Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak jsem se letos po tech dvou nehodách konecne projel v dvestesedme a je to hruza, spolujezdcovima dverma profukuje, udajne je vymackana pirela, v pravých dveřích navíc něco rezonuje a v levejch něco strasne vrze, uz se tesim az budu v novem bydleni a opravim si to sam. koupil jsem si i nove prave svetlo bo po te nehode to leve je krasne s novym chromem a prave je takove zasle a prijde mi ze i daleko méně sviti nez to nove.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak zacina priprava na technickou

dnes doma vymenen cep ramene na prave strane , starej klepal jak prase. demontaz za pomoci flexy. jinak docela sranda práce, nez jsem cep vyrval s tehlice malem jsem porodil .

vlitnul jsem i na zadni brzdy bo vim ze se mi nevraci rucka. mechanismus rucky na brzdici jsem proplach červenou brzdovou kapalinou a je vse zas jak nove, bohužel se mi podarilo vytlacit pistek na max a tak jsem musel brzdic vyndat z auta nasimulovat zatazenou rucku a zarvat a zatocit pistek dovnitř. (doleva) , zítra se vrhnu na druhou stranu.

Guest servisman
Odesláno

Dovedu si zcela představit , už jsem to jednou zažil míti vrták v prstu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...