Guest JR Odesláno 6. prosinec 2002 Odesláno 6. prosinec 2002 Nebojte, nejaka ta brutalitka bude Musim ale nejdriv neco nasetrit, protoze bude rovnou hi-end Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2002 Odesláno 6. prosinec 2002 Hele, nemá to nějakou utahanou zadní nápravu? Nebo jsi měl v kufru cihly, když jsi to fotil? Citovat
Radek V. Odesláno 6. prosinec 2002 Odesláno 6. prosinec 2002 Ne, to už bude určitě ta muzika. :D Citovat
Guest Masinka Odesláno 6. prosinec 2002 Odesláno 6. prosinec 2002 Hele, nemá to nějakou utahanou zadní nápravu? Nebo jsi měl v kufru cihly, když jsi to fotil? ne to je tuning :D Citovat
Mila Odesláno 6. prosinec 2002 Odesláno 6. prosinec 2002 to si teda zklamal ja jsem myslel ze prodas 306 a koupis 206 na kterou se dela hodne tuning. veci a ty ........ Citovat
Guest JR Odesláno 6. prosinec 2002 Odesláno 6. prosinec 2002 Nez 206 bych uz si radeji nechal tu 306. Bohuzel to auto ma jednu velkou vadu ..... torzky Citovat
Guest JR Odesláno 6. prosinec 2002 Odesláno 6. prosinec 2002 jo jo jo, na tu jsem koukal minulej tejden kdyz jsem dal auto do servisu a cekal az to udelaj. Proste jsem oblejzal vsechny auta a hledal jakou maji zadni napravu bohuzel 307 je moc velka Citovat
oddie Odesláno 9. prosinec 2002 Odesláno 9. prosinec 2002 Jo tak snížený to je, tak to jó. A proč je to snížený jenom vzadu? Takhle nějak vypadal kolegův bawor 524TD, když měl v kufru 500 kg zatravňovacích dlaždic, to bych mu měl asi říct, že to byl taky "?uning" Já myslím, že ty báwa maj mít zadek o malinko výš než předek, a nebo aspoň steně vysoko - to ostatně platí o každém autě, jinak to pak vypadá jako Š120... Jo, a našli jsme toho tvého bývalého pažouta v Ese, za 119tis, co ti za něj dali, jen tak pro zajímavost (pokud to není tajný)? Citovat
Guest JR Odesláno 9. prosinec 2002 Odesláno 9. prosinec 2002 Ma to snizenej i predek ..... kdyz kouknes, tak cely auto je stejne vysoko nad zemi ... za pazouta mi dali 95 .... Citovat
Guest Masinka Odesláno 9. prosinec 2002 Odesláno 9. prosinec 2002 Jojo zlatej Peugeot co, JR? Tomu jsi nikdy silentblok neurval, vid? :D :D Citovat
Guest JR Odesláno 9. prosinec 2002 Odesláno 9. prosinec 2002 Taky jsem ho nikdy neroztocil a od gum nelitaly jikry :D :D zejtra bych ho mel dat zase dohromady, tak na Strahove bude sranda Citovat
voštík Odesláno 9. prosinec 2002 Odesláno 9. prosinec 2002 jak to tady tak ctu, tak JR uz s tim ma asi nejaky rebus? No tak JR - ven s tim - na co si mam dat bacha az budu kupovat BAWORA Citovat
Guest JR Odesláno 9. prosinec 2002 Odesláno 9. prosinec 2002 Vostik: rebus se nekona, jenom pri sobotnim paleni pneumatik prasknul silentblok motoru ...otazka sesti stovek .... Citovat
voštík Odesláno 10. prosinec 2002 Odesláno 10. prosinec 2002 chachaaaa - to by se ti na pegine stat nemohlo, protoze tam jsou ty silentbloky udelany dobreeeeee Citovat
Guest JR Odesláno 10. prosinec 2002 Odesláno 10. prosinec 2002 Auticko uz je OK, takze to zejtra na Strahove zase roztocime Citovat
voštík Odesláno 11. prosinec 2002 Odesláno 11. prosinec 2002 JR: jeste k tomu paleni......... mi vysvetli, jak muze utrhnout silentblok, kdyz jenom skrtas zapalovacem?????? :D :D :D :D :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.