Wasabi Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Ještě k tý nádobce na filtr vedou do ní akorát dvě hadičky : jedna je od toho balonku a druhá vede do čerpadla. Pak je tam odvzdušňovák, a taková bílá vrtulka ta je prej k pročištění přívodu nafty s tou se jenom otáčí jsou tam ve vnitř dvě kumičky který to celý těsněj. Prej se s tím má jednou za čas protočit aby se to pročistilo nebo co. Citovat
22Petr Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 Napsán autorem tomasm 22Petr Pise: \"Take jsem si vsiml, ze kdyz pumpuji naftu, tak u nadrzky na palivovy filtr mi vyteka nafta nejakym spodnim kohoutem. \" No ten spodni kohoutek je vypousteci ventil filtru a pokud ti to tece tama tak ho nemas zavrenej. Ahoj, ja jsem prave udelal to ze jsem to vyndal a foukal do toho a kdyz to s toho kohoutku prestalo tect, tak jsem ho tak nechal. protoze tam neni zadna ryska jak ma byt nastaven. Ja myslel, ze mi u toho kohoutku neco chybi, protoze tam mam jen takovou vrtulku. Jo a kdyz jsem to vratil do auta a napumpoval, tak to stejne trosku prosaje. Citovat
22Petr Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 Napsán autorem MMMMM Wasabi mluvis o nadobce palivoveho filtru? Z toho filtru vedou tri vyvody, jeden do cerpadla, talsi je zaslepen a dalsi nevim kam vede. Ale vcera jsem zkousel toto: NAsal jsem balonkem do tvrda a sledoval na pridanem pruhlednem filtru hladinu nafty, ktera hned zacala klesat ne o moc a balonek do par minut zmeknul. Nikde nic neteklo, tak ta nafta tekla bud zpatky pres balonek a nebo kde dal by mohla vytekat zpet do nadrze. A jeste by me zajimalo, jestli kdyz vy napumpujete do tvrda balonek a nechate stat jestli vam do nejake doby take zmekne. Diky Hned zitra to skusim a dam vedet. Citovat
22Petr Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 Napsán autorem Wasabi tohle je čerpadlo lucas:papa Ty fotky jsou super napad, tak to moje cerpadlo vypada uplne jinak. Asi bych ho mel taky vyfotit. Diky. Citovat
22Petr Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 Napsán autorem MMMMM Kdyz napumpuji tak ten pruhledny filtrik je 3/4 plny a prijdu za hodinu a je plny asi polovina, ale to se muze ztracet jak pred tak za. ... Ale urcite je to dobry napad, casem to taky udelam. Mozna by se hodily dva před a za palivový filtr, ale to uz mozna prehanim... Citovat
22Petr Odesláno 24. listopad 2004 Autor Odesláno 24. listopad 2004 Napsán autorem MMMMM Jak poznam kod cerpadla, mam tam: BOSCH 0460 494 382 R 601-1 XUD BP02 382293 015 662 Tak to je pekna hromadka cisel, Asi budes muset zavolat do Peugeota a zeptat se...Ale nejpravdepodobnejsi mi to prijde podle toho XUD BP02, myslim, ze neco takoveho pisou v manulau jako typ cerpadla, ale nejsem si jistej. Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Co máš na mysli \"kódem čerpadla\", a k čemu to potřebuješ??? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Jen tak pro zajimavost, kdyz jsme se bavili o cerpadlech. Snad to nikdy nebudu potrebovat ) Citovat
oddie Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 No, to bych řek, že nebudeš. V těch kódech se totiž vyznají jen čerpadláři... U Křížka jsem viděl moc zajímavý CD-čko, katalog od Bosche, jen na čerpadla, tam jsou všechny tahle čísla. Vč. roků výroby a přesné typové řady aut, na které se to které čerpadlo dávalo. Zapomeň, že by o něčem takovém měli v Peugeotu jen vzdálené tušení... Bohužel toto CD se mi nepodařilo nikde získat, nicméně, ono by bylo stejně prakticky k ničemu. Pro běžnou orientaci stačí jen to trochu větší číslo, hnedka na začátku. Např.: 171 = 1,8D 162 = 1,9D - tam jsou ještě podlomítka, 162/2 starší motor, 162/4 motor DJZ - ale nemusí to platit stopro, na 1,8TD teďka z hlavy nevím, na 1,9TD typ DHY je tuším 472, u toho tvého DHX bude asi 382. Bez záruky... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Mam DHX a je tam to cislo 382 ) Citovat
Guest MMMMM Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Jeste k tomu cerpadlu, kdyz motor stoji, muze cerpadlem protekat nafta a nekam uchazet do pryc? Viz muj prispevek z 23/11/04 v 06:05 Jestli u me nebude chtit pretesnit cerpadlo, jak bych to mohl zjistit? Citovat
lexa Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Ne nemůže, protože je čerpadlo uzavřené. Citovat
ludom Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 nepozeral, som vsetky prispevky, ale ked to robilo mne, tak som mal problem v prechode cez predhrievanie nafty v bloku motora, je to na spodnej strane motora od vyfukovej casti na pravo, je tam jeden stift, ktory sa sem tam uvolni a potom prisava vzduch, vytesnil som to silikonom a je to ok. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Nevim presne kde myslis, muzes sem dat fot? Citovat
oddie Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Nový model celkem pochopitelně žádný předehřev na bloku motoru nemá, když má integrované vyhřívání filtru do tělesa termostatu. Ne úplně všechno, co mají v autě jiní, tam zrovna musíte mít taky.... ten předchozí příspěvek se týkal jen starých modelů. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 28. listopad 2004 Odesláno 28. listopad 2004 No to ja mam model r.96 Co mi zjistili: Balonek je OK a pry to bude asi chtit pretesnit cerpadlo. Cela cesta az do cerpadla byla prohlednuta a neco vymeneno a stale po delsim stani pada nafta. Tak pry jedine cerpadlo pretesnit a mozna jeste vstriky. Ale jeste bz me zajimala odpoved na toto: Nasal jsem balonkem do tvrda a sledoval na pridanem pruhlednem filtru hladinu nafty, ktera hned zacala klesat ne o moc a balonek do par minut zmeknul. Nikde nic neteklo. Muzete to nekdo z vas vyzkouset jak se bude balonek chovat u vas? Pokud by to bylo cerpadlo, kam by se ta nafta ztracela, kdyz je cerpadlo zavrene,pry to asi prisava vzduch ale to by se neztracela nafta a nebo tekla z cerpadla, na cerpadle nic nevidim je suche alespon tam kam vidim. Zkouset pretesnit cerpadlo a nevedet na jistotu jestli to tim je. Zatim rikali abych to neresil pokud se to nebude zhorsovat. Kolik stoji pretesnit cepadlo + prace + pretesnit striky? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 Oddie co ty na to, psal jsem Ti U2U Citovat
22Petr Odesláno 30. listopad 2004 Autor Odesláno 30. listopad 2004 No ja to zkousel a balonek zmeknul ihned a nafta nikde neutikala. Asi mam cerpadlo stale otevrene a nafta tece rovnou do prepadu. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 30. listopad 2004 Odesláno 30. listopad 2004 Me balonek ztvrdne ale za chvili opet mekky. Tak jak je to s tim cerpadlem. Je mozne za by to teklo do prepadu tim, ze nemam na doraz tem pazmekt ktery otviram kdyz pridavam plyn? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 2. prosinec 2004 Odesláno 2. prosinec 2004 Na jeden vstrik jdou dva dratky (druhy vstrik), muzete mi rici, k cemu to tam je? Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.