Sagic Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Mám takový dotaz, když jsem kupoval auto, prověřoval jsem si výbavu v serviceboxu a byl jsem přesvědčen že máv v autě FAP filtr. Konkrétně bylo napsáno FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC PYLOVÝ FILTR nedávalo mi to moc smysl, ale zde na foru, jsem se dozvěděl, že je špatný překlad a znamená to FAP. Teď když se podívám do service boxu tak tam je napsáno FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC BEZ PRACHOVÉHO FILTRU Tak to moc nechápu, byla chyba předtím, nebo mi někdo udělal FAPoff a nahlásil to do Peugeotu? Jinak auto chvíli hulí černě když se předtím jezdí pianko a pak se to protáhne, olej to nežere. Mohl by mi to někdo osvětlit VIN je VF3EBRHKH13315845 [upravil dne 17/8/10 Sagic] [upravil dne 21/8/10 Sagic] Citovat
AnotherOne Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Nemáš FAP, asi ti to predtým niekto zle pozrel. V servisboxe sú údaje ako bolo auto vyrobené, meniť sa nedajú. Citovat
HonzaZ Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Nevím, ale myslím, že se měnit dají. A to v origo servisu jsou asi schopni zapsat změnu. Když jsem koupil svojí 407mu, tak byla bez tažného zařízení. Nechal jsem si namontovat v origo servisu tažné a hle je v charakteristikách uvedeno tažný hák. Citovat
Sagic Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Já nevím proč, ale mám v hlavě že jsem tam měl původně napsaný ten PYLOVÝ FILTR a teď tam je BEZ PRACHOVÉHO FILTRU. Dá se nějak jednoduše poznat, jestli tam FAP mám nebo nemám, tím myslím bez dia.. Citovat
shark734 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 PYLOVÝ FILTR a BEZ PRACHOVÉHO FILTRU toto ale nema nic spolocne s FAPom (FILTER PEVNYCH CASTIC) [upravil dne 18/8/10 shark734] Citovat
AnotherOne Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 V niektorých charakteristikách je FAP nesprávne preložený ako peľový filter, už som sa s tým tiež stretol. Citovat
shark734 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 ja som este take \"stastie\" nemal:) Citovat
AnotherOne Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Moje auto: Čeština: Přívod paliva do motoru MOTOR TURBODIESEL DV6TED4 FAP DETEKTOR VODY FILTRU MOTOROVÉ NAFTY BEZ DETEKCE VODY V NAFTOVÉM FILTRU PALIVO NAFTA EMISNÍ PŘEDPIS (MOTOR) SPLŇUJE EMISNÍ PŘEDPIS EURO 4 (MOTOR) MOTOR (TYP) MOTOR TYP EV / DV CHLAZENÍ OLEJE VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE MOTORU OHŘEV OKRUHU ODVODU PLYNŮ Z KLIKOVÉ SKŘÍNĚ BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU ZMĚNA VÝKONU (MOTOR) STANDARDNÍ VÝKON PALUBNÍ DIAGNOSTICKÝ SYSTÉM EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\" ZAŘÍZENÍ NA SNÍŽENÍ EMISÍ VE VÝFUKOVÝCH PLYNECH RECIRKULACE VÝFUKOVÝCH PLYNŮ \"EGR\" TECHNICKÝ EMISNÍ PŘEDPIS VOZIDLA VOZIDLO TECHNICKY SPLŇUJE EMISNÍ PŘEDPIS EURO 4 FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC PYLOVÝ FILTR VENTILÁTOR 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGR OVLÁDÁNÍM 150 W PŘIDRUŽENÁ VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ VSTŘIKOVACÍ SYSTÉM BOSCH Slovenčina: Prívod paliva do motora MOTOR DIESEL TURBO DV6TED4 FAP DETEKTOR VODY VO FILTRI NAFTY BEZ DETEKTORA VODY NAFTOVÉHO FILTRA PALIVO NAFTOVÉ PALIVO EMISNÝ PREDPIS (MOTOR) ZNÍŽENIE ZNEČISTENIA EURO 4 (MOTOR) MOTOR (TYP) EV/DV CHLADENIE OLEJA MONTÁŽ VÝMENNÍKA VODY A OLEJA NA MOTORE OHREV OKRUHU ODVODU PLYNOV Z KĽUKOVEJ SKRINE BEZ OHRIEVANIA PLYNOVÉHO OKRUHU KRYTU ZMENA VÝKONU (MOTOR) ŠTANDARDNÝ VÝKON PALUBNÝ DIAGNOSTICKÝ SYSTÉM EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\" ZARIADENIE