lubosn97 Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Zdravim vsechny, o tomto tématu toho na fóru již bylo řečeno hodně. Já jen chci přispět svými poznatky a zkušenostmi který jsem díky fóru a mim pokusům získal. Vlastním 307 sw 2.0 hdi 79kw. Po bezprostředni koupi vozu jsem díky minulé felicii 1.3 neměl ani tušeni o tom jakým způsobem by 79kilo watove auto mělo jed. A tak se mi jevilo úžasně, silné, rychlé atd. Ale po čase jsem zjišťoval nedostatky. Má 307 ke sedmy místná. A tak jsem naložil rodinu včetně dětí kamarádů a jelo se na výlet do Lokte na hrad (z Plzně). Tehdy jsem se opravdu probudil z krásnýho snu. Auto vůbec netáhlo a spotřeba se blížila v průměru 9,5l na 100km. A tak to vše začalo. Servisi, diagnostika ale jen prachy a výsledek 0. Potom jsem narazil má toto fórum (děkuji ó bože) a začal jsem krok po kroku hledat. První chybu jsem nemusel hledat, oběvyla se sama. Ráno chci nastartovat ale sotva to otočilo motorem. V první chvíli tam v hlavě naskoči ze ke to baterií ale po nabití stejný problém. Po podrobném lajckém ohledání byla závada odhalena. Klínový řemen v klimi,alternátoru, a motoru byl dole a skřípnutý mezi řemenicemi. Samozřejmě na odpis. Po odstranení jsem zjistil že vratné ložisko řemenu od alternátoru je totálně vysipané. Zvedl jsem auto sundal kolo a ložisko. Koupil jsem nové i z řemenem cca 1500kč a nasadil. Výkon vozu šel tak o 20% nahoru a spotřeba trochu dolu. S toho usuzuji, že jsem to již s poškozeným ložiskem koupil a ono brzdilo výkon motoru jako další klima. ale to jen nabudilo mé úsilí a dostat motor do správného výkonu a spotřeby. pokračování příště Citovat
ozzy56 Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 no až mu ,,vrátíš\'\' všechny koně,kterými motor disponuje,po nějaké době zjistíš,že ani plných 79kw nieje bohviečo , je to nekončící boj Citovat
lubosn97 Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 JJ, Tak to máš recht..... ozzy.... ale lepší mít těch 79kw a spotřebu 5,5l než 60kw a spotřeba 7,6l....... Ale abych nestratil niť a pokračoval dál v mém bádání......... ..... Po dalším ježdění mi vyskočila ona slavná hláška: Minimum aditivum level A tak jsem se pídil k co to znamená? A jak se toho zbavím...... dopracoval jsem to až tak daleko, že jsem oběvil peugeot vrakoviště v Jesenici u Prahy. Vzhledem k tomu že do Prahy často pracovně jezdím, nebyl problém se tam zastavit a optat se na ceny, stejně jako na jejich postřehy. Oni ty auta znají do každého šroubku a vědí přesně kde co je a kam co patří. Je to logické protože ty vozy rozebýrají na náhradní díly. Je tam PEUGEOT i CITROEN a VŘELE DOPORUČUJI!!!!! Na tomto vrakovišti jsem zakoupil komplet celou nádržku i s aditivem (cca. 2,5L) Cena: 1500Kč Celou nádržku, která se nachází pod vozidlem na levé straně v místě mezi sloubky B a C chráněna plechovým krytem, jsem odpojil od hadic a konektoru a nahradil novou. Po té jsem na diagnostice nechal smáznout závadu. Hláška byla fuč ale na výkon či spotřebu žádný vliv. Pátrání pokračovalo zde na foru. Spoustu lidí zde mluvilo o podtlakových ventilech které ovládají turbo a věci kolem něj. Chvíli mi trvalo než jsem se v tom zorientoval ale nakonec mi to příjde scela jednoduché. Pro ty co chtějí vědět více o tom jak to celé funguje, případně jak je