Guest Ludweek Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 mate nekdo tuseni, zda je mozne z tapece zadnich dveri demontovat madlo? jestli je jenom na nejakych sroubech nebo je privarene? diky Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Já měl madlo připevněno pomocí plastových čudlů na madle, prostrčených skrze tapec a na druhém konci \"roztavené\" tak aby se nedalo jen tak protáhnout. Možná odvrtat a pak přišroubovat. Zkus kontaktovat člena M.ike. Nedávno si s tapecama hrál. Bude si to pamatovat určitě lépe. Citovat
Mik.e Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 jj jde to, odvrtaj se ty plastový nýty, a madlo samo upadne, (ještě je u zadních jeden šroub) potom sem do něj vyvrtnul dírky a dal šrouby s podložkama, a zatim to drží Čakom je měnil taky a ten použil samořezný šrouby s vrtáčkem. Nebo jak jsem se tady někde taky dočet zase ten plast roztavit a zmačknout zpátky [upravil dne 12/8/10 Mik.e] Citovat
mark001 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Tu sa nieco podobne riesilo Ked som ich daval dole opatrne som poodlamoval tie zatavene casti nytov a pri spätnom uchytavani madiel som tie ulomky zasa pripajkoval spät. Drzi to ako predtym Citovat
Guest Ludweek Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 laktova opierka...tak proto jsem nic nenasel ale resim uplne ten stejny problem. Ty madla jsou cely poskrabany a oloupany. Chtel jsem je vymenit nebo polepit nejakou folii, proto hledam jak je sundat z tapecu. Diky za rady. Citovat
mark001 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Vpohode No vypadalo to hrozne ked som to mal odlupene, ale teraz je to ako nove a uz sa nemusim bat odlupovania Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.