jkmtrnava Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 a medzi rečú, čo lubk0 už má nabrúsene , či vybrúsené, prípadne hodený lak? alebo chce prekvapiť? Citovat
jkmtrnava Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: Durko ja som enem zvedavý kam to zaparkujete šak tam hádam aj už upratal (od poslednej porady), čím umožnil väčšej návštevnosti:super Citovat
kaper Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: jkmtrnava Původně zaslal: Durko ja som enem zvedavý kam to zaparkujete šak tam hádam aj už upratal (od poslednej porady), čím umožnil väčšej návštevnosti:super Neboj sa keby si čítal odkaz o motoreste tak sa dozvieš kolko je tam miesta na parkovanie :D:D:D:D:D:D:D Citovat
marko306 Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: kaper Dedko ma pravdu ja koho nepoznám tomu vykám. no už sa to tu myslím niečo také preberalo alebo sa aspoň jednou vetou spomenulo, ale je nepísaným pravidlom, že si tuná tykáme, bez ohľadu na vek a typ auta. Akurát to potom trošku fakt divno vyzerá na zraze keď mi haranti tuná na fóre starším tykáme a na zraze ostaneme trošku v riti či náhodou nedostanem hubovú polievku keď zatykáme Citovat
winco Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 ked vy ste haranti tak ja som čo ??? najmladši člen klubu Citovat
jozefsv Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 keby ze tam trebalo niekoho z lm navigovat tak ho dovediem na miesto cinu Citovat
marko306 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: winco ked vy ste haranti tak ja som čo ??? najmladši člen klubu no najmladší si určite neni, skús sa opýtať Medvěda kto je tu najmladší člen Citovat
stvrto.14 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: stvrto.14 Původně zaslal: kaper Nejako to tu zamrzlo. Kde ste novy členovia a kde sú nejaky účastníci z CZ??? To naozaj nik nepríde ????::( Nemaj boja zajtra idem mobilizovat Zahory:super:super:super Tak už by bolo načase sa ukázať. :bacha:bacha Tak chlapy vazne sorry ale tento rok sa mi vsetko sere pred Piestanmy my odisly komplet brzdy investicia cca.350E samozrejme necakana a hnet na to problemy s byvanim ale teraz sa urcite ukazem:super tak dufam ze ma zezbijete:bacha Citovat
winco Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: winco ked vy ste haranti tak ja som čo ??? najmladši člen klubu no najmladší si určite neni, skús sa opýtať Medvěda kto je tu najmladší člen myslel som najmaldši člen čo ma opravenenie viesť motorve vozidlo ale to je jedno Citovat
pastorek Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 stvrto.14 Prečo by sme ťa malo biť? Práve naopak, na privítanie dostaneš pusu na čelo. (nebóóój, nie odo mňa) winco Áno, si najmladší dospelý pežoťák a určite to nikomu nevadí. Sme radi ako si dokázal prekonať hamblivosť a začal chodiť na zrazy. Citovat
stvrto.14 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: pastorek stvrto.14 Prečo by sme ťa malo biť? Práve naopak, na privítanie dostaneš pusu na čelo. (nebóóój, nie odo mňa) winco Áno, si najmladší dospelý pežoťák a určite to nikomu nevadí. Sme radi ako si dokázal prekonať hamblivosť a začal chodiť na zrazy. A od koho :aut:aut:aut:aut Citovat
jkmtrnava Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 winco: nič si stoho nerob aj najmladší musí byť marko to možno ešte pozná (od vojny):) stvrto.14: to ešte nepoznáš pastorka? najradšej robí prekvapenia:D:D:D:D, tak sa nechaj prekvapiť Citovat
stvrto.14 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: jkmtrnava winco: nič si stoho nerob aj najmladší musí byť marko to možno ešte pozná (od vojny):) stvrto.14: to ešte nepoznáš pastorka? najradšej robí prekvapenia:D:D:D:D, tak sa nechaj prekvapiť Ja len tak ci mam zo sebou zobrat aj zenu alebo ju necham doma.:aut:aut Citovat
marko306 Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Původně zaslal: jkmtrnava winco: nič si stoho nerob aj najmladší musí byť marko to možno ešte pozná (od vojny):) poznám, čo by som nepoznal najmladší chodí po cigarety a chľast, neskôr ho klepneme a už nebude chodiť po tovar Citovat
kocurik Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 cauko,co je treba priniest na moj 1. zraz?alkohol asi nie,co? len este stale vaham,mame doma novy prirastok,tyzdnovu dceru,tak neviem ako sa bude dat. dokedy je treba sa zavazne prihlasit? Mozno na otocku by som prisiel Citovat
pastorek Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 Najneskôr v piatok dopoludnia aby mohol kaper nahlásiť počet do motorestu. Nemusíš nosiť nič i keď je to tvoj prvý zraz. Citovat
Existujuci Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 kocurik: Na prvy zraz si priprav odpovede na otazky kto si,čo si,odkial si....atd [upravil dne 28/8/10 Existujuci] Citovat
fifinka8 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Tak sa teda aj ja hlásim na zrazík myslím, že ja už som nahlásená )) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.