Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rádio s MP3

Recommended Posts

Guest jkovaal
Odesláno

Dobrý den, prosím o radu ohledně výměny rádia. Dosavadní přehrává jen obyč. CD. Nevím přesně o jaký typ se jedná. Mám dotaz, zda jde rádio bez problémů vyměnit, popř. co je k tomu zapotřebí. Popř. jestli někdo nemá toto rádio k prodeji. Děkuji

[upravil dne 22/8/10 jkovaal]

Guest jkovaal
Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Jenom mechanicky přehodíš radia. Potřebuješ k tomu torx 10. Potom musíš na diagnostiku spárovat radio s BSI.

Dík za radu. Nevíš kde by se dalo sehnat za rozumnou cenu, popř. nemáš zkušenost s instalicí USB konektoru? Jak funguje s původním rádiem, když připojím mp3 přehrávač?

Odesláno

Co se týká USB konektoru existují zařízení, která se připojí na konektor pro CD changer. Mají USB konektor a také většinou ještě jack na analogové připojení zdroje signálu. Pokud by jsi chtěl jenom analogově připojit MP3 přehrávač, tak se nechají na původní rádio RD4 připojit dva AUX vstupy. Samozřejmě všecha zařízení se musí aktivovat přes diagnostiku.

Guest jkovaal
Odesláno

Co se týká USB konektoru existují zařízení, která se připojí na konektor pro CD changer. Mají USB konektor a také většinou ještě jack na analogové připojení zdroje signálu. Pokud by jsi chtěl jenom analogově připojit MP3 přehrávač, tak se nechají na původní rádio RD4 připojit dva AUX vstupy. Samozřejmě všecha zařízení se musí aktivovat přes diagnostiku.

Takže jestli tomu dobře rozumím, stačí koupit zařízení s USB konektorem, co zapojím do konektoru pro CD changer a zajet na diagnostiku, tam rozchodí funkčnost (požíval bych asi jen mp3 přehrávač), je tak?

Odesláno

Pokud by jsi používal jen mp3 přehrávač, přes výstup pro sluchátka, tak ti stačí jenom kabel na AUX vstup. Ten je podstatně levnější. To zařízení na připojení přes USB konektor se chová jako CD changer.

Guest jkovaal
Odesláno

Pokud by jsi používal jen mp3 přehrávač, přes výstup pro sluchátka, tak ti stačí jenom kabel na AUX vstup. Ten je podstatně levnější. To zařízení na připojení přes USB konektor se chová jako CD changer.

To by bylo asi leší řešení.. V tomto případě to propojím jakým způsobem?

Odesláno

Prodává se to v peugeotu cca za 1000Kč, nebo se to nechá vyrobit. Je k tomu potřeba 12ti pinový FAKRA konektor , kabel a jack. Tedy pokud myslíš ten AUX vstup.

Guest jkovaal
Odesláno

Prodává se to v peugeotu cca za 1000Kč, nebo se to nechá vyrobit. Je k tomu potřeba 12ti pinový FAKRA konektor , kabel a jack. Tedy pokud myslíš ten AUX vstup.

super, dík moc

Odesláno

ja som si podľa tohto fórsa robil kábel pred vyše 2 rokmi. Všetko bezchybne funguje...

Keď budeš hľadať, určite tu nájdeš celú TÉMU...

Mimochodom, ja som to proste na jeden z nich napojil a v servise mi na diagnostike aktivovali obidva AUX (zhodou okolností mám kábel na AUX1, AUX2 mám bez signálu...)

Odesláno

ja som si podľa tohto fórsa robil kábel pred vyše 2 rokmi. Všetko bezchybne funguje...

Keď budeš hľadať, určite tu nájdeš celú TÉMU...

Mimochodom, ja som to proste na jeden z nich napojil a v servise mi na diagnostike aktivovali obidva AUX (zhodou okolností mám kábel na AUX1, AUX2 mám bez signálu...)

Odesláno

Jen je potřeba podotknout, že aux vstup má slabý vstupní zesilovač - připojuji např.MP3 player, telefon a z obou je zvuk velice slabý. Hodlám si proto pořídit sluchátkový zesilovač, který by měl samotný vstup dostatečně zesílit.

Obrovskou podmínkou je ale velice kvalitní kabel, který vstup maximálně možně odšumí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...