švícko87 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Zdravím. Nevíte někdo,zda jde čerpadlo z Citroenu zx 1.9 TD (r.v 93 ) přehodit na Peugeot 405 1.9 D ( r.v 92 )??? Lucas mi v Peugeotu začíná poškubávat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 To škubání bude spíš netěsností naftových hadic, přisává to vzduch. Nebo ucpanej naftovej filtr. Snadnější bude zkontrolovat hadice než vyměnovat čerpadlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 už tu niekto niečo podobné riešil a odpoveď bola nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
švícko87 Posted August 13, 2010 Author Share Posted August 13, 2010 Hadice nové,veškeré spoje dotažené.Filtr měním co 8 tkm. Auto v pohodě startuje,akceleruje.Největší problém je udržet na 3. stupen 50 km/h a na 4. stupen 70 km/h. Ptal jsem se právě člověka,co dělá Peugeoty a říkal mi,že to bude tím čerpadlem.Mám tam ted Lucase a jeho repase stojí 6000 Kč,to raději alternativu Bosche.Ale když to nejde,tak je to passe :-/ Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Jde tam dát Bosch z 1.9D, ale s ním musíš vyměnit i trubky se vstřikama (Bosch má jinej otevírací tlak) Čerpadlo z TD tam nejde kvůli \"hříbku\" na zvyšování dávky nafty, když tlačí turbo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comm Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 jedno cepradlo 1.9d sa mi doma vala je aj z trubky,vstreky a i drzak cerpadla ak mas zaujem sa ozvy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts