Pe.Tr Odesláno 24. březen 2013 Autor Odesláno 24. březen 2013 uz chybi nalakovat jen strecha a pate vrata a jsem po celolaku Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 uz chybi nalakovat jen strecha a pate vrata a jsem po celolaku Je naděje, že konečně zmizí ten hyzdící lev na boku? Citovat
Rejty Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 asi ne:D bez samolepky to bude vypadat lépe:) Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. duben 2013 Autor Odesláno 21. duben 2013 tak jsem se letos po tech dvou nehodách konecne projel v dvestesedme a je to hruza, spolujezdcovima dverma profukuje, udajne je vymackana pirela, v pravých dveřích navíc něco rezonuje a v levejch něco strasne vrze, uz se tesim az budu v novem bydleni a opravim si to sam. koupil jsem si i nove prave svetlo bo po te nehode to leve je krasne s novym chromem a prave je takove zasle a prijde mi ze i daleko méně sviti nez to nove. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 tak zacina priprava na technickou dnes doma vymenen cep ramene na prave strane , starej klepal jak prase. demontaz za pomoci flexy. jinak docela sranda práce, nez jsem cep vyrval s tehlice malem jsem porodil . vlitnul jsem i na zadni brzdy bo vim ze se mi nevraci rucka. mechanismus rucky na brzdici jsem proplach červenou brzdovou kapalinou a je vse zas jak nove, bohužel se mi podarilo vytlacit pistek na max a tak jsem musel brzdic vyndat z auta nasimulovat zatazenou rucku a zarvat a zatocit pistek dovnitř. (doleva) , zítra se vrhnu na druhou stranu. Citovat
Mohy Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 před pár dny sme se potkali na teplický, pak jsem jel za tebou na směr Neratky (tuším) ... máš to moc hezký Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 děkuji jj vybavuji si to tusim zatocil jsi na zlonin Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 zítra se začne s opětovným prasením... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 si to zakřikl, v puli jsem to zabalil a směr pohotovost-chirurgie. mi ujela vrtačka a rovnou do ruky kua. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Dovedu si zcela představit , už jsem to jednou zažil míti vrták v prstu Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 trosku omezenej pohyb ale dneska auto snad dodělám . Citovat
Andreww Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Taky jsme v práci na ohýbačku nakreslili křížek, když si na ní kolega skoro ucvaknul prst Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. srpen 2013 Autor Odesláno 12. srpen 2013 tak po přidani km novžch kabelu zacal zlobit dalkovz start takze me ceka ještě jedna rozborka zborka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.