matos Odesláno 16. listopad 2004 Odesláno 16. listopad 2004 Zdravim! kto mi poradi? mam 405 mi16 r.v.88, spotreb na mojom aute je 15 L a ja neviem co s tym:( ked som ho kupil spotreba bola primerana podla toho ako som tlacil na plyn. pedal Fooor je v tom, ze ja nemam lamda sondu(ked som ho kupil tak som ju nemal) Chodim na nom do prace asi 9km tam. no a uz mi to poriadne lezie do penaz. ale ked na nom prejdem dlhsiu vzdialenost spotrebu mam okolo 8 L. moze to byt cidlo motora? Prosim poradte mi. Dakujem Citovat
Petano Odesláno 16. listopad 2004 Odesláno 16. listopad 2004 a neni to tim ze tu lambdu nemas a ze se ochladilo a tim se ti tam pousti vic benzinu ... PS: jen hadam ale tu lambdu bych tam dal. Proste ten motor s tou lambdou pocita a zvlast takove strojovny co jsou v Mi16 Citovat
Marty Odesláno 17. listopad 2004 Odesláno 17. listopad 2004 Napsán autorem matos Zdravim! kto mi poradi? mam 405 mi16 r.v.88, spotreb na mojom aute je 15 L a ja neviem co s tym:( ked som ho kupil spotreba bola primerana podla toho ako som tlacil na plyn. pedal Fooor je v tom, ze ja nemam lamda sondu(ked som ho kupil tak som ju nemal) Chodim na nom do prace asi 9km tam. no a uz mi to poriadne lezie do penaz. ale ked na nom prejdem dlhsiu vzdialenost spotrebu mam okolo 8 L. moze to byt cidlo motora? Prosim poradte mi. Dakujem Osobně si myslím, že je to normální. Prostě se ti dostatečně neohřeje motor za tu krátkou vzdálenost. Jinak když chceš ušetřit, tak bych to řešil přes léto přibližovadlem - babeta až simson. Případně, pokud je to možné, tak na kole. Citovat
mk405 Odesláno 17. listopad 2004 Odesláno 17. listopad 2004 no a přes zimu lyže, sáňky, boby atd., jinak ale myslím že při studeném motoru na krátkou vzdálenost a 1900cmm je 15l normální. mk:papa Citovat
Bizzi Odesláno 17. listopad 2004 Odesláno 17. listopad 2004 ja teda nevim jo.ale Lambda sonda ma do ridici jednotky davat jakysi informace.Ridici jednotka pak udava, kolik striknout benzinu do motoru.Kdyz je tam nedodava,v ridici jednotce je pak bordel a sepne se tam nouzovej prezim, kterej je standartne nastavenej kvuli takovym chvilim, tzn. ze ti to pak bude vic zrat aspon takhle nejak mi to vysvetlili kdyz sem mel podobnej problem ja Citovat
Guest xxDave Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 To jistě jo, ale asi ne u auta z roku 88. Nevim jak MI16, ale obyč 1.9 z 88 má analogovou ŘJ, takže nouzovej režim nemá. Já taky jezdim bez lambdy a je to peklo - 10-12l a to je obyč 405 1.9 Citovat
mArda Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Napsán autorem xxDave To jistě jo, ale asi ne u auta z roku 88. Nevim jak MI16, ale obyč 1.9 z 88 má analogovou ŘJ, takže nouzovej režim nemá. Já taky jezdim bez lambdy a je to peklo - 10-12l a to je obyč 405 1.9 Absolutně nesouhlas! a) Všechny motory 405 1.9 byly řízeny ECU (řídící jednotkou) se čtyřbodovým systémem Bosch Motronic 1.3 (platí i pro MI16) a to od začátku modelové řady v roce 1987. b) Auto z roku 1988 není z pohledu elektronického řízení motoru (tzv. engine managemet) \"starý pekáč,\" je třeba si uvědomit, že první inteligentní systémy se objevují kolem roku 1950, lambda sonda je záležitostí roku 1976, první typy ABS z roku 1978! Citovat
Guest xxDave Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Tak to zase nemůžu souhlasit já. Mám 405 1.9 z 88 se systémem L-Jetronic s analogovou řídící jednotkou. Jasně že MI16 je natom jinak, ta má Motronic, ale na obyč L-Jetronicu nemáš pamě? závad, ani nouzovej režim. Citovat
voštík Odesláno 4. prosinec 2004 Odesláno 4. prosinec 2004 Trochu poradku do teto diskuze ve 405ce jsou i \"karburatorove\" motory 1,9 XU92C je jejich oznaceni tusim. Pokud to neni real karbec, tak aspon urcite monostrik. Coz znamena, ze nemuze mit 1.3motronic, ale neco jako Fenix1B nebo MagnettiMarelli G6 nebo jeste neco starsiho (treba ten L-Jetronic). AD lambda na Mi16: vsechny do jedne je musi mit, ECU s tim pocita, jak uz tady nekdo rekl, takze potom se neni co divit, ze se ti zda spotreba vysoka. Ale na druhou stranu neni zas az tak moc vysoka, vzhledem k tem priskokum co delas po okoli rodneho sidla. Masinka dal kdysi spotrebu na dalku kolem 6,5l na svycarskej benzin. Na nas s tim nelze bohuzel pocitat a po meste si to tech 12 urcite veme (stejne tak na kratke pojizdky se studenym motorem) Vzdyt moje 1.9 SRicko si po praze veme presne papirovejch 9,7 a nijak to nehonim. Ono to stejne ani nejde v tom provozu. Na dalky mi to zralo asi 7,5 - 8. podotykam, ze je to 8V a ne Mi16 Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Trochu pořádku: Ve 405 karburátory 1,4 (TU3), 1,6(XU51C,XU52C), 1,9(XU92C). Vstřikování 1,6(XU5M-mono), 1,9 do 92 (XU9M-mono, XU9J1, XU9JAZ, XU9J2, XU9J4 Mi16) Některé střikačky 1,9 8V a 16V , které se používali do 405 a 205 GTi,309 GTi nemají lambdu. Nenakrmíš nejedeš. Naopak když si přivezete Mi16 ze švýcar tak jedno jiný písmeno ve VIN na 6 místě způsobí že to nepojede a bude žrát jako kráva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.