Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

tapec zadnich dveri

Recommended Posts

Guest Ludweek
Odesláno

mate nekdo tuseni, zda je mozne z tapece zadnich dveri demontovat madlo? jestli je jenom na nejakych sroubech nebo je privarene? diky

Odesláno

Já měl madlo připevněno pomocí plastových čudlů na madle, prostrčených skrze tapec a na druhém konci \"roztavené\" tak aby se nedalo jen tak protáhnout. Možná odvrtat a pak přišroubovat.

Zkus kontaktovat člena M.ike. Nedávno si s tapecama hrál. :) Bude si to pamatovat určitě lépe. :)

Odesláno

jj jde to, odvrtaj se ty plastový nýty, a madlo samo upadne, (ještě je u zadních jeden šroub) potom sem do něj vyvrtnul dírky a dal šrouby s podložkama, a zatim to drží :D Čakom je měnil taky a ten použil samořezný šrouby s vrtáčkem. Nebo jak jsem se tady někde taky dočet zase ten plast roztavit a zmačknout zpátky :myslim

[upravil dne 12/8/10 Mik.e]

Odesláno

Tu sa nieco podobne riesilo ;)

Ked som ich daval dole opatrne som poodlamoval tie zatavene casti nytov a pri spätnom uchytavani madiel som tie ulomky zasa pripajkoval spät. Drzi to ako predtym ;)

Guest Ludweek
Odesláno

laktova opierka...tak proto jsem nic nenasel :) ale resim uplne ten stejny problem. Ty madla jsou cely poskrabany a oloupany. Chtel jsem je vymenit nebo polepit nejakou folii, proto hledam jak je sundat z tapecu. Diky za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...