vyčisti doporučuji tento link: Jsou tam fotografie a zároveň popisky a komentáře. Vše co tam popisují jsem vyskoušel ale zase jen malé změny, turbo jsem slyšel hvízdat a záběr na motor mělo taky. Samozřejkně jsem nebyl schopen odhadnout jaká síla to byla a jaká by měla být. Potom jsem někde tady našel nápad, kdy borec doporučuje malým vrtáčkem vyčistit a zároveň malinko zvěčit dirky v jednotivých téčkách spojující trubičky které pokračuji k ventilům. To mne natolik zaujalo že jsem to zkusil vylepšit. Vzhledem k tomu že jsem instalatér mne napadlo použít jiné Téčka s malinko věčí vnitřní světlostí. Projížděl jsem Sokolovem a zahlédl Autokelly tak jsem se optal a měl jsem štěstí. Koupil jsem tyto: BRN869810-Autokelly, toto je jejich označení opsané s faktury, cena 16Kč kus. Po výměně téček a vyčistění ventilu se výkon turba znatelně zvedla i hvízdání bylo mnohem hlasitější, záběr turba začínal již při 1500 otáčkách. Spotřeba zatím nic moc byl jsem na průměru 7,3l/100km. Dálší mé kroky vedli k filtrům. To znamená Vzduchový a palivový, ale Vám doporučuji těmi to kroky začít. Je to jednoduchá a poměrně důležitá součast údržby vozu. Jen pro nováčky: Vzduchový je ukryt v plastové krabici před baterií, a palyvový filtr je pod výkem motoru v oblasti hrdla na dolejvání oleje. Vede k němu několik asi centimetr tlustých hadiček, je opatřen závitovým kroužkem který je potřeba povolit zdvihnout a jste u filtru. Palivový filtr cca: 400kč Vzduchový cca: 400kč Po této výmněně se opět výkon pohnul nahoru, a spotřeba klesla na 7l. Jěště jsem zde na foru zahlédl že si několik lidí chválí produkt: TEC 2000 který údajně čistí palivovou soustavu, a v motoru zanechává mazací film který motoru celkově pomáhá mazat a zvišuje kompresi. Jekmile jsem se ale v obchodě na tento výrobek zeptal. Bylo mi převedena celá serie těchto plechovek. Já myslel že to je jen jeden přípravek. Vzhledem k tomu že cena za 375ml je 294,- Kč, jsem nakonec zakoupil jen tyto dvě \" TEC 2000 booster\"- Do motoru kam se leje olej, postup je na plechovce a \"TEC 2000 diesel\" Do palivové nádrže, tady je nejlepší udělat si malý uzavřený palivový okruh přímo u nádrže společně s přepadem. Motor nechat běžet jen a jen na TEC 2000. Ale jestliže se na to necítíte, můžete ho nalít přímo do nádrže, kde ovšem musí být co nejméně paliva tak aby ta koncentrace byla co možná nejviší. Potom to nechte pěkně natočené nebo to projďte. Až pak dotankujte. A teď co to s mím HDÍčkem udělalo? Světe div se: Motor utichl,výkon nahoru,spotřeba dolu. 6,3L/100Km. !!!!!!!!!!!Takže doporučuji!!!!!!!!!!!!! Toto vše co jsem se svým autem udělal, nebylo tak nákladné a každý jednotlivý krok mi pomohl dostat se k lepším výsledkům. Není to vše lék, jen jsem popsal jak jsem to řešil já a kam až jsem se dostal: PŮVODNĚ asi 9l/100km DNES asi 6,3l/100km Výkon změřit neumím ale je znatelně viší odhadem 20-30%. Dnes jsem byl na diagnostice: FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC UCPANÝ FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC PŘEPLNĚNÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKŽE PŮJDE VEN CHLAPEC FUPÁCKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V této sovislosti se chci zeptat zda máte někho spolehlivého, prověřeného borce co to dělá? \"FUP-OFF\" někde kolem Plzně či Prahy???????????????????????? Tak hodně úspěchů v laboraci HDÍček.................. ................... Citovat
