_Lukaso_ Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Ahoj, mám tu problém ráno přijdu do auta nastartuju a když nešlápnu na plyn tak auto samo začne strácet otáčky až chcípne, to samé dělá i při rozjezdu po ránu prostě strácí otáčky a musí se šlápnout více na plyn, aby to neumřelo. Nevíte někdo co to může dělat? Citovat
Jimmy106 Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 neni to krokac?? nebo jak se jmenuje ta vecicka, co udrzuje otacky.. Citovat
_Lukaso_ Odesláno 22. srpen 2010 Autor Odesláno 22. srpen 2010 tka to nevim a da se nejak ozkouset ? a kde ho tak najdu :-D Citovat
jadek Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 kooukal jsem, že i na aukru ho někdo prodával .. ;-) Citovat
106sťák Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 jj mě to dělalo taky a tak sem vyměnil krokáč a už je to fine... Citovat
vilíkw Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Mám ten samý problém, nejdřív jsem vyměnil čidlo u termostatu a nic, potom jsem vyndal ten motůrek a zkusil jestli je funkční (normálně točí, nic v tom není, jenom motůrek s převodem), podle mě jde spíš o to jaké dostává impulsy od řídící jednotky. Citovat
Berkoff Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 me dela p406 po ranu to samy, pritelce take 406 stejne, po proslapnuti \"poradne\" a nebo nechani bezet tak 3-4 minutky na volnobeh je to ok. pak uz to neudela Citovat
vilíkw Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Přesně jak píše Berkoff, zkoušel jsem mezi doraz krokového motoru a opěrného šroubku ovládání škrtící klapky zvětšit vzdálenost ,vyměnil jsem ten šroubek(delší a štelovací) , auto za studena startovalo ještě hůř a po přidání plynu chcíplo a za tepla mělo vyšší otáčky. Chtěl jsem docílit aby za studena byla víc otevřená klapka, jenže krokový motor nastavil vzdálenost zase na původní otáčky. Nevíte někdo jestli se dá krokový motor nastavit na jiné hodnoty, myslím vdálenost a krok. Citovat
_Lukaso_ Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Tak mě známej říkal, že jak mu to říkám mu přijde nefunkční sytič. že po lehkém ohrátí motoru je to ok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.