Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

okrem vypálenej žiarovky v prednom svetle sme nenašli vôbec nič...

Vraj už dlho nevideli auto ktoré nemá ani jednu chybu na diagnostike... (aj keď ktovie možno to hovoria každému)

hodinová prehliadka auta, zaplatil som 10€ a odchádzam spokojný :-)

Odesláno

Treba pocitat s tym, ze 307 ma dost velku celnu plochu, takze pri 130 to nebude brat 7 litrov ani nahodou. Tolko berie moje HDi, takze to vidim ako normalnu spotrebu. Pri 90km/h by mal 1,6 benzin podla manualu zrat 6,3 litra, v meste 9,9litra, a zmiesany okruh 7,7, takze to tak aj odpoveda, tej tvojej ceste BA-SNV.

[upravil dne 6.9.10 DanculD]

Odesláno
Původně zaslal: DanculD

Treba pocitat s tym, ze 307 ma dost velku celnu plochu, takze pri 130 to nebude brat 7 litrov ani nahodou. Tolko berie moje HDi, takze to vidim ako normalnu spotrebu. Pri 90km/h by mal 1,6 benzin podla manualu zrat 6,3 litra, v meste 9,9litra, a zmiesany okruh 7,7, takze to tak aj odpoveda, tej tvojej ceste BA-SNV.

[upravil dne 6.9.10 DanculD]

Presne tak.Spotrebu mas adekvatnu k ceste a rychlosti.

1.9 TDI v octavii mi papa pri 130km/h 6.7 l/100km.

307/1.4/Hatch. v meste 8,5l, kombinovana 7.1l. cca...

Odesláno

Auto je obeté na zimných pneu, letné som dostal \"grátis\", rozmýšľam či auto prezujem na nejaké plecháče alebo to už nechám tak, či tieto kolečká za zimu moc zničím.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...