JanoRS Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Mne to tiez hlasi ze mam prepleny filter pevnych castic. Chcel som ho vybrat ale neviem kde presne je Predpokladam, ze je sucastou katalizatora? Treba stym ist do servisu alebo to vyberiem aj doma??? [upravil dne 13/8/10 JanoRS] Citovat
straki007 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Původně zaslal: lubosn97 JJ, Tak to máš recht..... ozzy.... ale lepší mít těch 79kw a spotřebu 5,5l než 60kw a spotřeba 7,6l....... Ale abych nestratil niť a pokračoval dál v mém bádání......... ..... Po dalším ježdění mi vyskočila ona slavná hláška: Minimum aditivum level A tak jsem se pídil k co to znamená? A jak se toho zbavím...... dopracoval jsem to až tak daleko, že jsem oběvil peugeot vrakoviště v Jesenici u Prahy. Vzhledem k tomu že do Prahy často pracovně jezdím, nebyl problém se tam zastavit a optat se na ceny, stejně jako na jejich postřehy. Oni ty auta znají do každého šroubku a vědí přesně kde co je a kam co patří. Je to logické protože ty vozy rozebýrají na náhradní díly. Je tam PEUGEOT i CITROEN a VŘELE DOPORUČUJI!!!!! Na tomto vrakovišti jsem zakoupil komplet celou nádržku i s aditivem (cca. 2,5L) Cena: 1500Kč Celou nádržku, která se nachází pod vozidlem na levé straně v místě mezi sloubky B a C chráněna plechovým krytem, jsem odpojil od hadic a konektoru a nahradil novou. Po té jsem na diagnostice nechal smáznout závadu. Hláška byla fuč ale na výkon či spotřebu žádný vliv. Pátrání pokračovalo zde na foru. Spoustu lidí zde mluvilo o podtlakových ventilech které ovládají turbo a věci kolem něj. Chvíli mi trvalo než jsem se v tom zorientoval ale nakonec mi to příjde scela jednoduché. Pro ty co chtějí vědět více o tom jak to celé funguje, případně jak je vyčisti doporučuji tento link: Jsou tam fotografie a zároveň popisky a komentáře. Vše co tam popisují jsem vyskoušel ale zase jen malé změny, turbo jsem slyšel hvízdat a záběr na motor mělo taky. Samozřejkně jsem nebyl schopen odhadnout jaká síla to byla a jaká by měla být. Potom jsem někde tady našel nápad, kdy borec doporučuje malým vrtáčkem vyčistit a zároveň malinko zvěčit dirky v jednotivých téčkách spojující trubičky které pokračuji k ventilům. To mne natolik zaujalo že jsem to zkusil vylepšit. Vzhledem k tomu že jsem instalatér mne napadlo použít jiné Téčka s malinko věčí vnitřní světlostí. Projížděl jsem Sokolovem a zahlédl Autokelly tak jsem se optal a měl jsem štěstí. Koupil jsem tyto: BRN869810-Autokelly, toto je jejich označení opsané s faktury, cena 16Kč kus. Po výměně téček a vyčistění ventilu se výkon turba znatelně zvedla i hvízdání bylo mnohem hlasitější, záběr turba začínal již při 1500 otáčkách. Spotřeba zatím nic moc byl jsem na průměru 7,3l/100km. Dálší mé kroky vedli k filtrům. To znamená Vzduchový a palivový, ale Vám doporučuji těmi to kroky začít. Je to jednoduchá a poměrně důležitá součast údržby vozu. Jen pro nováčky: Vzduchový je ukryt v plastové krabici před baterií, a palyvový filtr je pod výkem motoru v oblasti hrdla na dolejvání oleje. Vede k němu několik asi centimetr tlustých hadiček, je opatřen závitovým kroužkem který je