Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ty robis v BA? no tak to parada niekedy mozeme meet :D

inak .. to cuvacie svetlo sa neda zosilnit? ked hodim spiatocku ani neviem ze ide.. to mi lepsie osvetluju brzdove svetla :D

Ja robim pri cuvani to iste-prisvietim si brzdou.

Odesláno

tak za 11 dní čo auto mám som stihol nalietať 2 tisíc km. :-)

Peug. sa mi páči každý deň viac a viac, páči sa mi pohodlnosť cestovania a tá \"novota\" ktorá vonia v aute :-)

zvykol som si na bielu farbu, len ju musím ísť zase umyť :-)

Zistil som že auto je dosť tvrdé... oveľa tvrdšie ako moja 306.... Predpokladám že je to tým že je to kombi a stále do neho môžem 500gm naložiť :-)

Kombinovaná spotreba sa ustálila na 7,2 litra a to nie zrovna pokojnou jazdou...Pri jazde mimo mesta v rýchlosti 90km dokonca klesla na 6,4 potom som zase vyšiel na diaľnicu a pri 150 mám pocit, že už letím dosť nízko, auto perfektne drží stopu, a volant reaguje oveľa lepšie ako 306...

Čiže zatiaľ veľká spokojnosť, dúfam že ma to neprejde :-)

Odesláno

Pred chvilkou objednane nové autokoberce, kedze gumené sa mi nepacia, koberec je luxusny... :-)

uz rozmyslam aj o parkovacimi senzormi, ale necitim sa na to aby smo rozobral pol auta, vrtal narazdnikya atd atd... :-)

[upravil dne 12/9/10 od klm16]

post-5529-14109612722493_thumb.jpg

Odesláno

ja som premyslal nad parkovacimi s. z ebay 15E cca

mas tam dierky na zadnej vystuzi .. pre parkovacie senzori.

kde si objednal koberceky? gumenne su na zimu asi lepsie

Odesláno

gumene si na zimu urcite necham....

hovoris ze tam urcite su dierky ? cize keby som dal dole naraznik, tak najdem miesta kde treba vrtat??? ono pochybujem ze tohto roku sa k tomu dostanem... Ale ta myslienka sa mi velmo pozdava....

inac koberce som objednaval na stranke autobiznis.sk stali tusim 26€ (4ks)

ked to dojde odfotim to ;-)

Odesláno

hej musia tam byt.. cital som to niekde na fore.. je to ako prednastavene.. potom som neodolal a isiel som odfotit auto zo spodu.. dost tazko.. ale jednu som nasiel.. a pozeral som aj na tom public boxe a je tam nieco take ze na vystuhe su predvrtane dierky..

mozem sa mylit.. ale hadam nie..

mne by sa zisli parkovacie senzory..ale asi aj do predu.. na tom aute nevies kedy je koniec..

Odesláno

no vsak ja tak tipujem ze kedy je asi koniec.. lebo tam je este ten naraznik.. a ked parkujem predkom.. tak to potom je ina sranda.. lebo nemam predstavu kedy je koniec.. ..takze by sa parkovacie mozno celkom zisli..

montoval si to tu niekto sam?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes som auto pekne \"pokrstil\"

Išiel som na návštevu k starým rodičom, no vedel som že vjazd na dedine do dvora bol problematický, ale nečakal som že s autom ostanem \"visieť\" vo vzduchu :-(

bočné prahy vyzerajú nepoškodené, nevie mi niekto povedať aká je najnižšia časť auta nech viem s čím som hobľoval podvozok ???? :-(

Odesláno

Pokud má benzin stejnou nádrž jako HDI,tak nejnižší bod je právě palivová nádrž.Lepší bude prohlídnout asi celý spodek.5minut na zvedáku v servisu tě nezrujnuje :bojim

Odesláno

Ale palivova nadrz je tesne pre zadnymi kolesami, takze pochybujem, ze ostal \"visiet\" na nej. Skor to typujem na vyfuk/katalyzator aj ked najnizsie su fakt prahy, resp. tie miesta, kde sa dava hever.

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Prosím o radu

Aký olej mám kúpiť do mojej 307 SW ; 1,6; 16V; ????

vyberal som na olejposta.sk viem ze teraz som mal TOTAL 5W30 ale blizsie neviem, aký olej a aký filter ?

Odesláno
Prosím o radu

Aký olej mám kúpiť do mojej 307 SW ; 1,6; 16V; ????

vyberal som na olejposta.sk viem ze teraz som mal TOTAL 5W30 ale blizsie neviem, aký olej a aký filter ?

Pre tieto motory je uprednostnený olej 0w30, 5w30 a až potom je 5w40 a 10w40.

Daj tam Total Quarty future 5w30.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...