoblok, samozrejme ked necheš s nim pohaňať aj ine reproduktory

a ten set vyzera celkom slušne tak by sa vyplatil :)

Odesláno

Jděte už s těma tubama do řitě. Nechápu, co vás na tom tak láká. Dát dva a půl tisíce do takového šmejdu, ne tohle nepochopím. V inzerci už nějakou dobu prodávám mnohem lépe hrající subwoofer za patnáct stovek, nehledě na takřka poloviční rozměry. :blicismajlik

Divím se, že si doteď nikdo nevšiml, že tuby jsou obecně ty nejlevnější subwoofery, které je vůbec možné najít. Subwoofer v provedení \"tuba\" nad určitou částku pak dokonce vůbec nenajdete. Zamyslete se proč.

Kup si radši normální pasivní subwoofer a zesilovač k tomu, než kupu předraženého šrotu. ;)

EDIT: Až teď jsem si přečetl doslova první příspěvek. Nechápu jak někoho vůbec může napadnout zapojit pasivní subwoofer přes autorádio. K limitaci koncového stupně v takovém běžném autorádiu dojde prakticky okamžitě i při minimální hlasitosti. Autorádio na něco takového vůbec není dimenzované-malý chladič, absolutně nedostatečný zdroj a absolutní omezení z hlediska dodaného výkonu (maximálně 20W RMS/kanál). Při provozu subwooferu potřebujeme absolutní opak. To prostě nejde, přijde mi to podobný, jako bych za P106 1.0 zapřáhnul dvoutunovej karavan a říkal, že \"to je jezdí jak sviň\". :myslim

Koukám, že jsi z Prahy. Pak by možná nebylo od věci se domluvit s jedním zdejším členem, který bydlí kousek od Prahy, aby udělal menší předváděčku. Pokud budeš mít zájem, detaily rád sdělím přes SZ. ;)

[upravil dne 26/8/10 peugeot09]

Odesláno

hm.. :D tak tubu jste mi vymluvili.. ok :D ale tak mi za tres poradte aspon neco jinyho.. :D a jeste se zeptam jaky je rozdil mezi aktivnim a pasivnim SUBEM??

[upravil dne 26/8/10 Jimmy106]

Odesláno

tak nieco ineho je napriklad za 1500 kč subwoofer čo ponuka peugeot09 e to tiež pasivny subwofer

pasivny SW = reprak+bedňa+kabliky+konektory na pripojenie kablov

aktivny SW = reprak+pedňa+kabliky+zosilovač+konektory na pripojenie signalových kablov z radia+konektory na napajanie+\"kolečka\" na ovladanie zosilovača..........zosilvoač je väčšinou umeisteneny v rovnakej bedni ako reprak

trochu stručne napísane :D

Odesláno

No jo, prostě a jednoduše se aktivní subwoofer od pasivního liší jenom tím, že má uvnitř zesilovač. Přímo uvnitř bedýnky. :roker

Tip na subwoofer jsem dal, zesilovač můžu klidně taky adekvátní s velice solidním zvukem obstarat. Jestli máš zájem, napiš SZ. A vůbec, klidně se můžu postarat o celou instalaci, přičemž už před jejím dokončením bych se nebál říct, že budeš se zvukem velice spokojený, resp. zatím každý byl. ;)

[upravil dne 26/8/10 peugeot09]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...