potřeba povolit zdvihnout a jste u filtru. Palivový filtr cca: 400kč Vzduchový cca: 400kč Po této výmněně se opět výkon pohnul nahoru, a spotřeba klesla na 7l. Jěště jsem zde na foru zahlédl že si několik lidí chválí produkt: TEC 2000 který údajně čistí palivovou soustavu, a v motoru zanechává mazací film který motoru celkově pomáhá mazat a zvišuje kompresi. Jekmile jsem se ale v obchodě na tento výrobek zeptal. Bylo mi převedena celá serie těchto plechovek. Já myslel že to je jen jeden přípravek. Vzhledem k tomu že cena za 375ml je 294,- Kč, jsem nakonec zakoupil jen tyto dvě \" TEC 2000 booster\"- Do motoru kam se leje olej, postup je na plechovce a \"TEC 2000 diesel\" Do palivové nádrže, tady je nejlepší udělat si malý uzavřený palivový okruh přímo u nádrže společně s přepadem. Motor nechat běžet jen a jen na TEC 2000. Ale jestliže se na to necítíte, můžete ho nalít přímo do nádrže, kde ovšem musí být co nejméně paliva tak aby ta koncentrace byla co možná nejviší. Potom to nechte pěkně natočené nebo to projďte. Až pak dotankujte. A teď co to s mím HDÍčkem udělalo? Světe div se: Motor utichl,výkon nahoru,spotřeba dolu. 6,3L/100Km. !!!!!!!!!!!Takže doporučuji!!!!!!!!!!!!! Toto vše co jsem se svým autem udělal, nebylo tak nákladné a každý jednotlivý krok mi pomohl dostat se k lepším výsledkům. Není to vše lék, jen jsem popsal jak jsem to řešil já a kam až jsem se dostal: PŮVODNĚ asi 9l/100km DNES asi 6,3l/100km Výkon změřit neumím ale je znatelně viší odhadem 20-30%. Dnes jsem byl na diagnostice: FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC UCPANÝ FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC PŘEPLNĚNÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKŽE PŮJDE VEN CHLAPEC FUPÁCKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V této sovislosti se chci zeptat zda máte někho spolehlivého, prověřeného borce co to dělá? \"FUP-OFF\" někde kolem Plzně či Prahy???????????????????????? Tak hodně úspěchů v laboraci HDÍček.................. ................... MAS SZ Citovat
lubosn97 Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 Zdarvím .... tak jsem předběžně domluvený na příští týden.................. FAP půjde ven....................... Citovat
ozzy56 Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 znám pár lidí,kteří použili přípravky řady TEC 2000 a nezaznameneli žádný rozdíl--tím nechci říct vůbec nic--osobně těm ,,zázrakům\'\' nevěřím osobně používám na základě zkušeností zdejších členů přípravek VIF do nafty--zaznamenal jsem jen ztišení motoru a tak ho tam teda dávám... Citovat
Supetr Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 lubosn97: Tak dej pak vedet, jak to probihalo a jestli pozorujes nejaky zmeny na aute co se tyka pruznosti, spotreby a tak.. Dela ti to straki007? Citovat
Koča Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Mě odstranoval fap Straky007 a spokojenost. Mám zatím ujeto 600km a pohoda. Motor má lepší zátah a spotřebu zatím nevím. Až budu vědět tak napíšu. Citovat
