Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, tak mam zase o jeden mensi problem navic :myslim Kdyz sundam nohu z plynu, ozve se od motoru takove povrzavani, jako \"i-i-i-i\". Stejne tak kdyz jedu bez plynu po nejakych nerovnostech na silnici. Byl jsem pod tim, hybal s vyfukem a vychazi to z mist, kde je vlnovec. Muze to byt tim, ze je nejaky spatny? Takyjsem si vsiml, ze se mi motor pri chcipnuti ukrutne trese - v servisu mi rekli, ze to proste HDIcka delaji, ale mne to prijde jako az dost. Pry byla kdysi nejaka svolavacka na prilis mekke silentbloky a menily se za tvrdsi - pamatuje to nekdo? Mozna by se motor pak tolik netrasl a neozyvalo se to vrzani.. Nevim, no :myslim

Diky za namety

Odesláno

Mam stejny problem uz co jsem to koupil. Je to klasika techto aut. S trepanim motoru ti neporadim ale to vrzani je jakysi silentblok na vyfuku (jestli si dobre pamatuji) takze jak rikas. V peugotu mi rikali ze stoji snad necely litr a za rok je to to same. Nejlepe to vyzkousis kdyz zatahnes rucku a seslapnes mirne plyn. Proste staci aby se pohnul motor s vyfukem. Take mi to dela pri razeni, pridanim plynu nebo prudsim ubranim. Takze past.

Odesláno

Mne to robi odkedy som menil stredny a zadny diel vyfuku... niekedy viac niekedy menej. Skusal som tam dat grafitku... 2 mesiace bol pokoj a potom znovu, mam podozrenie ze to moze sposobovat spodny silentblok motora...ked som ho pozeral zdal sa mi dost \"vybehany\", menil ho uz niekto? a kolko by ma to cca vyslo?

Odesláno

to igor4: Spodni silentblok - to myslis ten akceleracni? Ja ho mam prave taky strasne mekkej, zapacil jsem na nej a je to jak blato - na pohled teda vypada jak novej, ale mekkkej je ukrutne - aspon z myho laickyho pohledu. Motor se pak trese jak blazen a vejfuk, co z nej leze, to treba neustoji a pri tech vykyvech povrzava. Mozna by bylo resenim vymenit ty silentbloky (udajne uz maji byt ted tvrdsi - snad)

to balci: pak dej teda vedet, co jste zjistili vy, diky

Odesláno

Tak ja nic. Byl jsem tady u nas v OL v Peugotu a prej tam maji ted jen 2 chlapy a kupu prace tak jedine objednat az za tyden. Hlavne ze za kazdym pultem a v kazdym kanclu tam sedi 5 lidi a 2 opravuji auta :D to uz je moc...

Odesláno

Taky mám tento problém. Dělalo mi to už co jsem to auto koupil. Auto jezdí, tak jsem to ani moc neřešil. Ale poslední dobou už mě to začíná dost sr**! :)

• O 5 let později...
Odesláno

Mě taky vrze výfuk vyměnil jsem silenbloky a nevrzal 2 km a pak zase začal. Vyměnil jsem i ten kroužek co je na začátku výfuku taky nepomohlo. Zkusil jsem pro stříkat silenbloky wdckem a pomohlo to jen na chvilku. Už mě to začíná taky dost vadit. Neporadí mi někdo něco? Předem dík

Odesláno

Ahoj,

taky mě to kovově klepalo při podřazení nebo brždění motorem, dlouho jsem to nevydržel a zajel do Some JH . Tam mě vyměnili těsnění(souprava upevnění výfuku - 179774) a zatím je klid.

Odesláno

Pri povoleni plynu, v tahu, prj skubnuti, prejezdu nerovnosti. Delal to stredici krouzek(y) . Novy stoji cca 350 v peugeotu. Je to na spoj stredoveho dilu s prvnim dilem(katem). Takhle jsem takove povrzavani vyresil ja.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...