NA ZNÍŽENIE EMISIÍ VO VÝFUKOVÝCH PLYNOCH RECIRKULÁCIA VÝFUKOVÝCH PLYNOV \"EGR\" TECHNICKÝ EMISNÝ PREDPIS VOZIDLA TECHN. ZNÍŽENIE ZNEČISTENIA VOZIDLA EURO 4 FILTER PEVNÝCH ČASTÍC ČASTICOVÝ FILTER VENTILÁTOR 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGROVANÝM OVL 150W PRIDRUŽENÁ VARIANTA VSTREKOVANIA SÚSTAVA BOSCH Anglicky Fuel supply-Engine ENGINE DIESEL TURBO DV6TED4 FAP DIESEL FILTER WATER DETECTOR WITHOUT DIESEL FILTER WATER DETECTOR FUEL DIESEL FUEL EMISSIONS STANDARD (ENGINE) ANTI DEPOLLUTION L5 (ENGINE) ENGINE (TYPE) EV/DV OIL COOLER MNTG WATER/OIL EXCHANGER ON ENGINE CRANKCASE GAS CIRCUIT HEATING W/O HEATER CASING GAS CIRCUIT POWER VARIATION (ENGINE) STANDARD POWER EOBD SELF-DIAGNOSIS SYSTEM EOBD SELF-DIAGNOSIS DEVICE (ANTIPOLLUTION) EGR EXHAUST GAS RECYCLING VEHICLE TECHNICAL DEPOLLUTION L5 VEHICLE TECHNICAL DEPOLLUTION PARTICLE FILTER PARTICLE FILTER FAN 1 ELECTRONIC FAN INTEGRAL CTRL 150W INJECTION ASSOCIATED VARIANT MOUNTING BOSCH Citovat
Přema Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 příklad: MOTOR TURBODIESEL DV6TED4 FAP.......toto je motor s FAP MOTOR TURBODIESEL DV6TED4 .......toto je motor s FAP MOTOR TURBODIESEL DV6TED4 bez FAP..toto je auto bez FAP [upravil dne 18-8-10 Přema] Citovat
AnotherOne Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Ale v Sagicovom aute: Fuel supply-Engine ENGINE DW10UTED4 TURBO DIESEL DIESEL FILTER WATER DETECTOR WITHOUT DIESEL FILTER WATER DETECTOR FUEL DIESEL FUEL EMISSIONS STANDARD (ENGINE) ANTI DEPOLLUTION L5 (ENGINE) EXHAUST TRANSVERSE REAR SILENCER ENGINE (TYPE) EW/DW OIL COOLER MNTG WATER/OIL EXCHANGER ON ENGINE VEHICLE EMISSIONS STANDARD (TYPE APPROVAL) L5 DEPOLLUTION (HOMOLOGATION) COOLING MOTOR RADIATOR TH : 32 - 21 DM2 BRAZED ALUMINIUM CRANKCASE GAS CIRCUIT HEATING W/O HEATER CASING GAS CIRCUIT VEHICLE TECHNICAL DEPOLLUTION L5 VEHICLE TECHNICAL DEPOLLUTION PARTICLE FILTER WITHOUT PARTICLE FILTER FAN 2 300W + 460W 3-SPEED FANS FUEL VAPOUR RETRIEVAL WITHOUT PETROL VAPOUR RECUPERATION INJECTION ASSOCIATED VARIANT SIEMENS ASSEMBLY Citovat
Sagic Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Přémo, tak já se už raduju, že ho tam nemám, tak nestraš Citovat
Přema Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Co vím když tam ten FAP není tak je přímo napsané BEZ FAP moje auto FAP má a v charakteristice je MOTOR VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW10BTED4 [upravil dne 18-8-10 Přema] Citovat
Sagic Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 A co máš napsáno u FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC? Citovat
AnotherOne Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Sagic aby to bolo nabetón, peľový filter klímy máš? Citovat
Přema Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 MOTOR TURBODIESEL DV6TED4 BEZ FAP a toto je u VIN auta bez FAP...pokud nevěříte dodám k daným motorům i VIN pro SB Citovat
AnotherOne Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Přema to čo vravíš je pravda, tj. keď je napísané bez FAP tak tam fap nie je. Ale keď nie je napísané pri motore nič, neznamená to, že tam FAP je. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 A on zas fap nemá a tiež pri motore nič nemá, potom je smerodajný ten časticový filter na samostatnom riadku. Citovat
Sagic Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Původně zaslal: AnotherOne Sagic aby to bolo nabetón, peľový filter klímy máš? Pylový filtr klimy mám. Citovat
Sagic Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Já snad vážně budu muset na dia abych měl jistotu:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.