lubosn97 Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Zdravím všechny, tak jsem se právě vrátil s Chomutova..... Vše proběhlo v pohodě.... FAP je K.O....... :DDomluveni jsme byly na 17hodinu a vše jsme skončili asi v 19:30h.... Trochu se to v mém případě protáhlo, z důvodů zarezlích šroubů na spojkách vífukového potrubí a spoji s katalizátorem. Jinak vše v pohodě. Musím tady na Strakyho007 pět jen a jen CHVÁLU a SUPERLATIVA ...... Pro všechny ostatní s fora ho doporučuji, pro jeho odbornost, ochotu, a slušnost... V neposlední řadě stojí také za zmínku že pro lidi s fora má jinné ceny než pro zbytek světa....... Nechci být konkrétní protože ceny si musí určit on sám a to včetně jejih zveřejnění. Jen řeknu technické data v mém případě: Celková diagnostika,Kompletní odstranění EGRu v systémově,odstranění FAPu mechanicky i systémově, a příprava BSI pro páčku tempomatu. !!!TO VŠE LEVNĚJI než od www.fapoff.cz...!!!! Chlapi, pokud uvažujete o Fap-off a nebo máte jiný problém z HDIčkem tak neváhejte Strakyho kontaktovat!!! Jooo Koča díky za typ.... pokoušel jsem se poděkovat v SZ ale jaksi mi to blbne a neodesílají se mi DÍKY! Momentální data po ujetých 125km.... trasa Chomutov-Plzeň..... : Průměrná rychlost 85km/h Průměrná spotřeba: 5,8l/100km Chování auta: Turbo spíná přibližně v 1500otáčkách, do tahu jde již od tisíc až jedenáctiset otáček, Tím tahem myslím něco co jsem u tohotu vozu za rok jeho vlastnictví NEZAŽIL!! Samozřejmně že to není formule ale oproti minulému stavu to pro mně je raketoplán........ Jezdím deně Plzeň-Praha a zpět. Včetně popojížděk prahou....... Chystám se vymněnit tlumič výfuku, protože nezdrave rezonuje..... myslím si že potom půjde spotřeba ještě níž...... Zdravím. A pokud Ti straky007 nedošla má SZ.... Potom Ti děkuji touto veřejnou cestou..... Přeji mnoho spokojených týpků... :D:D Ahoj všem. Budu průběžně dále informovat. Citovat
straki007 Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Původně zaslal: lubosn97 Zdravím všechny, tak jsem se právě vrátil s Chomutova..... Vše proběhlo v pohodě.... FAP je K.O....... :DDomluveni jsme byly na 17hodinu a vše jsme skončili asi v 19:30h.... Trochu se to v mém případě protáhlo, z důvodů zarezlích šroubů na spojkách vífukového potrubí a spoji s katalizátorem. Jinak vše v pohodě. Musím tady na Strakyho007 pět jen a jen CHVÁLU a SUPERLATIVA ...... Pro všechny ostatní s fora ho doporučuji, pro jeho odbornost, ochotu, a slušnost... V neposlední řadě stojí také za zmínku že pro lidi s fora má jinné ceny než pro zbytek světa....... Nechci být konkrétní protože ceny si musí určit on sám a to včetně jejih zveřejnění. Jen řeknu technické data v mém případě: Celková diagnostika,Kompletní odstranění EGRu v systémově,odstranění FAPu mechanicky i systémově, a příprava BSI pro páčku tempomatu. !!!TO VŠE LEVNĚJI než od www.fapoff.cz...!!!! Chlapi, pokud uvažujete o Fap-off a nebo máte jiný problém z HDIčkem tak neváhejte Strakyho kontaktovat!!! Jooo Koča díky za typ.... pokoušel jsem se poděkovat v SZ ale jaksi mi to blbne a neodesílají se mi DÍKY! Momentální data po ujetých 125km.... trasa Chomutov-Plzeň..... : Průměrná rychlost 85km/h Průměrná spotřeba: 5,8l/100km Chování auta: Turbo spíná přibližně v 1500otáčkách, do tahu jde již od tisíc až jedenáctiset otáček, Tím tahem myslím něco co jsem u tohotu vozu za rok jeho vlastnictví NEZAŽIL!! Samozřejmně že to není formule ale oproti minulému stavu to pro mně je raketoplán........ Jezdím deně Plzeň-Praha a zpět. Včetně popojížděk prahou....... Chystám se vymněnit tlumič výfuku, protože nezdrave rezonuje..... myslím si že potom půjde spotřeba ještě níž...... Zdravím. A pokud Ti straky007 nedošla má SZ.... Potom Ti děkuji touto veřejnou cestou..... Přeji mnoho spokojených týpků... :D:D Ahoj všem. Budu průběžně dále informovat. Ty jo.Tak az ted jsem to nasel a cele si to precetl. DEKUJI mockrat. Jinak se jenom zeptam jak jsi dojel dneska??Co hluk a spotreba,po vymene tlumice vyfuku?? Citovat
