Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a já si to myslel už 19.8.2011 když jsem zakládal vlákno kryt velká zima :papa:papa:papa taky to dřív topí (a že hrablo:bacha )

;):D:papa

[upravil dne 13/12/12 18:50 od Gabriel 307]

[upravil dne 13/12/12 18:51 od Gabriel 307]

Odesláno

Chlapi posledni vec, omlouvam se za OT. Dnes jsem obvolal tri Peugeoty v Praze a vsude mi rekni cenu na 207 pres 900, Domansky 960, Kopecky 940, FederalCar dokonce 1050. Nekde jsem tu videl, ze jste je kupovali kolem 500-600. Kde to bylo? Je to vubec mozny, vzdyt je to skoro 2x tolik?

Odesláno

No ja jsem to za tyhle penize neobjednal, to uz je trochu maso cena za kus plastu. kdyby to bylo za ten celokryt co ma Gabriel na 307, ale toto? :) kde jste to Petre a Pipi kupovali a za kolik prosim? :)

Odesláno
Petre Ano! :-) To by se mi moc libilo, byl by sem tvym dluznikem a na oplatku by sem se stal radnym clenem, o cemz uz delsi dobu uvazuju :)
ok domluveno , zitra ho objednam , ja mam ted o vikendu inventury ale pristi tyden mam odpoledni od 14 tak dopoledne ti to mohu nekde předat , napis do sz kde se po praze pohybujes a dame nekde spycha
  • O 2 týdny později...
Odesláno
tak kolo už je opravené a hezky znova bíle lakované a znovu obuté , příští týden se ještě opraví oba nárazníky a mám zase krasavici v cajku :D

taky by jsi si ho mohl přijít uklidit:D:D:D

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...