Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Při 128000km mi u Peugeotu 407 SW 1,6 HDI,rok výroby 2004 začala svítit kontrolka autodiagnostiky. Nechal jsem vyčistit filtr FAP a doplnit adetiva.Kontrolka přestala svítit,ale po čase opět začala. V autor.servisu chtěli měnit FAP filtr,známý však zjistil připojením na počítač,že jsou tam 3 chyby v souvislosti s adetivem.Domnívá se,ře je pokažená nádobka(s plovákem)na adetiva.Chyby vymazal a tři týdny jsem jezdil v pohodě bez rozsvícené kontrolky. Dnes při procesu spalování,který byl vždy přerušen nuceným zastavením se kontrolka rozsvítila znovu. Za týden odjíždím na dovču ven. Má někdo s tímto problémem zkušenosti? Díky za radu.

Odesláno

Pomuzou dve veci.Vymenit celou \"sadu\" FAP(aditivum a NOVY FAP)

Nebo FAPoff.

Mechanik tam nasel predpokladam jeste chybu zatky palivove nadrze,FAP neregenerovany(preplneny)A nedostatek aditiva.

PS: Nadrzka na tvem aute nema plovak:bojim

• O 2 týdny později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Mám peugeota 307 sw hdi,2,0,79,kw.Ve čtvrtek mi měnily FAP a sviti mi dál kontrolka autodiagnostiky a piše mi to antipolution fallut.Tam kde jsem byl tak neví co stím,že prý snad čidlo tlaku paliva a nemohli ho najít.Nevite nahodou co stím,díky za odpověd.:myslim

• O 1 měsíc později...
Guest Jirka 206
Odesláno

Po výměně FAPu je potřeba vynulovat počitadla, provádí se to pomocí Peugeot Planet 2000, nuluje se počitadlo v počitači FAPu a v ŕídící jednotce. Ale to jen v případě doplněného aditiva a filtru. Musí být funkční snímač zátky nádrže.

Odesláno
Po výměně FAPu je potřeba vynulovat počitadla, provádí se to pomocí Peugeot Planet 2000, nuluje se počitadlo v počitači FAPu a v ŕídící jednotce. Ale to jen v případě doplněného aditiva a filtru. Musí být funkční snímač zátky nádrže.

A jeste dulezity postup k tomu aby to bylo spravne nactene:)

Guest Jirka 206
Odesláno

Chtel jsem tim říct, ze to ma delat odbornik. Pokud fo ma byt v pohode. Diky za doplneni.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

takze ak som pochopil co mi vsetci vysvetlovali pri vykuchani fapu, musim vymlatit tu keramicku vlozku co je vnutri a s katalizatorom nerobim nic?:myslim

onedlho budem davat fap off, tak aby som vedel.

dikes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...