Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Odblokoval jsem si video za jízdy a taky uvažuji o nějakým přehrávači. Samozřejmě, že jako řidič si nehodlám zpříjemňovat cesty sledováním filmů, ale jezdím pravidelně k rodině asi 200km a syn bývá po 1. půlhodině otravný. Původně jsem chtěl běžné mini DVD nebo DVB-T s USB nebo čtečkou karet, napájení bych řešil měničem 12/220V do zapalovače, dnes se přikláním spíš k multimediálnímu přehrávači - jsou menší, bez mechanických částí (pokud v sobě nemají HDD), napájení většinou stejnosměrné z adaptéru, což se dá taky řešit měničem nebo úpravou napětí 12V bez měniče a adaptéru, přehrají cokoliv, stačí to nahrát na flešku nebo kartu, nebo připojit přenosný HDD.

Odesláno

Bude mu 12, už bude moct sedět ve předu, i ze zadu je to sledovatelné (samozřejmě bez titulků ;))

Asi to není o nic horší, než sledovat v dálkovém autobuse video z několika metrů na obrazovce s úhlopříčkou 37 cm

:papa

[upravil dne 9/9/10 od misan60]

Odesláno

Zdravím potřeboval bych sehnat kabely k připojení externího obrazu a zvuku k RT 4. Když jsem se ptal v origo servisu koukali na mě jak na blázna.

Nemáte nějaký tip?

Díky

Odesláno

To není žádný speciální kabel, ale běžný audio-video kabel, provedení záleží na tom, jaký máš AV výstup na připojovaném zařízení. AUX vstup RT4 ve chránce u spolujezdce má 3 klasické scinch konektory (žlutý - video, červený - audio pravý, bílý -audio levý), když má připojované zařízení stejné konektory, tak se použije třížilová audio-video šňůra s 3 scinch konektory na obou koncích, některá menší zařízení (videokamery, multimediální přehrávače..) mají AV výstup jack konektorem, propojovací šňůra bývá v příslušenství

Odesláno

To jsme si asi nerozuměli. Já mám RT 4 a nemám připojovací místo v kastlíku. Tak že scháním kabely k zapojení externího zdroje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...