Přejít na obsah

JaPle

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

JaPle's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Byli jsme tam asi v r.2007 a to v Sutomore. Jedná se asi o 1400 km. přejíždí se BH. V Černé Hoře buď můžeš objet Boku Kotorskou a nebo ji přejet trajektem(jeli jsme trajektem). Celá cesta příjemná,zajímavá,pláže tam byly oblázkové. My jsme tam měli otevřené moře a tak tam nebyl žádný kačák. Měli jsme to přes cestovku asi na 11 nocí,strava švédské stoly. Ještě jednou se tam vrátíme.
  2. JaPle

    Parkovací světla LED

    Tento měsíc jsem byl na STK. Na autě jsem měl namontovány led světla na denní svícení. Byly homologovaný, ale technik vytknul a doporučil je vyměnit neboť na nich chybělo vyznačení RL, že jsou pro denní svícení. Jinak jsem prošel.
  3. JaPle

    fap ano, či ne

    Dám také malý přídavek. Mám 407 SW,1.6 HDi.Po ujetí128 tis.km mi začala občas svítit kontrolka diagnostiky.Na diagnostice zjistili 3 chyby kolem adetiva. nechal jsem vyčistit FAP filtr(u soukromníka - 880,-Kč)a doplnit adetivum v autor.servisu(cca 4 tis.Kč). Chyba se vymazala a 3 neděle jsem jezdil v pohodě. Následně opět kontrolka začala svítit. Opět návštěva autor.servisu, diagnostika,která zjistila dvě chyby. Čidlo nedrželo teplotu nasávaného vzduchu. Vyčistili ho,chyby vymazali s tím že bude třeba vyměnit řídící jednotku.Nebyli mě schopni říci,zda kontrolka svítila v důsledku zasr... čidla a nebo vadnou řídící jednotkou. Příští týden jedu do HR a tak jsem nechtěl riskovat a jednotku jsem nechal objednat.Dva dny jsem jezdil s vyčištěným čidlem, kontrolka byla OK.Dnes mi řídící jednotku vyměnili(5.280,-). O tom,že by šel FAP vypnout nic nevěděli.
  4. Při 128000km mi u Peugeotu 407 SW 1,6 HDI,rok výroby 2004 začala svítit kontrolka autodiagnostiky. Nechal jsem vyčistit filtr FAP a doplnit adetiva.Kontrolka přestala svítit,ale po čase opět začala. V autor.servisu chtěli měnit FAP filtr,známý však zjistil připojením na počítač,že jsou tam 3 chyby v souvislosti s adetivem.Domnívá se,ře je pokažená nádobka(s plovákem)na adetiva.Chyby vymazal a tři týdny jsem jezdil v pohodě bez rozsvícené kontrolky. Dnes při procesu spalování,který byl vždy přerušen nuceným zastavením se kontrolka rozsvítila znovu. Za týden odjíždím na dovču ven. Má někdo s tímto problémem zkušenosti? Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit...