Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

Původně zaslal: Durko

ja som enem zvedavý kam to zaparkujete

šak tam hádam aj už upratal (od poslednej porady), čím umožnil väčšej návštevnosti:super

Neboj sa keby si čítal odkaz o motoreste tak sa dozvieš kolko je tam miesta na parkovanie :D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Dedko ma pravdu ja koho nepoznám tomu vykám.

no už sa to tu myslím niečo také preberalo alebo sa aspoň jednou vetou spomenulo, ale je nepísaným pravidlom, že si tuná tykáme, bez ohľadu na vek a typ auta. Akurát to potom trošku fakt divno vyzerá na zraze keď mi haranti tuná na fóre starším tykáme a na zraze ostaneme trošku v riti či náhodou nedostanem hubovú polievku keď zatykáme :D
Odesláno
Původně zaslal: winco

ked vy ste haranti tak ja som čo ??? :D najmladši člen klubu :D

no najmladší si určite neni, skús sa opýtať Medvěda kto je tu najmladší člen ;)
Odesláno

Původně zaslal: stvrto.14

Nejako to tu zamrzlo. Kde ste novy členovia a kde sú nejaky účastníci z CZ??? To naozaj nik nepríde ????::(:(

Nemaj boja zajtra idem mobilizovat Zahory:super:super:super

Tak už by bolo načase sa ukázať. :bacha

:bacha:bacha:bacha

Tak chlapy vazne sorry ale tento rok sa mi vsetko sere pred Piestanmy my odisly komplet brzdy investicia cca.350E samozrejme necakana a hnet na to problemy s byvanim ale teraz sa urcite ukazem:super tak dufam ze ma zezbijete:bacha

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Původně zaslal: winco

ked vy ste haranti tak ja som čo ??? :D najmladši člen klubu :D

no najmladší si určite neni, skús sa opýtať Medvěda kto je tu najmladší člen ;)

myslel som najmaldši člen čo ma opravenenie viesť motorve vozidlo :) ale to je jedno :)

Odesláno

stvrto.14

Prečo by sme ťa malo biť? Práve naopak, na privítanie dostaneš pusu na čelo. :D (nebóóój, nie odo mňa)

winco

Áno, si najmladší dospelý pežoťák a určite to nikomu nevadí. Sme radi ako si dokázal prekonať hamblivosť a začal chodiť na zrazy.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

stvrto.14

Prečo by sme ťa malo biť? Práve naopak, na privítanie dostaneš pusu na čelo. :D (nebóóój, nie odo mňa)

winco

Áno, si najmladší dospelý pežoťák a určite to nikomu nevadí. Sme radi ako si dokázal prekonať hamblivosť a začal chodiť na zrazy.

A od koho :aut:aut:aut:aut:aut

Odesláno

winco: nič si stoho nerob aj najmladší musí byť:)

marko to možno ešte pozná (od vojny):):):)

stvrto.14: to ešte nepoznáš pastorka? najradšej robí prekvapenia:D:D:D:D, tak sa nechaj prekvapiť

Odesláno

stvrto.14: to ešte nepoznáš pastorka? najradšej robí prekvapenia:D:D:D:D, tak sa nechaj prekvapiť

Ja len tak ci mam zo sebou zobrat aj zenu alebo ju necham doma.:aut:aut:aut

Odesláno

poznám, čo by som nepoznal :D najmladší chodí po cigarety a chľast, neskôr ho klepneme a už nebude chodiť po tovar :D
Odesláno

cauko,co je treba priniest na moj 1. zraz?alkohol asi nie,co? :D len este stale vaham,mame doma novy prirastok,tyzdnovu dceru,tak neviem ako sa bude dat. dokedy je treba sa zavazne prihlasit? Mozno na otocku by som prisiel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...