Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám tu problém ráno přijdu do auta nastartuju a když nešlápnu na plyn tak auto samo začne strácet otáčky až chcípne, to samé dělá i při rozjezdu po ránu prostě strácí otáčky a musí se šlápnout více na plyn, aby to neumřelo.

Nevíte někdo co to může dělat?

Odesláno

Mám ten samý problém, nejdřív jsem vyměnil čidlo u termostatu a nic, potom jsem vyndal ten motůrek a zkusil jestli je funkční (normálně točí, nic v tom není, jenom motůrek s převodem), podle mě jde spíš o to jaké dostává impulsy od řídící jednotky.:myslim

Odesláno

me dela p406 po ranu to samy, pritelce take 406 stejne, po proslapnuti \"poradne\" a nebo nechani bezet tak 3-4 minutky na volnobeh je to ok. pak uz to neudela

Odesláno

Přesně jak píše Berkoff,

zkoušel jsem mezi doraz krokového motoru a opěrného šroubku ovládání škrtící klapky zvětšit vzdálenost ,vyměnil jsem ten šroubek(delší a štelovací) , auto za studena startovalo ještě hůř a po přidání plynu chcíplo a za tepla mělo vyšší otáčky.

Chtěl jsem docílit aby za studena byla víc otevřená klapka, jenže krokový motor nastavil vzdálenost zase na původní otáčky.

Nevíte někdo jestli se dá krokový motor nastavit na jiné hodnoty, myslím vdálenost a krok.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...