mattoni1425 Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 popisuju svůj problém, bude stačit jen nechat vyschnout?půjde to pak normálně?co si myslíte? Ahoj vůbec nevím, budíky sou v pohodě aspoň můžu popsat závadu i podle otáček motoru což může pomoct. nastartuju motor má cca 900 otáček a drží, přidám plyn na 2000 ot a motor začne houpat otáčky pravidelně padají na 1500ot. zařadím rychlost motor se dusí, občas až chcípne. pro rozjezd přidávám 3000-3500 otáček pak to jede. z kopce na 2,3 v pohodě přidám plyn a dusí se bez plynu jen na rychlost nedělá nic neobvyklého,když jsem dal 2 do kopce a přidával pomalu plyn tak začal škubat otáčky lítaj jak se jim chce a dusí se.musím jet min na 3000 otáček abych vůbec dojel někam. uvidím ráno co to bude dělat, odpoledne jsem totiž projel deštěm a z aquaplaningu mi asi nateklo do auta projížděl sem kruhák do kopce odbočoval a z kopce se valila voda a rána jak to do mě narazilo a najednou škubání a nechtělo to jet dvakrát než jsem ujel 1km to chcíplo tak že se to jakoby udusilo nereagoval plynovej pedál nic. nevíš kam by mohlo zatéci???kdyžtak ráno vyfotím motorovej prostor. Oprav si nadpis tak aby odpovidal pravidlum fora. děkuji RH Moderator [upravil dne 12/8/10 Radek Hurvajz] [upravil dne 12/8/10 mattoni1425] Citovat
ozzy56 Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 citace: z aquaplaningu mi asi nateklo do auta-- to jde?? nejezdi proti vodě...,zkus to nechat vyschnout a uvidíš co pak Citovat
mattoni1425 Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 no asi nejde ale nevím prostě co se stím mohlo stát ale předpokládám že někam zatekla voda. Citovat
Cardaaa Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 řekl bych že to bude něco okolo zapalování (svíčky, kabely, rozdělovač) dej auto na noc někam do garáže, nech ho pořádně vyschnout a ráno uvidíš Citovat
mattoni1425 Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 koukal jsem k rozdelovaci vypadal suchej zejtra to vse odpojim postupne kouknu a uvidim no. diky za rady Citovat
vilíkw Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 je to jednobod, nebo čtyřbod? při jednobodu bych zkusil vypojit krokový motůrek(vstřikování bosch) a zjistil bych jestli má motor pravidelný chod i při vyšších otáčkách se zapojeným motorkem nebo vypojeným. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.