Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

JR a jeho nova kara

Recommended Posts

Odesláno

Nebojte, nejaka ta brutalitka bude :D Musim ale nejdriv neco nasetrit, protoze bude rovnou hi-end :cool:

Odesláno
Hele, nemá to nějakou utahanou zadní nápravu? Nebo jsi měl v kufru cihly, když jsi to fotil?

ne to je tuning :D :D :D

Odesláno

Nez 206 bych uz si radeji nechal tu 306. Bohuzel to auto ma jednu velkou vadu ..... torzky

Odesláno

jo jo jo, na tu jsem koukal minulej tejden kdyz jsem dal auto do servisu a cekal az to udelaj. Proste jsem oblejzal vsechny auta a hledal jakou maji zadni napravu ;)

bohuzel 307 je moc velka :(

Odesláno

Jo tak snížený to je, tak to jó. A proč je to snížený jenom vzadu? Takhle nějak vypadal kolegův bawor 524TD, když měl v kufru 500 kg zatravňovacích dlaždic, to bych mu měl asi říct, že to byl taky "?uning" :D:D:D

Já myslím, že ty báwa maj mít zadek o malinko výš než předek, a nebo aspoň steně vysoko - to ostatně platí o každém autě, jinak to pak vypadá jako Š120...

Jo, a našli jsme toho tvého bývalého pažouta v Ese, za 119tis, co ti za něj dali, jen tak pro zajímavost (pokud to není tajný)?

Odesláno

Ma to snizenej i predek ..... kdyz kouknes, tak cely auto je stejne vysoko nad zemi ...

za pazouta mi dali 95 ....

Odesláno

Jojo zlatej Peugeot co, JR? Tomu jsi nikdy silentblok neurval, vid? :D :D :D :D :D

Odesláno

Taky jsem ho nikdy neroztocil a od gum nelitaly jikry :D :D :D :D :D

zejtra bych ho mel dat zase dohromady, tak na Strahove bude sranda ;)

Odesláno

Vostik: rebus se nekona, jenom pri sobotnim paleni pneumatik prasknul silentblok motoru ...otazka sesti stovek ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...