JaPle Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Při 128000km mi u Peugeotu 407 SW 1,6 HDI,rok výroby 2004 začala svítit kontrolka autodiagnostiky. Nechal jsem vyčistit filtr FAP a doplnit adetiva.Kontrolka přestala svítit,ale po čase opět začala. V autor.servisu chtěli měnit FAP filtr,známý však zjistil připojením na počítač,že jsou tam 3 chyby v souvislosti s adetivem.Domnívá se,ře je pokažená nádobka(s plovákem)na adetiva.Chyby vymazal a tři týdny jsem jezdil v pohodě bez rozsvícené kontrolky. Dnes při procesu spalování,který byl vždy přerušen nuceným zastavením se kontrolka rozsvítila znovu. Za týden odjíždím na dovču ven. Má někdo s tímto problémem zkušenosti? Díky za radu. Citovat
straki007 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Pomuzou dve veci.Vymenit celou \"sadu\" FAP(aditivum a NOVY FAP) Nebo FAPoff. Mechanik tam nasel predpokladam jeste chybu zatky palivove nadrze,FAP neregenerovany(preplneny)A nedostatek aditiva. PS: Nadrzka na tvem aute nema plovak:bojim Citovat
HonzaZ Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Hlavně jestli po dolití aditiva to nastavili na dia. Citovat
Zeus 2 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Mám peugeota 307 sw hdi,2,0,79,kw.Ve čtvrtek mi měnily FAP a sviti mi dál kontrolka autodiagnostiky a piše mi to antipolution fallut.Tam kde jsem byl tak neví co stím,že prý snad čidlo tlaku paliva a nemohli ho najít.Nevite nahodou co stím,díky za odpověd. Citovat
Guest Jirka 206 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Po výměně FAPu je potřeba vynulovat počitadla, provádí se to pomocí Peugeot Planet 2000, nuluje se počitadlo v počitači FAPu a v ŕídící jednotce. Ale to jen v případě doplněného aditiva a filtru. Musí být funkční snímač zátky nádrže. Citovat
straki007 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Po výměně FAPu je potřeba vynulovat počitadla, provádí se to pomocí Peugeot Planet 2000, nuluje se počitadlo v počitači FAPu a v ŕídící jednotce. Ale to jen v případě doplněného aditiva a filtru. Musí být funkční snímač zátky nádrže. A jeste dulezity postup k tomu aby to bylo spravne nactene:) Citovat
Guest Jirka 206 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Chtel jsem tim říct, ze to ma delat odbornik. Pokud fo ma byt v pohode. Diky za doplneni. Citovat
hipisko Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 koffifuck: http://www.autotelevize.cz/cz/Reportaze/co+je+to+fap/?acid=9 Citovat
romik1 Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 takze ak som pochopil co mi vsetci vysvetlovali pri vykuchani fapu, musim vymlatit tu keramicku vlozku co je vnutri a s katalizatorom nerobim nic? onedlho budem davat fap off, tak aby som vedel. dikes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.