S.p.o.o.p Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Zdravim....mel bych mensi \"zavadu\" .....pokud mam klimu vypnutou ozyva se neprijemny cvakani. Da se rict ze je to hlasitejsi jak samotnej motor. Jakmile ji ale zapnu tak cca po 2 vterinach cvakani prestane....to samy kdyz ji vypnu - po cca 2 vterinach opet zacne cvakat..... Napada Vas nekoho co s tim? Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Klima funguje normalne. Kde to alůe cvaka ti nepovim, jeste jsem se na to nedostal abych to prohlidl... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 No u motoru, nebo v interieru?? Muže cvakat spojka kompresoru, nebo klapka ve vzduchotechnice. Klima je automatická nebo manual? Ještě mě napadá že muže něco škrtat o vrtuli ventilátoru chladiče [upravil dne 24/8/10 Radek Hurvajz] Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 jo takhle....takze je to u motoru...v interieru nejde slyset nic.... Klima je automaticka Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Skontroluj ty větráky u chladiče, a pokud cvaká spojka kompresoru mohlo by bejt málo chladiva tak spíná a rozpíná Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 na ty ventilatory se kouknu... ale kdyby bylo malo chladiva jak rikas necvakalo by to prave kdyz bych klimu mel zapnutou? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Ježiš promiň, jsem slepej, ja viděl že ti to cvaká při zapnutý klimě, tak ted jsem z toho teda jelen, při vypnutý klimě to cvaká no tak to mě po... to pak ani ty větráky nebudou:nevim Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 Dobry...ja si zase neuvedomil ze by necvakaly ani ty ventilatory .... no ale tak to jsem v....Zadna rada nebo napad co s tim? Citovat
Benžík Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Může být něco s tou spojkou kompresoru? Při zapnutí klimy se točí obě její části, při vypnutí jedna část stojí. Může cvakat něco mezi oběma díly tý spojky? Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 Novy poznatek : necvaka to vzdy.... nekdy to funguje naprosto normalne a bez toho cvakani a obcas bohuzel s tim cvakanim ...nikdo se nesetkal? Citovat
acron Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 mne to robi tiež na autoklime a je to bežna vec neriešim to kamoš ma 406 sedan tiež mu to cvaka a prestane takže niesi sam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.