lubosn97 Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Zdarec všem, Tak od mé posledí návštevi tady na foru, jsem své \"třistasedmě\" ještě daroval nový tlumič výfuku (Jak již se v předchozím příspěvku Straky zmiňuje,Dík Straky). Hluk samozřejmně uplně ustal, a spotřeba se ustálila na přibližně 5,6l/100km kombinovaná. Včera jsem jel od Tebe z Chomutova přes Vary do Plzně, ráno do Prahy,popojížky v Pražských kolonách a zpět do Plzně. Čili spotřeba 5,6 je v pohodě. Samozřejmně jsem to nehonil stylem plyn brzda, při takovém stylu dosáhneš ledatak na 7l ale to ať si každý řeší jak uzná za vhodné. Jrště jednu věcičku jsem si \"Pažoutkovi\" dopřál. V předchzích příspěvkách jsem Vám psal o vrakovišti v Jesenici u Prahy a taki to že mi Straky odblokoval tempomat v BSI. A tak jsem neváhal a zajel do Jesenice optat se na páčku tempomatu, světe div se měl jich tam asi pět a to za 350,-Kč. !!!!A TO SE VYPLATÍ!!!!!! Neváhal jsem ani minutu a koupil ho. Odstrojil jsem spodní kryt pod volantem a vykrojil místo pro páčku tempomatu. Zastrčil jsem ji do konektoru a vše namontoval zpět. Díky Strakymu který mi to již v BSI upravil při FAP-OFFu jsem se rozjel a na D1 z Jesenice do Prahy už byl tempomat v plném provozu. A za 350 kaček si myslím je to lahoda.... Co Vám budu povídat je to pohodlíčko, jo Straky a s tou funkcí si měl naprostou pravdu. Pokud jedu na tempomat 120km/h a zmačnu ho tak mi skočí do paměti a pak mohu auto ovladat ka chci (řadit,brzdit, přidávat plyn) funkce tempomatu se vyruší ale jakmile všeho nechám a zmáčknu funkci pausy podruhé tak tempomat zreguluje rychlost opět zpět na těch 120km/h a to jak směrem dolů tak nahoru. Stejně tak pokud zmáčknu funkci v průběhu jeho akce tak se vypne a já motorem dobržduji, zařadím se a poté opět spustím tempo a jedu dál. Takže můžu v pohodě předíždět a řadit se bez toho abych šlápl na plyn či brzdu. Všem doporučuji. Podle mích informací to jde takto naistalovat na všechny 307 z motorem HDI, to znamená jen koupit páčku, udělat otvor a povolit v BSI............... A tradá tempomat je hotov........ Pokud má někdo zájem a bydlí daleko od Jesenice tak jsem ochoten mu ho zakoupit a poslat. Ale i pokud se rozhodnete zakoupit funglofku tak to není žádný velký balík cca 850kč u peugeotu. Zatím všem šťasnou cestu a dobré přistání Citovat
straki007 Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Tak uzivej pohodli a spokojenou jizdu... Citovat
lubosn97 Odesláno 31. srpen 2010 Autor Odesláno 31. srpen 2010 Zdravím všechny. Jsem pracovně natolik vytížen že nemám na fórum vůbec čas. Teď jsem na obědě a tak rychle píši. Všem co mi poslali zprávy ohledně tempomatu děkuji. Pokoušel jsem se odpovědět ale nefunguji mi, pošlete přes zprávu telefon a já se ozvu. Jeden tempomat mám v sebe tak pokud ten ho chcete tak pošlete číslo. Do Rokycan Ti ho hodím. Mějte se:roker Citovat
lubosn97 Odesláno 9. září 2010 Autor Odesláno 9. září 2010 Tak pánové, mám chvilinku času a tak jestli mohu pár dalších poznatků. Díky členovy našeho fora \" straki007 \" jsem dnes na spotřebě 5 až 6 litrů (dle stylu jízdy, maximální které jsem dosahl při opravdu hovdské jízdě, byl 6,8 Litrů) (naopak nenížší jsem dosáhl při opatrné jízdě s Plzně do Varů a zpět: 4,4 litrů). A jsem s tím maximálně spokojený. Ale to není vše. Nejen že FAP je OFF a s ním i regenerace, aditiva a podobné \"šidky\". Pro ty co se tady pídí po takto vyndanem filtru na emise, chci zdělit že jsem na nich byl a opsluha byla velmi spokojena. Ale také mi byl dopřán nevídaný výkon který se ze 79Kw zvíšil na 98Kw. Nemohu nic než jen chválit a doporučit. Všechny tyto úpravy mi dělal člen fora \" straki007 \" který je s Chomutova. Mé celkové náklady do ktrerých musím počítat tyto položky: Fap-Off+úprava v počítači, Eger-Off+úprava v počítači, Páčka tempomatu (350kč) + povolení v počítači, Chip tuning z 79KW na 98Kw,Oprava a seřízení čidla ve volantu pro-ESP (tato kontrolka svítila hodně dlouho a ESP nebylo funkční) a konečně trochu nafty.................... Tak pánové toto vše mne přišlo na PAKATEL , proti tomu co tady čtu. Konkrétní sumu mohu říci jen u páčky tempomatu ostatní ceny ať Vám zdělí Straky007 sám, protože mě to nepřísluší. Jen naznačuji že když tady čtu ty ceny tak si myslím že se s ním domluvíte. Už jen proto že má pro členy fora levnější ceník. Tak pokud chcete jezdit jako já do max. 6litru a zároveň ujždět s úsměvem TDIčkám. Tak neváhejte kontaktovat strakyho a určitě se s ním domluvíte. Kdo má zájem a je blízko Plzně nebo Prahy kam často jezdím tak klidně předvedu nebo necham i svést. Tak jedéééééém Citovat
pedros307 Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 Zdravim. Jak to tak čtu,budu muset s tím mím vozíčkem začít taky něco dělat.Rád bych se sešel a porovnal tvou 307 s mojí a získal pár cených rad.Tak napiš kdy budeš mít čas.Díky Citovat
lubosn97 Odesláno 19. září 2010 Autor Odesláno 19. září 2010 Hoj Pedros, Máš SZ.... tak dej vědět. Méj se. Citovat
CelticGirl Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Díky za tipy.. mě dělá spotřeba přes osm litrů, někdy i devět a vůbec nevím, co s tím (styl jízdy naprosto OK, na jiných autech mám spotřebu přesně takovou, jaká má být). Začala jsem přidávat do nafty aditivum (TIF), spotřeba lepší, ale max o půl litru.. přemýšlím, že udělám to, co Ty.. jsem z toho nešťastná.. tolik mi nežral ani dvacet let starej benzinovej golfík.. ten dodnes žere šestku.. ach jo Citovat
straki007 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Díky za tipy.. mě dělá spotřeba přes osm litrů, někdy i devět a vůbec nevím, co s tím (styl jízdy naprosto OK, na jiných autech mám spotřebu přesně takovou, jaká má být). Začala jsem přidávat do nafty aditivum (TIF), spotřeba lepší, ale max o půl litru.. přemýšlím, že udělám to, co Ty.. jsem z toho nešťastná.. tolik mi nežral ani dvacet let starej benzinovej golfík.. ten dodnes žere šestku.. ach jo Staci rict.... Citovat
CelticGirl Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Zeptám se laicky (jak jinak) to odstranění EGR je co? Na co tam ten EGR vlastně je? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.